Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sansa ilk sezon ölürdü, arya hakkında ned'e yalan söyledikten sonra. kitaplardan bagımsız devam etmesi, hollywood endisesi falan kalmadı bende. dizi hakettigi degeri goruyor. hatta diger cogu dizinin aksine yıllandıkca guzellesti. keske daha uzun surse.
Mesaj tarihi:
beşinci sezon ne kadar gelir sağlamış ve ne kadar masraf çıkarmış böyle bir bilgi var mı?

adamlar 1 sezon çekeceklerine 2 film çekseler daha karlı olmaz mı mesela. got'a değer vermedikleri belli finansal başarı yeterli yani sonuçta.
Mesaj tarihi:
gelir illa vardır da hbo'nun kanal olarak değerini hayvan gibi artırıyordur dizi. zaten hbo yapımları genel olarak kaliteli tabi de bu dizi no 1 şu anda.

hoş amerika kafası ayrı. ncis falan ratinglerde birinciydi uzun süre mesela.
Mesaj tarihi:

10

guzel bolmud ama 9 dan daha cok etkilenmistim
arya nin zort diye gelmesi olmadi, o salon neden komple bos? ben ceymi oldurur diye dusunmustum

ceymi cunku soz vermisti seni casterly ye goturecem diye

khaleesi dotrakileri almicam demisti, gemide dotrakiler vardi?

varys iyi oldu beklemiodum

cercei tommenin intihar edicegini dusundu sanirim cunku giyinirken seremoniye hazirlanir gibi giyindi direk

bide bu ejderler yolda ne yicekler? hep gemilere ayak uydurduklarindan sikilmasin bu tipler

Mesaj tarihi:

10
Suark said:

o salon neden komple bos? ben ceymi oldurur diye dusunmustum

Aga ne diyon yine? Ceymi kime söz vermişti, walder freyi neden öldürüyor?

said:

Ne zaman demişti dothrakileri almayacağım diye? Haydaaa

Suark sen koskocaman bir haydaaa sın
Mesaj tarihi:

10

size ihtiyacimiz yok faland edi ya.

bide onceki bolumde adama eger kaleye gidersen ailenle casterly rockta gecirirsin demisti.

kalessi kismini yanlis anlamisim sanirim dotrakileri almicam ben burda birakcam sandimdi
kimi geride birakti orda o 2. cocuklarimi

axedice said:

10
Suark said:

o salon neden komple bos? ben ceymi oldurur diye dusunmustum

Aga ne diyon yine? Ceymi kime söz vermişti, walder freyi neden öldürüyor?

said:

Ne zaman demişti dothrakileri almayacağım diye? Haydaaa

Suark sen koskocaman bir haydaaa sın
Mesaj tarihi:

@suark

Ceymi ailenle casterly rockta takılırsınız lafını edmure a söylüyor, şu tutsak riverrun lordu olana. Ha walder frey geri zindana attık dediği için evet bi tutarsızlık var orda ama kitapta ceyminin dediği gibi casterlye doğru yola çıktığı için pek takılmadık oraya.

Essosta kalan da second sons evet. Zaten başından beri bütün muhabbet dothrakilerin great poison water ı geçecek tahta atlarının olmamasıydı.

Mesaj tarihi:
XLegolas said:

Bi de tommen da öldüğüne göre içimden bir ses Cercei yeni ısınmaya başlıyor diyor. Olayı iyice hollywood tiera çekmek isterlerse Cercei de kendi zombi ordusunu kursun sonra white walkerlarla kapıştırsın o_O

0.8 rewendor
Mesaj tarihi:
abi site bu http://mp3cut.net/tr/

telefonuna gore indirebilirsin. iphone kullaniyosan .m4r seklinde de indiriyor.

dakikalarini yazayim dur.

0:00 - 0:40
0:41 - 1:12
3:35 - 4:15
4:42 - 5:20
6:13 - 6:40
Mesaj tarihi:
razzRaziel said:

beşinci sezon ne kadar gelir sağlamış ve ne kadar masraf çıkarmış böyle bir bilgi var mı?

adamlar 1 sezon çekeceklerine 2 film çekseler daha karlı olmaz mı mesela. got'a değer vermedikleri belli finansal başarı yeterli yani sonuçta.

6. sezon bütçesi 100m dolardan fazlaymış bölüm başı 10m gibi bi ortalama düşünülebilir
Mesaj tarihi:
Suark said:

10

arya nin zort diye gelmesi olmadi, o salon neden komple bos? ben ceymi oldurur diye dusunmustum

cercei tommenin intihar edicegini dusundu sanirim cunku giyinirken seremoniye hazirlanir gibi giyindi direk

bide bu ejderler yolda ne yicekler? hep gemilere ayak uydurduklarindan sikilmasin bu tipler

cersei niye tommenin intihar edecegini dusunsun?
oyle birsey dusunse engeller zaten

Mesaj tarihi:
tahmin edebilir
yani zaten olecegini biliyor he turlu kehanet yuzunden, onceki bolumlerdede kabullendi bunu.
Marty said:

Suark said:

10

cersei niye tommenin intihar edecegini dusunsun?
oyle birsey dusunse engeller zaten

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...