Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 P2p serverli oyuna lutfen 180 tl vermeyin babolar sonra serefsizler nasil olsa aliyolar diye yeni ouunlara da boyle yapiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 kensei çok cezbediyor ama comboları çok uzun lan. comboyu guardbreak veya light ile iniate ediyorsun, sonra 3 hit gerekiyor ikisi 2 heavy olacak falan. kimse yemez o komboyu. warlord gibi parry ile cezalandırabilen ama biraz daha agresif bir şey istiyorum ama valkyrie de kensei de kesmedi. akşam bir de lawbringer deniyorum o da olmazsa warlord sonuna kadar. release patch notes Hey guys, This represents a high level overview of the improvements included in the game's day one patch. Future patch notes will be more detailed and in-depth, like the ones we've previously published during our live phases. Matchmaking All countries around the Mediterranean Sea are now part of the European continent. Heroes Collisions improvements and fixes Improved animations Audio Audio balancing fixes and improvements User Interface Fixed a memory leak Fixed occurrences of major framerate drop Improved flow in and out of the invitation menu Multiple localization fixes Additional Fixes Stability fixes Connectivity and matchmaking improvements Metagame bug fixes and UI improvments Hero Balancing (based on player feedback) – *** these changes were already implemented during Beta phases *** Fixed minor issue with the round counter General bug fixes releaseden önce akdeniz amerikaya bağlanıyordu sanırım dasssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 release, beta'dan daha kötü. dünkü oyunun durumundan hiç memnun kalmadım ben. nasıl 2 günde daha düzgün çalışan şeyleri bozmuşlar anlayamıyorum. adam akıllı çalışmıyor block, deflect, parry. savunma için mouse'u hareket ettirdiğinde delay var. orochi gibi karakterlerde kanser ediyor şu durum. bence open beta'dan 2 gün sonra çıkarmak hata. beta'da aldığın feedback'leri ne zaman dikkate alıp, sıkıntıları çözdün de release ediyorsun yani. refundlayacak kadar da değil, ama dünkü gameplay çok sevimsizdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 açık ara op class'lar valkyrie ve ortalama üstü oynayabilen conqueror bence. orochi op falan değil, çok rahat counterlanabiliyor. tabi ben daha deflect'ine çok kasmadım, çünkü hiçbir şekilde guard düzgün çalışmadı dün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 öğrendikten sonra her şey kolay counterlanıyor da orichinin olayı zephyr saldırıların indikatörlerinin penceresi inanılmaz küçük, oyundaki en hızlı şey. ben baya orichilere oyun veriyordum ama son 10 saattir falan çok iyi değilse neredeyse hiç kaybetmiyorum çünkü 90% ı falan noob ötesi. 1 trick pony hep. counterlayıp da facetime yaptığında çoğunun eli ayağına dolaşıyor dasdads. çok basit bir şekilde kesiyorsun. 2 parry genelde bir ölü orichi ediyor. iyi oynayan adam baya kasıyor, kiti çok iyi orichinin. çok rahat feint atıp, backsteple comboya dönebiliyor. deflect ile cezalandırdığı dmg gerçek dışı. büyük ihtimal pk stab'ı gibi o da nerf yiyecek. 40% falan vuruyor saçma sapan. bu arada dün guard yapamadıysan bence oyunlarını kaydetmeye başla. blockladığını zannettiğin ama hit aldığın durumlarda gerçekten latency'den mi yoksa sen mi hata yapıyorsun ona bak. ben öyle öyle kendimi geliştirdim. betada baya guarddan geçen oluyordu da fakat dün ben hiç hissetmedim. open betaya göre 10 kat falan daha responsive oyun. parry veya deflect yapmaya çalışıyorsan o blockları tutturamıyor olmana sebep oluyor olabilir, en güzel yolu kayıt alıp izlemek slow mo'da. ben ilk 2 gün kafayı yedim. hiçbir şey bloklayamıyorum, parry yapamıyorum falan. consla saatlerce duel yaptık gelişelim diye (doğrusu o duvar gibiydi zaten ben geliştirdim kendimi). neyse uzun lafın kısası fark ettim ki, block yapmaya çalışırken counter attack-parry yapma çabasıyla r1-r2 kullanmam block'u açıyordu ve zamanlaması tutumadığı için counter attack veya parry yapmıyordu ve her hit geçiyordu blocktan. dün ben hiç betada yapamadığım kadar parry yaptım. bağlantı çok daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 iyi demişsin, aslında kayıt alıyordum belli aralıklarla ama o gözle çok izlememiştim. ben de dün spordan gelip lank diye oturdum başına, belki refleksler gg olmuştur biraz. bugün sakin kafa oyniyim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Sam said: for honor yerine eso gold & warhammer tw aldım, cüzdanda sıkıntı yok hamdolsun. http://4.bp.blogspot.com/-N_TCnAIOOoI/UbSWz8kslRI/AAAAAAAABN4/snUntBZ6fb4/s1600/111wallet.jpg Doğru seçim karşim. oyundan pm'lersin guilde alırız bırak bu ubisoft fanboileri takılsın das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 ohş playstation'da for honor keyfi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 http://www.merlininkazani.com/For_Honor_etkinligi_sizi_cagiriyor-oyun_haber-92996p1.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 istinye park çok kötü abi gitmeyin tavsiyem. uzun namlulu polisler yol çeviriyor son 5 gündür falan. girişinde her yer sivil, kirpi falan duruyor köşe başında. savaşa hazırlanıyorlar gibi bir durum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 for honor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 tirsmislardir..ist parkta da birinin mahdumunun tukkani vardir o diktirmistir elemanlari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 deploy war assets yapmış yönetim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 çok pahalı olmasa alacam namuzsuzu da yok ya, sam de soğuttu zaten iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 dün gece gaza geldim aldım oyunu 1-2 saat oynadım, tabi bir japon hayranı olarak hemen samuraiları seçip hemen gittim samurailardan bir class mainleyeyim dedim. Gittim en zoru olan Nobushiyi seçtim. Paso dayak yedim hehe. Böle light attack, heavy attack, nasıl guardbreak yaparsın nasıl guardbreaki breaklersin. nasıl bloklarsın falan diye he öğreniyorum yavaştan derken şu how to play den advanced video izledim sonra youtubedan biraz video izledim ağzım düştü. Siz nasıl karar verdiniz mainlere, başta tüm heroları satın alıp hepsini denediniz mi? Bende de hiç böle herşeyi deneyeyim herşeye kasayım alışkanlığı yoktur, bir şekilde bi tane karakter seçer öle yardırırım. Wow'da 12 senedir warlock oynamam gibi. Nobushi de ağır bir seçim oldu. Var mı güzel oynayan aramızda , bir kaç tip yazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 soldan light attack yaparken dikkat et abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 bende bu akşam alıcam oyunu, gece indiricem AKK gece kuşunu da aldım tcellden. nobushi en sevmediğim herolardan ben raiderla oynadım betada, çok hızlı şerefsiz raider olarak deli oluodum. gerçi raiderın biraz sıkıntısı var sanırım mainim orochi olacak heralde. şu bi ayak arkaya, spear ile öne doğru uzatarak vuran comboyu yapcan paso işte, üstüne bide poison vuruon zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 nobushi candır ya :D Warden de dene Mortis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 nobushi oynadım ben, uzun lafın kısası sırtını açığa ver, devamlı aranı açık tut mümkün olabildiğince, üstüne geldikçe geri git ki menzili değerlendirebil. sadece light attack'larla olan bleed koyan combolar var backpedal yaparken bile, başlangıç için onları yapsan bile hızlı ara kapayamayan çok kişiyi alırsın. tak tuk anlık atak yönü değiştirip hızlı atakları dizince bloklayamıyor çoğu kişi. helikopter gibi dönenlere döndükleri yönden light atak koy o esnada, vuracakları yerde kendileri yiyorlar içine dodge'layıp saldırının. rakibin hp barını bitirecek kadar bleed koyduysan defansa geç tamamen riske girmek yerine, ölsünler kanayarak. hatta başkasına yardım ederken de arkadan saldırırken heavy yerine light kullanmak daha iyi genel gördüğüm, hem gardları da daha sık düşüyor önden saldıranlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 bleed'li char oynayan ılıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 kan ağlatmak gözyaşlarına ayrı bir tat katıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Asus x550j notebookta oynanır mı bu? depresyondayım. bişi yapmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Cokomantis said: bleed'li char oynayan ılıktır imzamı atarım şu lafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 nobushi = noob işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Mortis said: dün gece gaza geldim aldım oyunu 1-2 saat oynadım, tabi bir japon hayranı olarak hemen samuraiları seçip hemen gittim samurailardan bir class mainleyeyim dedim. Gittim en zoru olan Nobushiyi seçtim. Paso dayak yedim hehe. Böle light attack, heavy attack, nasıl guardbreak yaparsın nasıl guardbreaki breaklersin. nasıl bloklarsın falan diye he öğreniyorum yavaştan derken şu how to play den advanced video izledim sonra youtubedan biraz video izledim ağzım düştü. Siz nasıl karar verdiniz mainlere, başta tüm heroları satın alıp hepsini denediniz mi? Bende de hiç böle herşeyi deneyeyim herşeye kasayım alışkanlığı yoktur, bir şekilde bi tane karakter seçer öle yardırırım. Wow'da 12 senedir warlock oynamam gibi. Nobushi de ağır bir seçim oldu. Var mı güzel oynayan aramızda , bir kaç tip yazsın. godosş olmadığım icin godoş olmıyan bi karakteri secmiştim ben olmustu. senın işin zor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar