Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO

di

Öne çıkan mesajlar

samaella said:

Kadın diğer khallesie sen de yardım edecem vs bişiler demişti. Belki de önceden bişi döktüler vs vs vardır bişiyi. Ama her halükarda o kadar adam ulan biriniz ateşi geçebilin bari yani. Fare görmüş kezban gibi yatak üstüne atladılar.

Atesi gecseler nereye gidecekler? Khalesi'ye yumruk mu atacak? Ates mi sönecek? Alevlerin icinde sira sira tecavüz mü edecekler? Adamlar alevlerle sarili, kadin yanmiyo. Sokta hepsi. Sonucta afalliyolar kim lan bu noluyoruz diye.

Sosyal ağlarda paylaş

Daemir said:

Littlefinger remzi ye niye saldıracak onu çözemedim. Elleriyle teslim etti Sansa'yı, ona nasıl davranacağını da biliyordu. Herhalde sonrasında remzi ye saldırır öldürürüm, Sansa'yı kurtarırım, onunla evlenir Warden of the North olurum mu diyor? O kadar adamı ve gücü var mı, remziyi yeneceğinden emin?

Valla Sansa Littlefinger'dan ne buyuk bir kazik yedigini anlamistir herhalde ama bir yandan da bahsettigimiz kisinin Sansa oldugunu hatirlayinca "cok da far ketmez" diyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:

S06E04

Ulan gelenek görenek diye tecavüz edecekleri kadına "yenge pardon bilemedik kusura bakma" çeken insanlar kadın bunların en kutsal yerini yakınca anında secdeye vardı. Orası bir garip geldi.

onun yaktığına dair delil yok. cayır cayır yanan kül olmuş binadan cıbıldak, en ufak yanığı olmadan çıkıyor tanrı gibin. dothraki de zaten apaçi köylülerden oluşuyor, ne tepki vereceğiydiler?

Sosyal ağlarda paylaş

yorumları okumadan once

NE berbat bir finaldi allahım, ejder falan gelicek sandım bu kadar kötü olamaz yani
yere alkol mu dokmusler
oyleyse nası anlamadı bu hıyarlar offfff

sansanın gazı ne hayırdır 6 senede anca mı akıllandın nedır

litte finger gene oyunu degıstırmeye oynuo

hay sparrow olsun artık cok baydı

cuce olmasa cekılmez bu bolum ıcdden, bide sersey fena diil bu aralar.

IYY
ya bıde aılen efektlerı gıbı vermısler son sahneye sacma sapan bı karanlık böyle minigun falan cıkıcak sagdan soldan alyen fırlıcak ggıbı

Sosyal ağlarda paylaş

adam gibi karaktereri öldürürsen

böle salak saçma HEHEHE YERE ALKOL DOKTUM SODYUM KLORURLE CESEDI ERITTIM HOHOHO dıye sacmalarsın.

allahtan little finger varki hikaye akabilir yoksa bu embesil sansa ve jonla bi bok olmaz. Muhtemelen bunlara adam sağlayacak little finger.
TABİ ORDAKİ PAPAGAN ALDIM KRALI IKNA ETTIM 3214151 senedir kralın yanında olan BASASKERın askerlerı hemen adamı kesmeye yeltendıler.

NE KADAR KOTU BI DIZI OLDUN SEN YA
hızlandırmayamı kasıolar ney
barı full aksıyon olsun dısney gıbı ızleyelım yani.

Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:

Neyse belki Daenerys'in aşırı bayık hikayesine biraz renk gelir böylece. Şu kıza hikaye yazılacak diye dağ gibi Barristan Başkan öldü ya ona yanarım.

danaryos

taş üstüne taş koymaktan aciz, tunç devri tier barbarlar yanmayan kadına tapmayacak da neye tapacak?

barristan başgan tyrion zıpçıktısına hikaye yazılsın da seyirciler kaçmasın diye öldürüldü, onun rolünde barristan vardı normalde.

Sosyal ağlarda paylaş

dany

artık iyice baygınlık geldi bana bu karıdan ve plot armorundan ya.osursa ordu spawn oluyo.diğer karakterlerin inişli çıkışlı plotlarına bakıyosun sonra bide artık marvel karakteri tadı veren danye.bi işinde rast gitmesin arkadaş.

hayır bide aptal karı tutturmuş köleliği bitircemde edicemde.demokrasi dağıtan abd gibi.meereen halkınada ''işletme 101'' için test amaçlı hükmediyor falan.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...