Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 zevkten titriyorum derken, çıblak aloy cheat'i mi varmış eski tomb raider'lardaki gibi? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 çok GÜZEL oyun be hatırlayınca içim ürperiyor dlc'sini oynuyamadım üzülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Alala beni niye sarmadi ki oyun Aim almayi ogrenemedim hala, ondan muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 ben de nier ve personadan kalan boslugu doldursun diye basladim, post apokaliptik witcher 3 gibi gidiyor simdilik, bunu da severek bitiririm umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 nier ve persona dan nası boşluk kalıyor abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 daha personayı oynıyamadım ama nier kendi basına insanın kalbini doyuruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 sen once isini yap da, kendi oyunun ciksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 senko said: Alala beni niye sarmadi ki oyun Aim almayi ogrenemedim hala, ondan muhtemelen oynayış da çok hoşuma gitti de asıl oyunun sarma sebebi hikayesi ya. karşıdaki düşmanlara göre silah, armor ve cephane değiştirme falan filan güzel. suyunu sıkıyorum oyunun resmen bitmesin diye uğraşıyorum, %100 ile bitircem oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 bu arada dlc ile orjinal oyun arasında resmen grafiksel devrim var. oyun ztn çok iyi gözüküyor ama dlc i na nıl maz. adamlar yoğun karlı yerlerde karın altındaki bitki örtüsünü bile yapmışlar. kayarak gidersen altı açılıyor falan. kar yağarken ki görüntü aşırı güzel. müthiş oyun ya. oyun bitmesin diye bende baya bütün görevleri yapa yapa gitmiştim. şimdi dlc'yi yavaş yavaş oynuyorum :D sonrasında şu toplanacak olan şeyleri bitirip rafa kaldıracağım artık oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 ben daha geçmedim dlc'ye %100 ile main storyi bitirip geçicem. dağların tepelerine çıkıp sağa sola bakmak çok güzel oyunda ya, adamlar net özenmişler. uncharted serisinden daha iyi görüntüler veriyor photo mode 1 tane banuk figure kaldı 2 tane falan şu vision dalgası var 4-5 tane de metal flower kaldı bunların yerleri kolay tabi mapte olduklarından ama o datapointleri falan nasıl bulcam bakalım bilmiyorum. hikaye tam nasıl bitecek bilmiyorum ama umarım devam oyunu çıkacak şekilde biter ve devamı gelir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 world datapointleri imkansız ya ben main oyunda bütün quest ve story datapointlerini topladım ama world'lerin %20 30dur oyunu oynarken görebilipte topladıklarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 devamı gereksiz olur abi oyunun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 şimdi düşündüm de onlar da genelde eski dünya yıkıntıları arasında oluyor. mapte onlar da görünüyor, belki öyle toplayabilirim baymazsam sdfsa bitirip bloodborne'a geçecem, sonra new game+ ultra hard kupası için tekrar yüklerim bir ara lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Ya ben bunu ilk çıktığında aldım. Baya da beğendim hatta. Ama sonra araya başka oyunlar falan girdi bayadır oynamadım. Şimdi de klasik konuyu, kontrolleri ve "napıyoduk lan biz olayımız neydi" mevzusunu unuttuğum için açmaya korkuyorum. Burda sizi gördükçe de fena canım çekiyo. Baştan mı başlasam napsam acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 en baştan başla abi oyun harika. combat çok eğlenceli ve hikaye acayip bağlıyo kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Bathory said: Ya ben bunu ilk çıktığında aldım. Baya da beğendim hatta. Ama sonra araya başka oyunlar falan girdi bayadır oynamadım. Şimdi de klasik konuyu, kontrolleri ve "napıyoduk lan biz olayımız neydi" mevzusunu unuttuğum için açmaya korkuyorum. Burda sizi gördükçe de fena canım çekiyo. Baştan mı başlasam napsam acaba. Bire bir ozetim olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 kontroller witcher'a göre falan baya basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 ben o collectible'ları bile %100 yapma için değil hikayesini okuyayım diye toparladım, hoşuma gitti , o holopointlerle anasını anan çocuk yahut köyünden sürülen banuk'un dramı istemeden %100 yaptım öyle güzel geldi bana oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 82 saat 36dkda bitti bende zaten ana oyunda platin yapmıştım ek pakette trialslara kasmadım diye %100 bitmedi haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 İndirim varmış alsam mı ya ne övdünüz :) Bloodborne açmadı beni ilk başta 20 kere ölünce :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Ben ilk çıktığında da yazmıştım halen de aynı şeyi söylüyorum PS4 alan birisi bu oyunu kesinlikle oynamalı beğenir beğenmez zevk meselesi ama çoğunluğun hoşuna gittiğine göre pişman etmeyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Beni kazandınız valla, akşam tekrardan başlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Spyro said: applev0dka said: horizon almayı düşünenlere gözüm kapalı öneririm. 2017 GOTY bence.. ama cok zor verdim karari.. persona, nier ve bu arasinda kaldim ama horizon bir tik onde bitirdi benim kafamdaki yarisi sdf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Dün açtım oyunu tekrardan ve baştan başlamak yerine kaldığım yerden devam etmeye karar verdim. Fakat hikayenin tamamını hatırlayamıyorum o yüzden spo içerisinde sorayım size. Hatırladıklarım şöyle; Bu yarışma gibi bişeyi tamamlamıştım. Tam sonunda bi ambush oldu insanlar katletildi falan. Sonra yine bi şehre baskın yapıldı. Dev bi robotla savaştım boss gibi. Oradan sonrası kopuk mesela. Çok hatırlamıyorum. 1 - Sona diye bi abla var. Onların bişey party'sine massacre yapıldığı yere gitmem gerekiyordu. Orda işte bunları buldum beraber cultistleri kestik. Onlarla beraber bu ambush yapanların peşine düştük. Doğru mu? Ana hikayemiz bu galiba şimdilik. 2 - Item mevzusunu nasıl yapıyoruz? Merchantlardan satın alıp, socket mi takıyoruz? Sanırım hala oyunun başında aldığım bow ile devam ediyorum (gerçi hala başındayım ama olsun). Yoksa loot da düşüyor mu? Onu da hatırlamıyorum hiç. Ama dünkü 1-2 saatlik gameplay'de hiç düşmedi item. 3 - Bi de çok sık ölüyorum ya. Potion mı abanmak lazım yoksa herb pouchtan mı gitmek lazım? Ya da ayı gibi barbarian misali dalmak yerine böyle ok at saklan şeklinde mi oynıcaz bütün oyunu? 4 - Sürekli turkey, boar falan ne görüyosam alnının ortasına yapıştırıyorum oku. +40 wildlife falan bişey puanı geliyor hepsinde ama nerden track ediyorum bunu bulamadım? Bi de bu puanlar bişeye yarıyo mu tabi o da önemli. Sorularım bu kadar. Ama gaza geldim valla dün. Gaza getirenlere dev teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 1- evet ana hikaye o, başları henüz. 2- item düşme olayı yok, wendorlardan alıyorsun, bir de hunters lodge silahları var, hunting groundsları tamamlayınca oradan gelen silahlar vendorlardan daha güçlü. soket olarak da oynayış tarzına ve daha çok kullandığın cephane türüne göre soketlere yöneleceksin. birden fazla armorun olsun, duruma göre melee,ranged, elemental def arasında geçiş yaparsın karşındaki moblara göre. 3- çok sık ölmemek için gereksin encounterlardan kaçın, hangi mobları alabileceğinin farkında ol. o seviyelerde bir sawtooth, 3 scrapper falan üzer seni. bolca tuzak kurarak oyna, tuzak kurduğun yerlere doğru kite yaparak kes mobları. herb pouch önemli baya boş bırakma, en kısa zamanda onun upgradelerini al. fight başlamadan önce focus ile analiz et, hangi parçaları hedefleyeceğine karar ver hızlıca oralara odaklan. bolca çiçek toplayıp düşmanın elemental saldırısı varsa resist pot içerek gir büyük dövüşlere. 2li arrow skilini hızlı almaya çalış. 4- o gelen puan dediğin normal xp. bulduğun tüm wildlife'ı kes özellikle derilerini tut ileride cephane kapasitelerini arttırırken kullanacaksın bolca. üstüne pot craftlamak için önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar