Livered Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 bölüm hakkında Tyrelller gitti, büyük kısmı lanisterlara katıldı kalanların - dorne gitti - lekesizler uzakta bir yerde kaldılar ve greyjoylar da gitti. Ejderhalar ve dothrakiler hariç kimse kalmadı kızımızın yanında . Enteresan bir noktaya gidiyor olay. Büyükustanın same bir halka vereceğini düşünmüştüm ben verse güzel olurdu. Önümüzdeki bölümde büyük ihtimalle Tyrell yağmasından dönen lanisterlarla dothraki ve ejderha kapışmasını göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 dizide zaman kavramı kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 vaaay, çok gelişmeli (hatta belki biraz fazla) bölüm (tu) bölümün golü olenna'nın itirafı. kadının ölümüne mi üzüleyim, giderayak patlattığı bombaya mı sevineyim bilemedim. sonra tabi mantıklı düşününce üzülmeye karar verdim, diyaloglarıyla bu kadar hurray çektiren başka kimse yoktu, süper babanneden mahrum kalmak kötü olacak :/ bölümün assisti cersei'nin bankaya "olm dothrakiler, ejderler, zincir kırıcılar takar mı lan senin borcunu" çekmesi. ulan cersei, iğrenç bi insansın, hatta insan diilsin ama akıllısın kızım. i love to hate you. bölümün donuğu bran. olm bin yıl sonra evine dönmüşsün, ne artizlik yapıyon? tamam karga olmuşsun görmeyeli, ağaçlara bağlanmışsın, gecelere karışmışsın filan da karganın da anası babası kardeşi yok mu yha? insanın ağzının kenarında bir kıvrım olur, gözünde bir pırıltı olur, piiii... bölümün büyük oltası bran'in jon ile konuşmam lazım demesi. dı nı nı nııııııımmm... tam bi bölüm özeti sahnesi kıvamında geldi bana. yeri gelince bu görüntüyle bölümü açıp öyle patlatırlar konuyu, dediydi dersiniz. bölümün gıcığı aşşaaalık beyliş. olveyz... in may maynd... çemçük avzını kırdığımın... trailerdaki o saçma tiradı hikaye içinde kontekste oturur diye ummuştum, yine bi bok söylememiş oldu hıyarın başganı... yaw bunu kim kesecek pls lordum acımıza son ver. bölümün ümit vereni dothrakiler. cidden inanç tazelemek için bu arkadaşların hayvansı gazına ihtiyaç var şu anda, yoksa herkes kıçımın kraliçesi, popomun anbörntü moduna girecek. arkadaşların tek tük guard hali bile baya tırstırıcı, kendilerinden beklentim büyük. reach ovalarında lannister ordusunu lilililili nidalarıyla biçmeleri için dua ediyorum. diğer yandan tarly'lerin sigilinin archer olması da biraz korkutuyor, zırhı yok buncaazların :/ bölümün keki tyrion. herifin bütün planları patır patır patladı iyi mi? teaserdan da anlaşılıyor ki danny bunu susturup olenna'nın dediği yöne gidecek. dorthraki ve ejderhaseverler için iyi haber, şahsen şikayetim yok, ama bu kadar yanılmak hiç yakışmadı dalyan boyluma, en kısa zamanda telafi bekliyoruz. bölümün ballısı ser friendzone. bi gecede iyileşti herif iyi mi? bu herifin plota ne gibi bir katkısı olacak bu saatten sonra hiç bilemiyorum diyecektim ki aklıma bişe geldi, aşağıda tahminler arasında yazdım... bölümün yersiz şakası finger in the bum. umarım jaime tez zamanda keser bu herifin pipisini... ayıptır be! bölümün bahtsızı grey worm. boş kaleyi almak ve donanmayı yaktırmak için kalkıp taaaaa batıya gitti. oralarda ne yer ne içer, vah vah vah... bölümün arazisi melissandre vın... madem çok biliyon bi anlataydın ne biliyon be kadın. davos'un orada tutsakken seni doğrayacak hali yok ki... belki varys'in sezon başından beri süren off-character bihaberliğine derman olurdun... bölümün çilekeşi meera. kız yine kendi çekti getirdi bran'i yha. ne çekti yha... şunun yüzünü bi güldürün be. azıcık da tahmincilik- genelde isabetli attığım için spoiler olabilir B)- - danny'nin kuzeyde bir gözlemciye ihtiyacı var. adayım jorah. en çok ona inanıyor, o "vıllıhi girdim kılisi, bimbiyız kırlır içindi ililir ırdısı yiriyır" derse inanır, o yüzden onu gönderecek. istikamet east watch by the sea. aha yazdım buraya. - braavos bankasının parası tyrell servetiyle ödenecek olsa gerek. teaserda bankacı paramızı alır almaz şeyapıcaz kraliçem diyo, alamasa mesela? araya bişe giriverse? oraya bi mıcırık sokulsa? mesela dothraki dalsa, bronn alıp kaçsa, nebleyim, bişey... hem braavos'un prensip olarak köleliğe karşı olması gerekmiyor mu? bank bi işler çeviriyor olabilir mi? parasını alıp fırıldak gibi döner mi? kafamda deli sorular... - yine teaser'dan anlıyoruz ki it's dragon time, woot woot! peki danny yalnız mı binecek? ben ejderhanın 3 kafası teorisini pek seviyorum ama daha çok erken hm? - arya geliyor nırı nırıııım. bu konudaki fantazimi daha önce yazmıştım, teaserda bıçak da görünüyor. nasip kısfmeth... - hem varys hem de aşşaalık beyliş fena halde etkisiz eleman kaldılar, normal değil bence. oralardan bi bişeyler bekliyorum ama nedir bilemedim. - danny ile jon'un arasında bir şeyler olacağı kokusu sardı her yanı. sezon finali mesela, ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Bir taşla iki kuş vurmak istiyorlarsa bütün kuzey, khalesi ile birlikte kings landingin güneyine çekilsin. WW lar aksın kings landinge kadar. Bu arada ejderhalar WW leri haraslasın sayılrını makul oranda tutmak için. Kings landing düşünce güneyden khalesi yüklensin noktayı koysunlar. Sivil kayıpları için ben yapmadım WW ler yaptı der çıkar işin içinden. Yepisyeni nukelanmış bir krallık kurmuş olur. Bu arada güneyde tahkimat vs kurarlar hazırlanırlar iyice nasılsa kendilerini neyini bekeldiğini biliyorlar. Nihai planım budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Her ordu çok yıpranmadı ki. En çok adam kaybeden North ve Stormlands. Dorne ve Vale ise hiç adam kaybetmediler. Gerçi Dorne'un bundan sonra bir rol oynayacağını sanmıyorum ama Vale iş yapar. Bir sonraki bölümde Jon Winterfell'e dönerse Bran'den kendisiyle ilgili gerçeği öğrenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Bran Tecavüz edilmen çok kötüydü yaaa, ama tabii hava çok güzeldi o gün, kar yağıyordu, gelinliğinde çok güzeldi, tecavüz edilmesen aslında gerisi iyiydi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Komutan said: Bir sonraki bölümde Jon Winterfell'e dönerse Bran'den kendisiyle ilgili gerçeği öğrenir. erken bence daha madenler kazılacak, pazarlıklar edilecek, samimi olunacak... hatta bence iyice samimi olmadan o haber patlamaz bence, in the true targaryen spirit ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Emaleth said: hem varys hem de aşşaalık beyliş fena halde etkisiz eleman kaldılar, normal değil bence. oralardan bi bişeyler bekliyorum ama nedir bilemedim. kesinlikle normal değil. jon o kadar yoldan gelmiş, konuşuyorlar; bildikleriyle konuşmanın gidişatını belirleyebilecek, barış isteyen, "realm için çalışan" adam odada niye olmaz anlamak zor. ayrıca hiçbir sahnede white walkerlar hakkında konuşulurken de göremedik kendisini. bu da targaryen çıkarsa şaşırmıycam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Sam said: 3 tek güzel sand kızına yazık oldu, keşke annesinin kafasını patlatsalardı. ölmedi de, kesin kurtulur meh. Sağlam bir kaynak ne olacağını söyledi: http://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news/game-of-thrones-ellaria-sand-dead-season-7-episode-3-off-screen-death-cersei-sand-snakes-a7868631.html In a post-episode discussion with Entertainment Weekly, Ellaria actor Indira Varma confirmed the character won’t be returning to the show. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 s07e03 cersie adamın a.. kor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 s07e03 hızlandırılmış gittiği için dragon glass'ın da 4. bölümde hazır edilip jonun geemiyle gideceğini düşünüyorum. belki ejderlerden biri eskortluk eder hatta euron tehlikesine karşı, sonra bran da ejderi uçurarak geri götürürür sdf. fazla ütopik oldu. ulan bir şeye de sevinemedik be, kötüler kazanmaya devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Jorah Jorah troll mu lan o regen speed ne oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 euron'un gemilerinin ordan oraya ışınlanması çok kötü https://i.imgur.com/8rWgwYp.jpg https://i.imgur.com/tG9qDed.jpg https://i.imgur.com/65wFQ2W.jpg https://i.imgur.com/YdZym5k.jpg https://imgur.com/a/CrxVK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 right proper lad hahahah:D Vicdansız nightwatch çocuğu biraz misafir et göndermişler gelri gelmez aşağıya. Dany'nin de strateji cidden süper, madem çok güçlüyüm ufak ufak dağıtayım güçlerimi de yensinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 eleman çok fena giydirmiş senaristlere https://eksisozluk.com/entry/69864125 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 s07e03 Arya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Eksideki adam hakli ama cidden. Esitleyecegiz diye biraz boku cikmadi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Bezerye said: eleman çok fena giydirmiş senaristlere https://eksisozluk.com/entry/69864125 Vingthor'un ekşisözlük hesabını bulduk galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Bir sorum var ? Şimdi büyükanne öldü ordusu da kale kuşatmasında imha oldu değil mi ? Peki dorn army olduğu gibi duruyor halen anladığım kadarıyla doğrumu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 benjani said: dizide zaman kavramı kalmadı Özellikle ilk sezonla kıyaslayınca bu cok belli oluyor. Aceleye geliyor cok büyük olaylar, rahatsiz etti bu son bölümde ozellikle. Sanki prodüksiyon icin para bitmis de sonunu baglamak icin ugrasiyorlar gibi oldu iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Law said: Bir sorum var ? Şimdi büyükanne öldü ordusu da kale kuşatmasında imha oldu değil mi ? Peki dorn army olduğu gibi duruyor halen anladığım kadarıyla doğrumu ? Evet ama onlarin da basinda lider kalmadi. Dorne karakterine göre o ordunun kuzeye çıkmaması lazım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Cabukluk sikintisi Benim cabukluk ile derdim yok aslinda, yavas ilerleyecegine hizli ilerlesin bazi seyler ama bu konunun cabuk islenmesi seklinde olmali, aksama derisi yuzulen adamin sabaha iyilesmesi ya da dunya zamanina gore bile fast travel yapilmasi seklinde degil. Savasi da hizli gecebilirsin ama aylarca surmesi gereken bir savasi saatler icerisinde oldu bittiye getirme mesela. Butun bolum eblek eblek konusma izletip de son 10 dakikada agzimiza bal calar gibi hizlandirilmis atraksiyonlar sikistiriyorlar sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 abi işte hızlı hızlı bitsin de yeni kitabı çıkarsın şişko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Law said: Bir sorum var ? Şimdi büyükanne öldü ordusu da kale kuşatmasında imha oldu değil mi ? Peki dorn army olduğu gibi duruyor halen anladığım kadarıyla doğrumu ? Abi o orduyu da "Kışın gelmesiyle çok üşüdüler, öldüler" diye laf arasında hallederler, sen takılma ona. Sezon kalmadı, Khaleesi'nin takım çok güçlü oldu, bütçeyi son bölümlerdeki ejderhalı zombili awesome savaş sahnelerine ayıralım diye umarsızca salak yerine koyacaklar belli ki. Casterly Rock kuşatmasındaki double twist, Euron'un armadasının ışınlanma yeteneği ve Lannister ordusunun piyade ve süvariden oluşan ordusunun Highgarden'ı yürüyerek alması (bayağı bildiğin 1,5 dakikalık yürüme sahnesi, açın izleyin tekrar) En iyisini babanne yaptı valla, "Bron'un bile line'ı olmadan yancı figüran haline geldiği dizide ne durucam dedi, koyduğu çocuğu gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vicissitude Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 jonah ser jonah azor ahai çıkıp plot'ın sıkıcı akışını değiştirse hoş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar