hobbit'de smaugu böyle indirdiler ya, oradan görmüşler.
Game of Thrones (2011) - HBO
vurulur mu vurulmaz mı ben orasında değilim de yüzyıllardır dragonlar yaşamış gelmiş geçmiş. bu zamana kadar hiç mi ballista yok da yeni yapılıyor da gece gündüz çalıştı herkes ehe ehe diyor anlamadım ben.
iskelete yakın mesafeden atıp `oldu işte ` demek de bambaşkaymış. bunların asıl mesele derileri zaten , uçmasını geçtim bir şekilde hedef tutar ama uzak mesafeden bu kadar etkili girmez, derisini de hesaba katarsak hiç girmez , saçma.
dizide geçtimi bilmiyorum ama
ilk öldürkende zaten o okla öldürüyorlar
yok len dur hobbitte miydi o : )
eskiden çok yavaş derlerdi diziye, şimdi arkasına motor takmış gibi gidiyor
Abi tansiyon olması için instakill olmaması adına böyle olması lazım maalesef, aslında serseyi 1 bölümde halledip WW lerle uğraşması daha iiy olurdu ama
AMA
WW lerde çok kolay ölüyor ki zaten? jon snow çok abartıyor yani, bi kaç tanesi öldü zaten diğerlerinide ejderler yutar hop tamam.
Bu WW lerde iskelet olmuşlarıda kaldırabiliomu
vurulur mu vurulmaz mı ben orasında değilim de yüzyıllardır dragonlar yaşamış gelmiş geçmiş. bu zamana kadar hiç mi ballista yok da yeni yapılıyor da gece gündüz çalıştı herkes ehe ehe diyor anlamadım ben.
iskelete yakın mesafeden atıp `oldu işte ` demek de bambaşkaymış. bunların asıl mesele derileri zaten , uçmasını geçtim bir şekilde hedef tutar ama uzak mesafeden bu kadar etkili girmez, derisini de hesaba katarsak hiç girmez , saçma.
dizide geçtimi bilmiyorum ama
ilk öldürkende zaten o okla öldürüyorlar
yok len dur hobbitte miydi o : )
Öne çıkan mesajlar