Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 tommen "had a king's landing" yazmışlar rofl.
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 sansa ilk sezon ölürdü, arya hakkında ned'e yalan söyledikten sonra. kitaplardan bagımsız devam etmesi, hollywood endisesi falan kalmadı bende. dizi hakettigi degeri goruyor. hatta diger cogu dizinin aksine yıllandıkca guzellesti. keske daha uzun surse.
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 beşinci sezon ne kadar gelir sağlamış ve ne kadar masraf çıkarmış böyle bir bilgi var mı? adamlar 1 sezon çekeceklerine 2 film çekseler daha karlı olmaz mı mesela. got'a değer vermedikleri belli finansal başarı yeterli yani sonuçta.
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 10 saatte zor anlattıkları şeyi 3 saate sıkıştırsınlar doğru söylüyosun çok mantıklı
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 gelir illa vardır da hbo'nun kanal olarak değerini hayvan gibi artırıyordur dizi. zaten hbo yapımları genel olarak kaliteli tabi de bu dizi no 1 şu anda. hoş amerika kafası ayrı. ncis falan ratinglerde birinciydi uzun süre mesela.
Suark Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 10 guzel bolmud ama 9 dan daha cok etkilenmistim arya nin zort diye gelmesi olmadi, o salon neden komple bos? ben ceymi oldurur diye dusunmustum ceymi cunku soz vermisti seni casterly ye goturecem diye khaleesi dotrakileri almicam demisti, gemide dotrakiler vardi? varys iyi oldu beklemiodum cercei tommenin intihar edicegini dusundu sanirim cunku giyinirken seremoniye hazirlanir gibi giyindi direk bide bu ejderler yolda ne yicekler? hep gemilere ayak uydurduklarindan sikilmasin bu tipler
axedice Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 10 Suark said: o salon neden komple bos? ben ceymi oldurur diye dusunmustum ceymi cunku soz vermisti seni casterly ye goturecem diye Aga ne diyon yine? Ceymi kime söz vermişti, walder freyi neden öldürüyor? said: khaleesi dotrakileri almicam demisti, gemide dotrakiler vardi? Ne zaman demişti dothrakileri almayacağım diye? Haydaaa Suark sen koskocaman bir haydaaa sın
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Balina, yunus falan yakalıyordur yolda yemek için.
Suark Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 10 size ihtiyacimiz yok faland edi ya. bide onceki bolumde adama eger kaleye gidersen ailenle casterly rockta gecirirsin demisti. kalessi kismini yanlis anlamisim sanirim dotrakileri almicam ben burda birakcam sandimdi kimi geride birakti orda o 2. cocuklarimi axedice said: 10 Suark said: o salon neden komple bos? ben ceymi oldurur diye dusunmustum ceymi cunku soz vermisti seni casterly ye goturecem diye Aga ne diyon yine? Ceymi kime söz vermişti, walder freyi neden öldürüyor? said: khaleesi dotrakileri almicam demisti, gemide dotrakiler vardi? Ne zaman demişti dothrakileri almayacağım diye? Haydaaa Suark sen koskocaman bir haydaaa sın
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 khaleesi yolluk almis yanina, 1. bolumu kotu ceken ekibi yedircekmis
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Suark'ım game of thrones yorumlarını okumuyorum dizinin keyfi kaçıyor.
axedice Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 @suark Ceymi ailenle casterly rockta takılırsınız lafını edmure a söylüyor, şu tutsak riverrun lordu olana. Ha walder frey geri zindana attık dediği için evet bi tutarsızlık var orda ama kitapta ceyminin dediği gibi casterlye doğru yola çıktığı için pek takılmadık oraya. Essosta kalan da second sons evet. Zaten başından beri bütün muhabbet dothrakilerin great poison water ı geçecek tahta atlarının olmamasıydı.
Suark Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 ilk nokta tamam o zaman ikincisi evet oyduda her an bi plot twist gelebilir yani diziden sacma sapan niden olmasin
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 XLegolas said: Bi de tommen da öldüğüne göre içimden bir ses Cercei yeni ısınmaya başlıyor diyor. Olayı iyice hollywood tiera çekmek isterlerse Cercei de kendi zombi ordusunu kursun sonra white walkerlarla kapıştırsın o_O 0.8 rewendor
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Rewendor skalası oluştu forumda.
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=MFK0yG8xG5I telefonuma melodi yaptim sunu 3-4 parcasindan
axedice Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Son halini paylaş emeğine rep verelim
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 abi site bu http://mp3cut.net/tr/ telefonuna gore indirebilirsin. iphone kullaniyosan .m4r seklinde de indiriyor. dakikalarini yazayim dur. 0:00 - 0:40 0:41 - 1:12 3:35 - 4:15 4:42 - 5:20 6:13 - 6:40
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 gemideki atlari neden samanla besliyorlar? ucan ejderhalara mi besleyecekler onlari critical mass reached
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 razzRaziel said: beşinci sezon ne kadar gelir sağlamış ve ne kadar masraf çıkarmış böyle bir bilgi var mı? adamlar 1 sezon çekeceklerine 2 film çekseler daha karlı olmaz mı mesela. got'a değer vermedikleri belli finansal başarı yeterli yani sonuçta. 6. sezon bütçesi 100m dolardan fazlaymış bölüm başı 10m gibi bi ortalama düşünülebilir
Marty Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Suark said: 10 guzel bolmud ama 9 dan daha cok etkilenmistim arya nin zort diye gelmesi olmadi, o salon neden komple bos? ben ceymi oldurur diye dusunmustum ceymi cunku soz vermisti seni casterly ye goturecem diye khaleesi dotrakileri almicam demisti, gemide dotrakiler vardi? varys iyi oldu beklemiodum cercei tommenin intihar edicegini dusundu sanirim cunku giyinirken seremoniye hazirlanir gibi giyindi direk bide bu ejderler yolda ne yicekler? hep gemilere ayak uydurduklarindan sikilmasin bu tipler cersei niye tommenin intihar edecegini dusunsun? oyle birsey dusunse engeller zaten
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 saçma teori skalası rewendor bölümü anlayamama skalası suark
Suark Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 tahmin edebilir yani zaten olecegini biliyor he turlu kehanet yuzunden, onceki bolumlerdede kabullendi bunu. Marty said: Suark said: 10 guzel bolmud ama 9 dan daha cok etkilenmistim arya nin zort diye gelmesi olmadi, o salon neden komple bos? ben ceymi oldurur diye dusunmustum ceymi cunku soz vermisti seni casterly ye goturecem diye khaleesi dotrakileri almicam demisti, gemide dotrakiler vardi? varys iyi oldu beklemiodum cercei tommenin intihar edicegini dusundu sanirim cunku giyinirken seremoniye hazirlanir gibi giyindi direk bide bu ejderler yolda ne yicekler? hep gemilere ayak uydurduklarindan sikilmasin bu tipler cersei niye tommenin intihar edecegini dusunsun? oyle birsey dusunse engeller zaten
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Jaegerjaquez said: saçma teori skalası rewendor bölümü anlayamama skalası suark cute neyin birimiydi, 10 cute 1 rewendor mu ediyhor
Öne çıkan mesajlar