Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Abi neden asffsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 sezon finali spoylır tüm sevenlerini bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 (tu)aHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Emaleth said: sezon finali spoylır tüm sevenlerini bekleriz. Sam said: http://i1.kym-cdn.com/photos/images/original/000/986/393/874.jpg stannis'i nic cage yapsalarmış lol. ikisi de çok iyi ya hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 ahah şu ikisinin özellikle büyüğünü koymak istedim iyi görünmüyordur diye: http://i.imgur.com/KflwjDn.png http://cdn.collider.com/wp-content/uploads/2015/06/game-of-thrones-nicolas-cage-ramsay.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 ramsay çok i yi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 http://i.imgur.com/6YDblIU.png ramsay ve stannis en iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 stannis olmus lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 nic geyiğinin temeli nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 elesso said: nic geyiğinin temeli nedirhttp://knowyourmeme.com/memes/people/nicolas-cage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 hatta daha spesifik: http://knowyourmeme.com/memes/nic-cage-as-everyone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 abi açılmıyo bizim burda bu tarz siteler :/ bi paticik açılıyo yoksa işim ne cikli cuklu oyun sitesinde sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 ramsay haline 10 dkdır falan gülüyorum abv sdlkfghs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Sparkcaster said: abi insanların forum zevkine sıçıyosunuz böyle saçma isteklere boyun eğerek. bütün mesajlar spoiler ibaresi, tek tek spoilerlara spoilerların içindeki spoilerlara tek tek spoilerların içindeki spoilerların içindeki spoilerlara tıklayarak başlık okunmaz. ya yeni son bölüm tartışması içn spoiler açık bir başlık açın ya da burda dizi spoilerları serbest kalsın. hayır son bölümü izlememiş adam ne içn girer şu başlığa? "hmm acaba bölüm için ne demişler kötü demişler tamam 5 sezondur izlediğim diziyi kötü dedikleri için son bölümü izlemeden bırakayım " Ne muhteşem bir post lan bu. O kadar spoiler karşıtı adamım bana bile mantıklı geldi. Ben gazeteleri, Facebook'u falan bile açmıyorum böyle durumlarda, başlığa girmek ne :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 mağarada takılın mağarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Valla Harry Potter'ın yeni bir kitabı çıktığında Hürriyet sığır gibi sürmanşet spoiler verdiğinden beri mağaraya kapanasım geliyor, allahtan HP okuyucusu değildim, delirirdim herhalde. Elimden geleni yapıyorum o yüzden, sabah erken kalkıp taze taze izleyip gittiğim bile oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 ben hala arkham knight'ın kimliği spo'sundan bu kadar kaçabildiğime şaşırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 burda gazetenin tepesinde jon snowun son sahnedeki fotosu vardi direk ertesi gun asdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 BEN 10 GÜNDÜR YOKUM HALA SPOILER MI TARTIŞIYORSUNUZ. SPOILER HASSASİYETİ BEKLEYEN ADAM BENİM ORUCUMA HASSASİYET GÖSTERMEZ AMA NEYSE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 aqu spo abi o lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Zaman aşımına uğradı o spoilerlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 banım açılmış ama vercek spo kalmamış nerde adalet ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 sefacaNBA said: BEN 10 GÜNDÜR YOKUM HALA SPOILER MI TARTIŞIYORSUNUZ. SPOILER HASSASİYETİ BEKLEYEN ADAM BENİM ORUCUMA HASSASİYET GÖSTERMEZ AMA NEYSE. zorla yemek mi yediriyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 tiLi said: sefacaNBA said: BEN 10 GÜNDÜR YOKUM HALA SPOILER MI TARTIŞIYORSUNUZ. SPOILER HASSASİYETİ BEKLEYEN ADAM BENİM ORUCUMA HASSASİYET GÖSTERMEZ AMA NEYSE. zorla yemek mi yediriyolar? bölümü izlemediysen başlığa girmeyeceksin. bak ben mr.robot izledim bu bölüm. ilk bölümü bitirdim girdim. 2.bölüm yayın tarihi 1 temmuz mu, 1 temmuz postuna gelmeden scroll'u indirmeyi bıraktım, izledikten sonra baktım ne olur ne olmaz diye. yani boş işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 sefacaNBA said: BEN 10 GÜNDÜR YOKUM HALA SPOILER MI TARTIŞIYORSUNUZ. SPOILER HASSASİYETİ BEKLEYEN ADAM BENİM ORUCUMA HASSASİYET GÖSTERMEZ AMA NEYSE. Ramazanın sonunda bayram geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar