tunch Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Gecen haftaki bolume gore olay olarak hafif geldi bana. Yarim bolummus de daha yarim saat daha oyniycakmisiz gibi kapattim bolumu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Roqq said: Melisandre'nin olayı ile ilgili ekşide söyle bişi yazmış biri. Mantıklı geldi. https://seyler.eksisozluk.com/game-of-thronesun-6-sezon-ilk-bolumundeki-melisandre-olayinin-perde-arkasi turkler teori flan kasmasın ya. izleyip geçsinler bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Grandmaster Animal Tamer Lord Cüce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Suark said: herkes saf hocam jonun dirilecegini dusunenler daha grrmi tanimayanlar heh. anca flashback olur veya bizim ww ler diriltir zombilort olarak Al bunu al al al :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Biz bunları kitaplarımızda hep yazdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 iş yerinde son sahnede vay pezevenk diye bağırdım ya la herkes bana baktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Çok iyi bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Suark said: ya tabi ateste gordum yok guneye ınecek falanda bence dırılmıcek ya jon suarktan yine öngörü şow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 queen of hamburgers ve sand sneks olmayınca bölümün puanı direkt 2 puan artıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 cücede ne daşşak varmıs dedirten bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 http://www.ew.com/article/2016/05/01/game-thrones-jon-snow-harington-alive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Bir leak olsada izlesek, çok kısa geliyor bölümler. /bad words on the air Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 more tyrion less btchez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nergal69 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 of bugünün pazartesi olduğunu unutup aquila'nın postunu açtım açmaz olaydım hayatımın spo'sunu yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Melisandre'nin kaldırma kuvveti yüksek ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Cumhuriyet gazetesi twitter hesabından bombalamış spoiler'ı? Millet deliriyor :D Daha bölümü izlemediğim için açıp bakmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 haha facebooka yazdım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Kaldırmasalar bari. Akşam bölümü izledikten sonra girip bakayım neymiş, merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Red Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 abaw güzel bölümdü. yalnız şu kısmı mehti tamam biliyorduk. ztn aktör o masada yatıyor 2 bölümdür belli ki kalkacak. ama en azından davos ile melis arasındaki dialoglar olmasaydı. davos diyor yap bişiler yaparsın yaparsın hadi ağlama melis diyor. melis'te bilmem ki ayy denim bari. uyancak işte amk adam bari biraz dram kat heyecan kat. bi sacrifice olsun supriz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Llama Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Rewendor said: Kaldırmasalar bari. Akşam bölümü izledikten sonra girip bakayım neymiş, merak ettim. yok be abi 3cü bölümün fragmanını koymuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Abi Davos metagaming yapmadi mi bariz Ne alaka yani gidip de Melisandre'ye dedigi sey, nereden geldi adama boyle bi bilgi Karakteri oyuna katmak icin kivranan DM'den beri boyle meta gorulmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Editor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 RÖH :) yine heycan yine heycan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… progamer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=y685gVGRQ98 haftaya tower of joy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mascio Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 hodor kesin the great other ile bağlantılı çıkacak. bölümde dün akşam yaptığım totem çalıştı. bok gibi olacak dediğim her bölüm taş gibi geliyor vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Llama Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 e dev kanı var demediler mi zaten adama çocukluğunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 Sonraki 57.sayfa (Toplam 331 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 3 Konu listesine dön
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Cumhuriyet gazetesi twitter hesabından bombalamış spoiler'ı? Millet deliriyor :D Daha bölümü izlemediğim için açıp bakmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 haha facebooka yazdım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Kaldırmasalar bari. Akşam bölümü izledikten sonra girip bakayım neymiş, merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 abaw güzel bölümdü. yalnız şu kısmı mehti tamam biliyorduk. ztn aktör o masada yatıyor 2 bölümdür belli ki kalkacak. ama en azından davos ile melis arasındaki dialoglar olmasaydı. davos diyor yap bişiler yaparsın yaparsın hadi ağlama melis diyor. melis'te bilmem ki ayy denim bari. uyancak işte amk adam bari biraz dram kat heyecan kat. bi sacrifice olsun supriz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Rewendor said: Kaldırmasalar bari. Akşam bölümü izledikten sonra girip bakayım neymiş, merak ettim. yok be abi 3cü bölümün fragmanını koymuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Abi Davos metagaming yapmadi mi bariz Ne alaka yani gidip de Melisandre'ye dedigi sey, nereden geldi adama boyle bi bilgi Karakteri oyuna katmak icin kivranan DM'den beri boyle meta gorulmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 RÖH :) yine heycan yine heycan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=y685gVGRQ98 haftaya tower of joy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 hodor kesin the great other ile bağlantılı çıkacak. bölümde dün akşam yaptığım totem çalıştı. bok gibi olacak dediğim her bölüm taş gibi geliyor vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 e dev kanı var demediler mi zaten adama çocukluğunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar