Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 samaella said: Kadın diğer khallesie sen de yardım edecem vs bişiler demişti. Belki de önceden bişi döktüler vs vs vardır bişiyi. Ama her halükarda o kadar adam ulan biriniz ateşi geçebilin bari yani. Fare görmüş kezban gibi yatak üstüne atladılar. Atesi gecseler nereye gidecekler? Khalesi'ye yumruk mu atacak? Ates mi sönecek? Alevlerin icinde sira sira tecavüz mü edecekler? Adamlar alevlerle sarili, kadin yanmiyo. Sokta hepsi. Sonucta afalliyolar kim lan bu noluyoruz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 ahhahaha abi son sahnede ne güldüm,baya zorlama yapmıslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Daemir said: Littlefinger remzi ye niye saldıracak onu çözemedim. Elleriyle teslim etti Sansa'yı, ona nasıl davranacağını da biliyordu. Herhalde sonrasında remzi ye saldırır öldürürüm, Sansa'yı kurtarırım, onunla evlenir Warden of the North olurum mu diyor? O kadar adamı ve gücü var mı, remziyi yeneceğinden emin? Valla Sansa Littlefinger'dan ne buyuk bir kazik yedigini anlamistir herhalde ama bir yandan da bahsettigimiz kisinin Sansa oldugunu hatirlayinca "cok da far ketmez" diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Littlefinger, adamım.. Yargılayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 O parmak inecek ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 ahaha jorah ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 S06E04 Ulan gelenek görenek diye tecavüz edecekleri kadına "yenge pardon bilemedik kusura bakma" çeken insanlar kadın bunların en kutsal yerini yakınca anında secdeye vardı. Orası bir garip geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Memeyi gören tövbe ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Aket-Atum said: S06E04 Ulan gelenek görenek diye tecavüz edecekleri kadına "yenge pardon bilemedik kusura bakma" çeken insanlar kadın bunların en kutsal yerini yakınca anında secdeye vardı. Orası bir garip geldi. .. Khaleesinin olduğu her sahne saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Aket-Atum said: S06E04 Ulan gelenek görenek diye tecavüz edecekleri kadına "yenge pardon bilemedik kusura bakma" çeken insanlar kadın bunların en kutsal yerini yakınca anında secdeye vardı. Orası bir garip geldi. onun yaktığına dair delil yok. cayır cayır yanan kül olmuş binadan cıbıldak, en ufak yanığı olmadan çıkıyor tanrı gibin. dothraki de zaten apaçi köylülerden oluşuyor, ne tepki vereceğiydiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Aket-Atum said: S06E04 Ulan gelenek görenek diye tecavüz edecekleri kadına "yenge pardon bilemedik kusura bakma" çeken insanlar kadın bunların en kutsal yerini yakınca anında secdeye vardı. Orası bir garip geldi. onlar dünden razı secdeye varmaya çünkü plot armor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Neyse belki Daenerys'in aşırı bayık hikayesine biraz renk gelir böylece. Şu kıza hikaye yazılacak diye dağ gibi Barristan Başkan öldü ya ona yanarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 yorumları okumadan once NE berbat bir finaldi allahım, ejder falan gelicek sandım bu kadar kötü olamaz yani yere alkol mu dokmusler oyleyse nası anlamadı bu hıyarlar offfff sansanın gazı ne hayırdır 6 senede anca mı akıllandın nedır litte finger gene oyunu degıstırmeye oynuo hay sparrow olsun artık cok baydı cuce olmasa cekılmez bu bolum ıcdden, bide sersey fena diil bu aralar. IYY ya bıde aılen efektlerı gıbı vermısler son sahneye sacma sapan bı karanlık böyle minigun falan cıkıcak sagdan soldan alyen fırlıcak ggıbı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 adam gibi karaktereri öldürürsen böle salak saçma HEHEHE YERE ALKOL DOKTUM SODYUM KLORURLE CESEDI ERITTIM HOHOHO dıye sacmalarsın. allahtan little finger varki hikaye akabilir yoksa bu embesil sansa ve jonla bi bok olmaz. Muhtemelen bunlara adam sağlayacak little finger. TABİ ORDAKİ PAPAGAN ALDIM KRALI IKNA ETTIM 3214151 senedir kralın yanında olan BASASKERın askerlerı hemen adamı kesmeye yeltendıler. NE KADAR KOTU BI DIZI OLDUN SEN YA hızlandırmayamı kasıolar ney barı full aksıyon olsun dısney gıbı ızleyelım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Aket-Atum said: Neyse belki Daenerys'in aşırı bayık hikayesine biraz renk gelir böylece. Şu kıza hikaye yazılacak diye dağ gibi Barristan Başkan öldü ya ona yanarım. danaryos taş üstüne taş koymaktan aciz, tunç devri tier barbarlar yanmayan kadına tapmayacak da neye tapacak? barristan başgan tyrion zıpçıktısına hikaye yazılsın da seyirciler kaçmasın diye öldürüldü, onun rolünde barristan vardı normalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Bu sezon önceki iki sezondan daha güzel. Aksini düşünen diziyi izlemeyi bu hafta bıraksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 sahibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 dhoward said: Bu sezon önceki iki sezondan daha güzel. Aksini düşünen diziyi izlemeyi bu hafta bıraksın Tamam, izlemeyi bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 dhoward said: Bu sezon önceki iki sezondan daha güzel. Aksini düşünen diziyi izlemeyi bu hafta bıraksın en azından daha hızlı ilerliyor iç baymıyor bir de potansiyeli var da, aforoz edilmek pahasına diyorum bunu, kitaplardan saptıkça saçmalıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 abi ahah okadar kıçına sallamayıp 4.bölümde davosun aklına stannis ve shireen in gelmesi...ulan bari hiç koymayın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Sayfa 68 gibi hatun yanar diyordunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 _Rave said: abi ahah okadar kıçına sallamayıp 4.bölümde davosun aklına stannis ve shireen in gelmesi...ulan bari hiç koymayın artık cidden ya ben herhalde olay esnasında o da oradaydı bir şekilde affetti falan diye düşünmeye başlamıştım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 dany artık iyice baygınlık geldi bana bu karıdan ve plot armorundan ya.osursa ordu spawn oluyo.diğer karakterlerin inişli çıkışlı plotlarına bakıyosun sonra bide artık marvel karakteri tadı veren danye.bi işinde rast gitmesin arkadaş. hayır bide aptal karı tutturmuş köleliği bitircemde edicemde.demokrasi dağıtan abd gibi.meereen halkınada ''işletme 101'' için test amaçlı hükmediyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 hadi bölüme bişi demicem de, abii o kadar kaslı adamlarsınız ya kurumuş bokla yapılmış evi dağıtıp nasıl çıkamıyosunuz plot'a sahip olan karakterlerin kahramanlaşıp, hikayede 2 satır olanların güçsüzleştirilmesi abartılıyor iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar