Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Leaki izlemiş millet 480p olarak. Resmen stream izleyemez oldum. Çok adi puşt bir arkadaşım da facebooka spoylır koymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Xenus said: olm leak sposu diye yazdıklarınız senaryo leaki mi yoksa 7x6 bölüm leaki mi hangisi ambale ettiniz iyice. 6. bölümü hbo sızdırdı onun sposu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 yani şu paticikteki ezik sayısında neden azalma yok ya ? insan iletişimden habersiz kişilik bozukluğu yaşayan insanlar var. Birbirinize niye laf sokuyorsunuz artık ergenliğiniz bitmedi mi ? Emaleth i bile kaçırdınız lan insanları düşünceleriyle fikirleriyle seversiniz ya da sevmezsiniz olduğu gibi kabul edebilecek olgunluğa ne zaman geliceksiniz çok merak ediyorum. Moderasyon göreve görevden sıkıldıysanız verin yetkiyi gösterelim etkiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 emaya ne dediniz ya ne demiş olabilirsiniz kaçıracak kadar oha yani oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Senaryo leakleri gerçek değildir yeaa diyenler yüzünden okumuştum, dizi birebir aynı gidiyor. Allah belanızı vermesin ne diyeyim. Neyse ki son sezonu okumadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Emalethin yazdiklarini ben severek okuyordum ya, her bolum emek verip yaziyordu heyecanli heyecanli. Kotu oldu kacirmalari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 sayfa 399 açın bakın altınayı iyisin hoşsun ama saçmasın.Sabonis keza arkadaşı yok bence hiç sevilmeyen bi tek çocuk olabilir bi de ben laf sokayım rahatlayayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Ulan leak senaryoyu okuyup bence soyle olucak abi diye buraya yazanlari kiniyorum , adiler sdfdss ep06 Amma zikko cikti dragonlar , oto boka ya oluyor ya yaralaniyor , ww dragon nasil cikacak bakalim. Benim teorim de dany i ww e cevirip paso dragon dogurtcaklar sdffd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Yine mesaj kutum çoşmuş, sakin babalar. Bu sene GOT dönemi sakin geçiyor diye seviyordum, yine azdınız :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 gayet izlenir 1.9gb lık versiyonu. pazartesi gene izlenir. O değilde 7. bölüm ne zaman sızıyor ya. Ağaç olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Abi spoiler olayını kesmek için kitleyin konuyu, yeni konu açanı da banlayın gitsin. Adam gibi konuşulmadıkça da konuşulmasın. Ne görevliler temizlerken spoiler yer, ne millet rahatsız olur. Şeriatın kestiği parmak acımaz. 500 kere söylendi yapmayın diye, sözle anlamıyorsak kitleyin konuyu, kimse konuşamasın, içinde kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 leakler için ayrı başlık abi kaç bölüm kaldı zaten şunun şurasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 düz ara spoiler veren eşektir tamam da spoilerdan aglayanların da her sayfada mesajı olması ayrı bir olay ama. Birileri gelip leak izleyenlere laf ediyor sonra spoiler spoiler diye gozyaslarına boguyor topic i. Ne gerek var abi girmeyin yanlis da olsa spoiler yemek istemeyen got topicinde f5 spamlemiyor olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 ya leak olduğunu duymuşsun, gelip eski bölümle alakalı tartışabileceğini mi sanıyorsun topicde? gerçekten aranıp üstüne ağlama sendromu var insanlarda. zaten yeni bir bölüm çıkınca veya leak olunca, şu bariz ki bu konuşulacak. bunu bildiğin halde giriyorsan eşeksin başka açıklaması yok ki. gelip ö.m. atmıyordur herhalde kimse, göze sokarak spoiler verilmiyordur herhalde. veya 2. sezonu izliyorsan da bir zahmet girme konuya. hayır ne bekliyorsunuz ki acaba çok acayip. game of teleports gitmiş ama ejderhaya atlayıp resmen 5 dk uzaklığa gitti danny, lan başta inanmıyorsan da gideydin 2 dakka bakıp çıkardın. önceki bölümlerde çok vardı tp olayı da bunda çok abartı hisettim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Ayrı başlık da olsa gold gelir beğenenlere laf etmeye devam eder, kendisi beğenmiyor, o nedenle de dünyanın en iyi dizisi olamaz mantığı var adamda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 spoiler yememek için izledim. keşke 1080p izleseydim bölümü, tutarsızlıklarına rağmen iyiydi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 ulan o dğlde 7 bölüm sonra dizi bitiyo, 2-3 tane tırışka bölüm olcak kesin, 4 tane de güzel bölüme piç edecekler koca seriyi. spinofflar bi boka benzese bari, 4 tane çekilcekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 ya kıçıkırık 6 bölüm için yine bir yıl bekletecekler ona gıcık oluyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 youtube'da bi game of thrones videosu izlerken sağda çıkan recommended videoların birinin başlığından spoiler yedim teşekkürler youtube Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 abi youtubeda game of thrones diye ararken de yiyebilirsin, kaşınıyorsunuz farkında değilsiniz. velkam to 2k17 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Dayanamadım izledim 6yı. 6yı izlemediysen açma Nights king umarım ejderiyle güneye gelirken winterfelli mavi alevlerle yakar. sansa, beyliş ve arya içindeyken ama. üçlü tam bir pembe dizi kıvamında diyaloglar sergiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Norak said: öm yazdim ^_^ şunu bana da bi ömlesene abi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Çenemin yayını *6 yı izlemediysen açma* Flameoffear said: Ice Dragon Bu meretin kalisininkilerden birisi olma ihtimali var mı? Silkeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 http://i.imgur.com/ALr6p5j.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar