yumy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 @axedice kişi olması zorunlu değil de pahabiçilemez falan deyince akla ilk insan geldi haliyle. Yüksek ihtimal dediğin gibi bişi çıkacak ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 axedice said: Bölümü daha izleyemedim de bu hediyenin illa kişi mi olması lazım bi eşya olamaz mı mesela? Çünkü bu herifin elinde tee valiryadan getirdiği bi bongosu var. Belki serseyinin bongosunu çalma karşılığında kendi bongosunu çaldırır? Olabilir ama dizide bundan henüz hiç bahsedilmedi. Ayrıca elinde böyle bir şey varsa direk getirmesi daha mantıklı olurdu. Birkaç bölüm sonra bak bunu buldum diye gelmesi eğreti durur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 aksiyon olmadigi halde cok saglam bolumleri oldugunu biliyoruz dizinin. o yuzden bolumun doyurucu olmasi icin aksiyon aramaya gerek yok. diyaloglar, mekanlar, hikayeye direkt etki edecek konular vb bolumun icerigini ve tatmin etme durumunu degistirir. ayni zamanda begenip begenmemek kisiye gore de degisebilir tabi ki. o yuzden bu konuda tartismak anlamsiz. bana yavan geldi, bunu soylerken daha fazla keyif aldigim, dizinin farkli bolumleri ile karsilastirarak yola cikiyorum. baskasina super gelmis olabilir, gayet normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 pattisliborek said: s7e1 giriş dışında bomboş bir bölüm olmuş. yav, tamam her an aksiyon falan olmayabilir ama 15 aydır beklenen dizide de hound'un 3-4 dakika boyunca kazma kürek mezar kazmasını, daenerys'in 5-6 dakika boyunca yürüyüp sonunda shall we begin demesi falan izlemek açık söylim sıktı. Benim yazının üzerine çok iyi örnek olmuş mesela bu izleyici beklentisi açısından. Hound: Hayatında sürekli onu bunu acımadan kesmiş, kimse tarafından sevilmemiş, kimseyi sevmemiş, tek bildiği öldürmek olan bir adamın 7 sezondur ilk defa (geçen sezon sonu da vardı aslında) pişman olması ve duygusal olarak güçlenmesi. Khalessi: Sülalesi yok olmuş, kaçak, küçük yaşta satılmış, dillerini bile bilmediği apaçilerin liderinin karısı olmuş, topraklarına geri dönmeye yemin etmiş bir kadın. Satıldıktan 7 sezon sonra atalarının topraklarına büyük bir ordu ile gelmiş. 15 saniye mi göstermeleri gerekiyordu bunları yaşamış birilerinin değişimlerini? Çöp sahneler illaki var hep oldu ama biraz da karakterin gözünden bakmaya çalışmak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Bu bölümde çöp sahne diyebileceğim bir sahne yoktu. İnsanların şu "bu bölümde pek bir şey olmadı yav" kafasını değiştirmeleri lazım. Sadece bu dizi için değil, başka dizilerde de aynı tepki gösteriliyor. Bunu filler kısımlar için söyleseler anlarım, fakat onun ötesinde, sürekli mühim bir şeyler olsun beklentisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 samaella said: kalisi Khalessi: Sülalesi yok olmuş, kaçak, küçük yaşta satılmış, dillerini bile bilmediği apaçilerin liderinin karısı olmuş, topraklarına geri dönmeye yemin etmiş bir kadın. Satıldıktan 7 sezon sonra atalarının topraklarına büyük bir ordu ile gelmiş. Kardeş bilmeseg karının öbür kıtada milleti çarmıha gerdiğini kafasına göre köle alıp satıp işine gelince köleliği kaldırdığını, ejderhalarına insan yedirip yaktırdığını, bi milletin bütün askeri liderlerini vaes-dotrakhvitzde diri diri yaktığını falan unutup uuuu çekeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 White walkers Nights kingi falan bi 10 sn gördük ya artık sezon sonuna kadar daha göstermezler. sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 DA2019 said: White walkers Nights kingi falan bi 10 sn gördük ya artık sezon sonuna kadar daha göstermezler. sdfds Bu sezon Eastwatch-by-the-Sea'de büyük bir aksiyon olur gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Euron'un hediyesi hk. tahmin Borazanla ejderhaları çalıp, cersei'ye getirecek ibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 axedice said: Bölümü daha izleyemedim de bu hediyenin illa kişi mi olması lazım bi eşya olamaz mı mesela? Çünkü bu herifin elinde tee valiryadan getirdiği bi bongosu var. Belki serseyinin bongosunu çalma karşılığında kendi bongosunu çaldırır? sen niye bölümü izlemeden spoları açıyosun abicim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Ice Dragon Bu meretin kalisininkilerden birisi olma ihtimali var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Flameoffear said: Ice Dragon Bu meretin kalisininkilerden birisi olma ihtimali var mı? super potansiyel spo bu sezonun leaklere gore oyle bir soylenti var, ama onaylanmis bisi degil tabiki leak oldugu icin, ama mantiksiz degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Euron'un hediyesi kesin bilgi yayalım bence de dragonlardan en az 1 tanesini getirecek kardeşi kardeşe kırdıtacaklar sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Euron'un hediyesi Su kaplumbağasımı lan bu hediye diye dragon getirsin Euron ? Dizide ilk fırsatta sokmadılarsa bu saatten sonrada dragonhorn u sokmazlar.Ayrıca soksalar bile Euron dragonu kendi kullanabilicekken neden bunu cerseiye hediye etsinki? Saçma. Olucak şeyi söyliyim size; Dornedaki ekibi yakalar ve Cerseiye getirir, aha işte senin kızının katilleri diye.Cerseide salya akıtarak işkence eder bunlara,böylece Dorne bölümünüde paketlemiş olur dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Komutan said: Bu bölümde çöp sahne diyebileceğim bir sahne yoktu. İnsanların şu "bu bölümde pek bir şey olmadı yav" kafasını değiştirmeleri lazım. Sadece bu dizi için değil, başka dizilerde de aynı tepki gösteriliyor. Bunu filler kısımlar için söyleseler anlarım, fakat onun ötesinde, sürekli mühim bir şeyler olsun beklentisi var. Alakası bile yok. Bölüm gayet filler bi bölüm ve 10 bölümlük sezonlarda alışık olunulan formatta. 6.sezon 10.bölümde ne oluyorsa alın 5 dakika sonrası sahnesi hepsi. Beklenti mühim bişey olsun beklentisi de değil, 7 bölümlük sezon çıkarıp 10 dakika sikindirik popçu için sahne harcamak,5 dakika kürek vurma izlemek, 5 dakika samin bok-yemek-öhlerini dinlemek yerine,beklenti plotun ilerlemesi. Şu haliyle ellerinde tek sezonluk malzeme varmışta iki sezona bölmüşler gibi hissettirdi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 sezon 7 ep 1 ben epey beğendim, biraz fazla takılmışsınız karakter sahnelerine, aksiyondan sa onlarla beraber aksiyonlu sahneleri tercih ederim, got u got yapan o zaten. ramsey build upı olmasa jon snow onu yumruklarken bu kadar keyif almazdık. şimdi khaleesi gereksiz op olduğu için serseye bişiler verilmesi gerekiyor, euronun hediyeside öle bişi olur. Tyrionu kaçırabilecek olsa khalessiyide öldürtür abi zatne. Ejder karşısında birlik oluyorsa, anti ejder bişi çıkarıcak demektir. Unutmayın stannisle, hiç savaş kaybetmeyen kurtla bu şekil heveslendirmiş sonra saçma sapan bi şekilde yenilmek zorunda bırakmıştı. Ben sansa little finger sahnesini çoooooooook sevdim. 7 sezonda örümcek dahil kimse ağzını burnunu kıramamıştı(nedin kerhane kapısında ŞAKA MI YAPIYON LAN İT demesini saymıyorum) böyle little fingerın. Çok hoşuma gitti. Arya nası bi özgüvense at sırtında yalnız geziyor falan, şarapta içirdiklerine göre onunda memeleri gösterirler herhalde ama umarım göstermezler çünkü benim için hala 13-14 yaşında o çocuk. sahneyi atlarım direk. Öldürmezler inş aryayı, bu kadar build up yapıp oberyn gibi katletmezler inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Bana biraz acımasızca geliyor bu sahneleri bu kadar sert eleştirmek. Pratikte 5dk tarly'nin çilesi izlemek saçma gelebilir ama maester olma sürecini ilk defa gördük ve ilerki bölümlerde sam silkerler, ben öğreniceğimi öğrendim daha fazla bok temizleyemem diyip bizi yanıltabilir. Clegane için de aynısı geçerli, kasap gibi adam kesen hound ilk defa vicdan azabı çekti heralde. İki bölüm sonra kesin birine acıyacak veya vicdan yapıp tereddut edecek ve ölümünün sebebi olacak gibi duruyor sdf Sacma sahler var da ama sacma bölüm demek biraz acımasızca olabilir. Gerçi dizinin kendi standardın 6/10 bolum denebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 ejderhalara bir şey olacağı kesin. yoksa night kinge karşı krallık şuan güçlü konumda. 3 ejder üstüne dragonglass madeni var ölüleri ağlatırlar. eğer greyjoy tyrion ya da tyreller gibi bir hediye ile gelmeyecekse ejder kellesiyle gelecektir. büyük savaşa 3 ejderle giremez kalisi. bence drogon hariç diğer ejderjaları harcayacaklar. 1 tanesini greyjoy halletse bi tane de night king alabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Hediyenin tyrion, boru ve ejder üçlüsünden birisi olması şaşırtmaz ama olmaz ise daha güzel olur bence. Varys in eurondan haberi olmuştur, tyrion da borudan haberdardır. Ejderleri kaptırmazlar gibi duruyor. Euron da mal değilse tek başına danynin ordusuna dalmaz bence. Sezonun sondan önceki bölümünde olabilir bu savaş. Euron tyrell veya martelleri canlı getir cercei intikam alsın diye. Ama evlenmeye yetmez, danynin kellesi karşılığında evlilik teklifi eder ancak ikisi de evlenemeden ölür bence sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 wun wun duvarın diğer tarafında ölmedi mi ya ne ara wight oldu da duvarın diğer tarafına geçti bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Kuzeydeki tek dev wun wun mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 değil de o gösterdiği bariz wun wun du gözü çıkmış falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Sam'in bolumu biraz daha devam etseydi biri o ritme akustik gitar ile "shake senora" calacakti sanirim. https://www.youtube.com/watch?v=pfKlKJRi9Mo Bonus https://www.youtube.com/watch?v=K7wijZoARFc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Catze said: değil de o gösterdiği bariz wun wun du gözü çıkmış falan e zaten bran geleceği göremiyor mu ? o yüzden o olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Nigger_of_the_sand said: Sam'in bolumu biraz daha devam etseydi biri o ritme akustik gitar ile "shake senora" calacakti sanirim. https://www.youtube.com/watch?v=pfKlKJRi9Mo Bonus https://www.youtube.com/watch?v=K7wijZoARFc ABİ BEN YILLARDIR BU ORİJİNAL REKLAMI ARIYORUM. noel dayı versiyonu var aklımda ama orijinali bulamadığım için deliriyordum, coca cola reklam eski ne key word varsa kullandım bulamadım. gelip game of thrones topicinde paticik de buldum. so paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar