sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 AHahhaahahhaaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 havaya gününü göstermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 hala izlemeyi düşünenler için kalite farkı: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 digiturkte izliyorum ben gayet mutluyum ama 6.bölüm yok henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 sabonis fikir ayrılığına düştüğümüz çok olmuştur ama şu kalite farkını tespit edebilmen ve bir şeyi hemen tüketmeyip biraz bekleyeyim ama adam gibi keyfine vararak yapaıym demen sana olan saygımı artırdı. gregonun dediği gibi belli bir hedonizm seviyesine ulaşınca falan oluyor herhalde bu fark.tirol dğeildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 o degilde.. 6. blm spo eger kacirdiysaniz, jon snowun buzlu sudan ciktigi ani bir kere daha yakindan izleyin :horace: kilic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 mavi mavi parlasaydı keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 sabo neyin kafasındasın abi. Bluray çağında dunyaya geldin sanki. Rahatsız edecek kalitede degil işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 dizi adeta mmh kitap da mmh her şey mmh mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Nekro said: sabo neyin kafasındasın abi. Bluray çağında dunyaya geldin sanki. Rahatsız edecek kalitede degil işte. sırf renk ve düşük bitrate problemi de değil, örneğin daha en en başında karda yürürlerken, direk 15 fps falan heralde video. midem bulandı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 flv versiyonu izlenir ama mkv performansı beklemek yersiz. 4mb/s aslında daha kaliteli olması lazım sanırım 720p den reencode etmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 siz hangi versiyonu izliyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Lopeth said: siz hangi versiyonu izliyorsunuz? korsan koyu'nda 2.36'lık olan. daha kalitelidir 1.92'den diye şeettim. sen, seninki versiyondan koysana aynı screenshot'ı? renk olarak ama aynıdır ya heralde, sanmıyorum farkedeceğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 kalitesiz izleyemem ama twitchte moderasyon yapamıyorum spoiler verirler diye ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Catze said: leak spoiler açma izlemediysen https://gfycat.com/ImpossibleBowedAustraliancattledog arkadaki wildling e bakın :D sdfsndfsd fgghghgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 sabonis said: hala izlemeyi düşünenler için kalite farkı: 1.92lik de bu http://i.imgur.com/qRQclDp.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 bölümün eksiği gediği var mı izleyenler? bölüm çıkana kadar bütün bölümü görmüş olacağım bu gidişle. izleyeyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Sıçtırmayın leakinize sizin yüzünüzden çamur gibi video izledik diye atar yapıcaktım da bu sefer düşen 720p ymiş. Ona da söylenecek kadar abartmadık tabi kalite takıntısını ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Grego said: @kinjo adamın dediğini hayatta belli bir hedonistlik seviyesine gelmeden anlamayacaksınız. bir şey var diye tüketilmesi gerekmiyor, bir şeyi beklediği de yok. kendi programı var, koltuğunda oturup rahat rahat izleyecek. rutinden zevk almayı öğrenin azıcık. böyle böyle önünüze verilen her şeyi tüketmeseniz de oluyor yani. tabi bu konuya özel bir durum değil, genel bir gözlem, yeri gelmişken paylaştım. sonra abi ben haftada bir izliyorum dizileri, zevk skalamda bir değişiklik olmadı diye gelmeyin. saçmalamanın dibi. netflix bütün sezonu çat diye koyuyor abi. milyar dolarlık şirketten iyi mi biliyorsununuz? bizim açımızdan haftalık izlemecenin tek olayı burada, internette yaptığımız geyik. leak 6600 kalitesinde değilse izlememek hata çünkü spoiler yeme sıkıntısı var. hani şu leak en azından digiturk-hdtv seviyesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 HBO kendi yayınlamış yanlışlıkla :) ondan oyle ii kalitedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Spo yemek istemeyen yemez olum girmeyin saga sola. Valla ben 1080p'yi bekliycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 GONDARCENGIZ said: Catze said: leak spoiler açma izlemediysen https://gfycat.com/ImpossibleBowedAustraliancattledog arkadaki wildling e bakın :D sdfsndfsd fgghghgh ahaha adama efekt koymayı unutmuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Peregrin said: Spo yemek istemeyen yemez olum girmeyin saga sola. Valla ben 1080p'yi bekliycem 55 " te cillop gibi izledim, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 bu arada HBO accidentally sızdırmış sdf, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 3 mesaj yukarda var aradaki kalite farkı, cillop gibi izledim diyenler var hala. üzücü la :( neyse girmeyelim daha buralara, hatta twitch'te de chat'e ve sesli donation olan streamerlara bakmamak lazım, kesin yeriz spoiler :D ha böle leş renkler ve düşük fps ile izleyeceksem de sırf spoiler yemiim diye izlerim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar