Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Uydurma abi sezon 8 büyük ihtimal. Prodüksiyon işlerine uymuyor tüm senaryonun çıkması şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Sparkcaster said: Feamer said: dizi o kadar temelsiz bir boktanlığın üstüne bina edildi ki, atık midem kaldırmıyor teorileri okumayı zuaa noldu lan hani kitap ayrı dizi ayrıydı dediğim gibi, dizi üzerinden teori kastırmaca hususunda sıkıntılıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 reyou said: reis https://occupiedandpreoccupied.files.wordpress.com/2014/04/bronn-game-of-thrones.jpg Bu fotoğraf şahane bira etiketi olurmuş. Kullanabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 adam hbo mu da izin istiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 kime soruyon abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 GERGE said: Uydurma abi sezon 8 büyük ihtimal. Prodüksiyon işlerine uymuyor tüm senaryonun çıkması şimdiden. film sektörünün içinde değilim sonuçta, bilgim kısıtlı yani. ama niye uymasın prodüksiyona? adamlar temmuz ortası yayınlamak için çekimlere eylülde başladılar. şimdi de ekim gibi başlayacaklar büyük ihtimalle. eh şunun şurasında var 1.5 ay. o senaryolar kaç kere gidip geliyor revize için orasını biliyorum. şu anda %99 hazırlardır, ufak detayları çözüyordur senarist grubu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 reyou'dan sordum kibarlık yaptım. belki o da biyerlere basacaktır aldığı SS'i veya bulduğu resmi. Kullanıyom o zaman. Bitmiş halini to-do ev biracılığında paylaşırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 k1nJo said: kime soruyon abi john hbo'ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Okudum leakleri, bunlar çıkmayabilir kabul ama bunlar çıkarsa da "aaa nasıl olluuuur" demem, expectable bir yapısı var, en kötü "educated guess" demişler redditte, aynen öyle olmuş, yani "ÇOK SAÇMA, BÖYLE OLUR MU YAE" dencek gibi değil, mümkün, he uydurma olabilir o ayrı ama mümkün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Vicissitude said: amerikan fantezi kurgusunun dizisini izle bu kurgu üzerine yazılan fan fictionu oku bir de leakleri oku sonra akp tabanından farklı olduğunu düşün. patiyi özetledim. şimdi kahve yaptıktan sonra rick and morty izleyip ardından wilfred owen şiiri okuyacam. ohhhhhhhhhh. pleblere yönelik pesticide üretilmediği için yazarak vatandaşlık görevimi yerine getiriyorum. hiç sert hisler. plebicide var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 akgezenlerin asıl amacı https://eksisozluk.com/akgezenlerin-asil-amaci--5442892?a=popular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 7x7 AHAHAHAHAHAHAHAH https://www.facebook.com/ickiliydibilmemne/videos/1907654976227562/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 baelish in ölümüyle taht oyunları bitti ya.aslında ben 8. sezonu görür patlatır bir oyun ve son boss olur diyordum ama bu şekil ölmesi çok basit kaçtı.yani bu ned için ibine demek isterdim ölürken. en azından varys ile bir birlerini bıçaklayıp sevişerek ölselerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Olm grey worm lannister kalesini aldığında hass nerde lan bu adamlar demisti, sonra gemileri gördük casterly rock ı kuşatan,noldu sora? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Gemiler o onlarin gemiyle geri donmemesini sagladi iste. Sonra highgarden savasi olunca casterly rocktan yaya olarak cikabildiler galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Feamer said: akgezenlerin asıl amacı https://eksisozluk.com/akgezenlerin-asil-amaci--5442892?a=popular sicak denizlere koptum asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Esnaf said: baelish in ölümüyle taht oyunları bitti ya.aslında ben 8. sezonu görür patlatır bir oyun ve son boss olur diyordum ama bu şekil ölmesi çok basit kaçtı.yani bu ned için ibine demek isterdim ölürken. en azından varys ile bir birlerini bıçaklayıp sevişerek ölselerdi 7x07 Aynen ben de demon falan cikicak diye bile bekledim, o adam normal insan gibi gelmiyodu bana. Yalvara yalvara oldu herif, meger bugune kadar biri zart diye bicagi saplasaymis geberip gidecekmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 yuz degistiren falan cikicak diye bekledim ben adam kuru gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 arya yüzü alıp gitsin işte güneye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 ne iğrenç bi sezondu bu ya. okadar sıkıldımki hikayenin sonunu zerre merak etmiyorum artık. ki muhtemelen oda son dakikada herşey bitmiş iken jon'un night king'i öldürmesi ile dandik bi hollywood happy ending olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Nigger_of_the_sand said: Esnaf said: baelish in ölümüyle taht oyunları bitti ya.aslında ben 8. sezonu görür patlatır bir oyun ve son boss olur diyordum ama bu şekil ölmesi çok basit kaçtı.yani bu ned için ibine demek isterdim ölürken. en azından varys ile bir birlerini bıçaklayıp sevişerek ölselerdi 7x07 Aynen ben de demon falan cikicak diye bile bekledim, o adam normal insan gibi gelmiyodu bana. Yalvara yalvara oldu herif, meger bugune kadar biri zart diye bicagi saplasaymis geberip gidecekmis. baelish baelish şu ana kadar hep kendi ortamından çıkmamıştı sansa'ya king's landing'de dediği bi laf vardı mesela "we are all liars here and we are all better than you" gibi bişeydi sanırım kuzeyde de bunun tam tersiyle karşılaştı işte, kimsenin aklını çelemediği herkesin LAK diye kafasında ne varsa söylediği bi yerde tıkıldı kaldı. littlefinger'ın yapması gereken şey bran'den "chaos is a ladder" lafını duyduğu anda pılını pırtısını toplayıp gitmekti lol. o saatten sonra sırf öldürelim biz bunu diye orda tuttular başka bi sebebi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 dorne'a noldu bu arada ya... resmen king landinge kadar geldiler zindanda işkence ceken allylarını sormadan bile geri döndüler... bide hep beraber tüm beraber demişken, e su karıyıda salda dorne ordularınıda katalım kendımıze dıye sormadılar. nası dıngıl bır yazarlıktır bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 şu izlediklerimiz direk alternatif olsa kitap adam gibi olsa olsa olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 bu arada bu golden army'nin reisi kesin bizim daario çıkacak. oraları o adamcağıza emanetti. naptı ne etti bilmiyoruz. dorne için de 8. sezon biraz dakika ayırırlar gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar