Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO

di

Öne çıkan mesajlar

GERGE said:

Uydurma abi sezon 8 büyük ihtimal. Prodüksiyon işlerine uymuyor tüm senaryonun çıkması şimdiden.

film sektörünün içinde değilim sonuçta, bilgim kısıtlı yani. ama niye uymasın prodüksiyona?

adamlar temmuz ortası yayınlamak için çekimlere eylülde başladılar. şimdi de ekim gibi başlayacaklar büyük ihtimalle. eh şunun şurasında var 1.5 ay. o senaryolar kaç kere gidip geliyor revize için orasını biliyorum. şu anda %99 hazırlardır, ufak detayları çözüyordur senarist grubu bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Okudum leakleri, bunlar çıkmayabilir kabul ama bunlar çıkarsa da "aaa nasıl olluuuur" demem, expectable bir yapısı var, en kötü "educated guess" demişler redditte, aynen öyle olmuş, yani "ÇOK SAÇMA, BÖYLE OLUR MU YAE" dencek gibi değil, mümkün, he uydurma olabilir o ayrı ama mümkün :D
Sosyal ağlarda paylaş

Vicissitude said:

amerikan fantezi kurgusunun dizisini izle
bu kurgu üzerine yazılan fan fictionu oku
bir de leakleri oku
sonra akp tabanından farklı olduğunu düşün.

patiyi özetledim. şimdi kahve yaptıktan sonra rick and morty izleyip ardından wilfred owen şiiri okuyacam. ohhhhhhhhhh.

pleblere yönelik pesticide üretilmediği için yazarak vatandaşlık görevimi yerine getiriyorum. hiç sert hisler.

plebicide var ya
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:

baelish in ölümüyle taht oyunları bitti ya.aslında ben 8. sezonu görür patlatır bir oyun ve son boss olur diyordum ama bu şekil ölmesi çok basit kaçtı.yani bu ned için ibine demek isterdim ölürken.

en azından varys ile bir birlerini bıçaklayıp sevişerek ölselerdi

7x07

Aynen ben de demon falan cikicak diye bile bekledim, o adam normal insan gibi gelmiyodu bana. Yalvara yalvara oldu herif, meger bugune kadar biri zart diye bicagi saplasaymis geberip gidecekmis.

Sosyal ağlarda paylaş

Nigger_of_the_sand said:

Esnaf said:

baelish in ölümüyle taht oyunları bitti ya.aslında ben 8. sezonu görür patlatır bir oyun ve son boss olur diyordum ama bu şekil ölmesi çok basit kaçtı.yani bu ned için ibine demek isterdim ölürken.

en azından varys ile bir birlerini bıçaklayıp sevişerek ölselerdi

7x07

Aynen ben de demon falan cikicak diye bile bekledim, o adam normal insan gibi gelmiyodu bana. Yalvara yalvara oldu herif, meger bugune kadar biri zart diye bicagi saplasaymis geberip gidecekmis.

baelish

baelish şu ana kadar hep kendi ortamından çıkmamıştı
sansa'ya king's landing'de dediği bi laf vardı mesela
"we are all liars here and we are all better than you" gibi bişeydi sanırım
kuzeyde de bunun tam tersiyle karşılaştı işte, kimsenin aklını çelemediği herkesin LAK diye kafasında ne varsa söylediği bi yerde tıkıldı kaldı.

littlefinger'ın yapması gereken şey bran'den "chaos is a ladder" lafını duyduğu anda pılını pırtısını toplayıp gitmekti lol. o saatten sonra sırf öldürelim biz bunu diye orda tuttular başka bi sebebi yok

Sosyal ağlarda paylaş

dorne'a noldu bu arada ya...

resmen king landinge kadar geldiler zindanda işkence ceken allylarını sormadan bile geri döndüler... bide hep beraber tüm beraber demişken, e su karıyıda salda dorne ordularınıda katalım kendımıze dıye sormadılar.

nası dıngıl bır yazarlıktır bu.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...