bingildak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 ai zannettiğin gibi değil ya. player base'ın 70% inden iyiler. ai questleri olmasa olurmuş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Bir raider olarak su tutup atma isi azcik op. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Lawbringer oynarken, kastimize ederken erekte olmuyor musunuz? Bende mi problem var? Zerre beceremiyorum karakteri skill chainleri genelde parrye dayalı olduğu için ama bu kadar zevk veren bi karakter yok. Orochi main diyordum da Lawbringer'dan başkasını görmüyor gözüm. Sırf armor olduğu için boyaması da çok zevkli oluyor. İleri lvl altın baltaları söylemiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 lawbringer'a alevli execute emote u alıyorsun, sopaya takıp bayrak gibi kaldırıyorsun bütün donlar bileklere düşüyor. inanılmaz güzel her şeyiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 yeto adamlar ne çok guard break kullanıyor ya. attack + guard break spam'liyenler o kadar çok ki. class'a bakmaksızın bu combo'yu yapıyor herif bütün maç boyunca, illet bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 lel https://www.youtube.com/watch?v=-80YojFooio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 gerçi taunt spam'lemek var ama keşke chivalry'deki bağarma (bağarmak > bağırmak) mekaniği olsa ya. chvlry'nin eğlencesinin yarısı ordan geliyordu sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Ya şu tuşları değiştirmenin bir yolunu yordamını bulabilen çıktı mı? Mouse 3 kullanmaya hiç alışkın olmayan biri olarak GB yapamıyorum. Yok yani. Olmuyor yetişmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 kb-m için ayar verilebiliyor ya, gamepad'e yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Oha koskoca seyi gormemisim. Sen yazinca tekrar baktim da buldum. 2 gundur story+dummy takiliyorum. Story anca bitti. Yarindan itibaren Deus Vult spamlicam. Conq main olan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 kamyon var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 redditte stat listesi yapmışlar: https://www.reddit.com/r/forhonor/comments/5v1350/the_effects_of_gear_stats/ poke the bear : https://gfycat.com/OffensiveSmoggyChuckwalla epic wl kalkanları: https://i.imgur.com/KsVTdpy.png https://i.imgur.com/3E2HfUx.png https://i.imgur.com/5IB9frG.png https://i.imgur.com/O5QVDdM.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 2. pek hoşmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 2. en çirkiniymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 adamın suratına vurmak için hepsi güzel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=s9tDaoUn4zU&feature=youtu.be asdfasdf. DESU VULT dicem olmucak, Allah Ackbar dicem o da olmucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Warden nerf pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 warlord headbutt pls nerf pls pls pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Cry me a river Orichi ile oynamasan neyse de hahaha Nobishi felaket bu arada ya. Dün iki tane pro nobushiye denk geldim. Ofansif oynaman gerekiyor ofansif oynarsan adam inanilmaz cezalandırıyor. Bir kere açık verdin mi tekmeleye tekmeleye kombo yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 *orochi pls more keyırful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 ben buna hazır değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 dün biraz orochi denedim ben de keyifli ya :) illa japon olacağım için ve bi de erkek karakter (nobushi :() aradığım için biraz orochi kasacam sanırım :P sanırım bne gamepad alcam ya klavye mouse ile özellikle üst tarafa hareket ettirirken hep zıçıyorum. çok öle bariz tepeden gelen swingleri yiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 ben pad ile başladım, el için k/b daha iyi çünkü diğer türlü stick bırakmadan guard break, roll, feint tuşlarına basamıyorsun o da sıkıntı. hani beginner seviyesinde yormaz ama advanced de feint spamlaman guardbreak spamlaman gereken yerde blok kaybetmeye başlarsın. mouse ile sorun çekiyorsan, guard block sens ile oyna ayarlardan. ben 3 e mi ne düşürdüm en son. biraz el alışkanlığı istiyor. orochi de en noob friendly hero. zephyr strike oyundaki en no brainer ve etkili kombolarından biri çok fazla hızlı olduğu için. pro adamı kesemezsin ama kabaca karşına gelen adamların 70% ini falan kesersin sadece block-deflect-zephyr kullanarak. yanıt vermesi çok zor hızından dolayı. noobişi bu arada çok op karakter abi. sana tavsiyem bırakma azim et öğren. ben de warlord ile başlarda çok zorlandım ama kiti masterladığında ilah gibi oluyor. noobişi de aynen öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Mortis said: dün biraz orochi denedim ben de keyifli ya :) illa japon olacağım için ve bi de erkek karakter (nobushi :() aradığım için biraz orochi kasacam sanırım :P sanırım bne gamepad alcam ya klavye mouse ile özellikle üst tarafa hareket ettirirken hep zıçıyorum. çok öle bariz tepeden gelen swingleri yiorum. come, my young padawan. you have much to learn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 bingildak said: noobişi bu arada çok op karakter abi. sana tavsiyem bırakma azim et öğren. ben de warlord ile başlarda çok zorlandım ama kiti masterladığında ilah gibi oluyor. noobişi de aynen öyle. biliyorum abi millet şiir gibi oynuo ya, ben ise çığlık atarak duvara sıkışıyorum. das ama işte çok oynamadığım için oyunu hiç muscle memoryim gelişmiyor. her seferinde tekrar hah şunu yapacaktım bu abiity şöyleydi die hatırlamak zorunda kaliorum ve o kısa oyun periodunda da sürekli öldürüldüğüm için keyfim kaçıyor. O yüzden biraz daha noob friendly bir hero sanki daha keyif verdirtebilir. NEyse bakarım ikisiyle de biraz oynayayım. Şu sensitivity olayına da bakayım belki o rahatlatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar