Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

benjin niye bu at ikimizi tasıyamaz ayağı cektiki...

ayrıca evet 3 ejderhan varsa nuke'le dusman herosunu bitir macı daaa ne kasıyon

hep luzumsuzluklar.

Mesaj tarihi:
Tim said:

mokoko said:

ahahaha

yok be abi öyle saçma şey mi olur sadfsadfasdf izle gör neler neler olucak

E oldu? Dalga mi geciyosunuz lan? Sizin yuzunuzden baskasina da spoiler vermis oldum gercek degilmis diyerek.

Yahu senin iyiligin icin adam gibi izle diye dedim onu bide laf yedik ustune. Ayip sana valla
Mesaj tarihi:
mokoko said:

Tim said:

mokoko said:

ahahaha

yok be abi öyle saçma şey mi olur sadfsadfasdf izle gör neler neler olucak

E oldu? Dalga mi geciyosunuz lan? Sizin yuzunuzden baskasina da spoiler vermis oldum gercek degilmis diyerek.

Yahu senin iyiligin icin adam gibi izle diye dedim onu bide laf yedik ustune. Ayip sana valla

valla ben sırf ibneliğine öyle dedim
Mesaj tarihi:
Tim said:

Ya da sonunu izle(ye)mediler.

Neyse, her sekilde baskasina spoiler verdim siz yok dediniz diye. Keske oldu diyeydiniz, sebep olan tipe sover sover susardim :(

Şu bu olmayacakmış diye inanırsan ve başkasını da inandırırsan spoiler olmuyor ki ya. Bişi spoil etmiş değilsin yani, gayet şaşırdınız işte izlerken, fena mı?
Mesaj tarihi:
Tim said:

Sasirmadim valla.

Eleman mizragi hazirladigi an bastim tepkiyi AMAN TANRIM diye. (sag salim 2'deki aman tanrim. bilmeyen yutub)

E heralde o noktada dank edecek. O noktaya kadar bihaber olarak izledin işte onu diyorum
Mesaj tarihi:
şu 8. sezon senaryo geyiği baydı ya. doğru mu yanlış mı bilmiyorum da her yerde karşıma çıkıyor. dizinin gidişatına bakınca zaten belli işte az çok ne olacağı. ona kafa yoracaklarına şu finali sızdırsınlar da yine hd bir şekilde. izleyelim.

her türlü reyting rekoru kırıyor zaten bölümler. sızsa da sızmasa da.
Mesaj tarihi:
Red said:

şu 8. sezon senaryo geyiği baydı ya. doğru mu yanlış mı bilmiyorum da her yerde karşıma çıkıyor. dizinin gidişatına bakınca zaten belli işte az çok ne olacağı. ona kafa yoracaklarına şu finali sızdırsınlar da yine hd bir şekilde. izleyelim.

her türlü reyting rekoru kırıyor zaten bölümler. sızsa da sızmasa da.

yani gördüklerim doğruysa finali falan kimse tahmin etmiyor bu arada da red haberin olsun dfhj

umarım doğru değildir ya.
Mesaj tarihi:
merak ettirdin ama şimdi sdfs. okumamıştım hiçbirini.

kafamda canlandırdığım 3-4 final şekli var benim. onun dışında bir şey mi acaba meraklandım.
Mesaj tarihi:
Yok yok öyle bitmeyeceği belli, hem son sezona bir şey kalmaz. Hem de dizinin şanından ötürü ortalama izleyicinin tahmin edemeyeceği bir şekilde sonlanmalı.

Zaten daha daenerys son bir ihanete uğrayacak kehanet gereği.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...