sabonis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 k1nJo said: sabonis said: k1nJo said: -abi afedersiniz b.kum gibi bölüm olmuş ilk 20 dk harici. got tarihinin muhtemelen en iyi bölümünü "bokum gibi bölüm" tasvir etmek nedir allasen? dikkat çekmek falan için mi yazıyorsun, benim dışımda pek birilerinin dikkatini çekmemiş gerçi :D got tarihinin en iyi bölümü mü? hearthstoneda 2 rakipten birinin decki için muhtemelen gördüğüm en iyi deck demen gibi bi şey olmuş şu sdfs. ortalamaya vurursan tabi ki gayet iyi bi bölümdü denilebilir ama belirttiğim ilk 20 küsür dk ve yine spoiler'da yazdığım o olay hariç -ki geri kalanı 40 dk falan yapıyor az buz değil- baya baya bu sezonun diğer bölümlerine eşdeğerdi. o yüzden hayvan gibi tempoyla girip monoton konuşmalara dönen bi bölüm olduğundan sıkıldım. ve bi önceki bölüm net daha iyiydi bence. isteyen bu bölümü got tarihinin muhtemelen en iyi bölümü olarak da görsün tabi, bana ne. hipsterlıktan hipsterlık beğeniyoruz galiba. isteyen "en iyi bölüm olarak görsün" derken, baya büyük çoğunluktan bahsettiğinin farkına var da :D http://www.imdb.com/title/tt4283094/ratings?ref_=tt_ov_rt https://www.rottentomatoes.com/tv/game-of-thrones/s06/e10/ ki bu sitelerde full puan almanın ne kadar zor olduğu aşikar. illa ki çıkıyor senin gibiler "Çok kötüydü 0 puan olsa 0 verirdim ama hadi neyse 1 veriim" diyen. anlamadığınız şey "monoton konuşma" diye bişi yok. konuşma = bayık gibi bir denklem de yok. siz paso aksiyon olsun birileri ölsün, tehditler savrulsun, bir şeyler yakılsın yıkılsın istiyorsunuz. o zaman gidin independence day izleyin, çogüzel diyolla!
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 he evet ad populum kafasına da gir tam olsun.
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Aryanin tom cruise teknolojisi !!! Unutmusum... Hatta gelismisi, boyu memeyi kalcayi vs herseyi degistirebiliyor cins kiz.
Emre333 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 @sabonis adam bir önceki bölümü beğenmiş, hollywoodcu tayfadan adam ne kasıyorsun açıklamaya. bölüm öküz gibi güzeldi.
kami Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 GoT'un şu ana kadar ki en iyi bölümüydü. Titreye titreye izletti vay arkadaş. Martin şişkosu güzel feyk attı herkes ağlayacak diyerek.
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 bölüm çok iyiydi aksini iddia edenlere sevgiler saygılar
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Abi bölümün kendi güzeldi ama genele vurup bugün olanların ne olduğuna bakarsanız b-k ötesi bir bölümdü. Khaleesi , Cersei , Dorne , Tyrell , Mormont ve nice aklıma gelmeyen hatunlar . Adamlar 'merhaba biz feminist dizisiyiz' dizisine çevirdiler herşeyi daha da abarttılar. İyice lanet olsun dedim ya , bu kadar göze soka soka girl power falan diye bağıra bağıra kadın hakları dizisi yaptılar güzelim diziyi baymaya başladım. Allahtan bitti de bi özlicem , şu dizi 24 bölüm olsa baygınlıktan yarısında sıkılır bırakırım.
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Kanuni said: Aryanin tom cruise teknolojisi !!! Unutmusum... Hatta gelismisi, boyu memeyi kalcayi vs herseyi degistirebiliyor cins kiz. ahahaha 1.49 dobili, büyük göğüslü şey bi anda nelere dönüşüyor :D
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Cercei (tu) Arya (tu) Mormont kız (tu) Müzik (tu)
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 kami said: GoT'un şu ana kadar ki en iyi bölümüydü. Titreye titreye izletti vay arkadaş. Martin şişkosu güzel feyk attı herkes ağlayacak diyerek. memeli açma https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/61/b1/78/61b178ef2acdf80b7369ab94744d0f41.jpg ben ağladım valla
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Kurgu çok iyiydi kurgu. Müthiş kurgulamışlardı. Kurgu gibi kurguydu. Bugün kaldığım yerden izledim. Mükemmel bölümdü yine. Kâh gururla gelen manly cry'lar kâh oh olsun şeklinde rahatlamalar. İyi bitti. Çoğu şeyin de yolu çizildi. Çok fazla teorilere gerek kalmadı resmen neyin ne olacağı belli. Detaylar farklılaşabilir ama ana hat net. Ve müzikler. Demekki gece yazdıgım şeyi tek ben hissetmemişim shkssk Bir de şu kadınların gücünü göstermeye çalışıyorlar dikkatinizi çektimi diye bir kaç sayfa önce yazdığım şey artık açık açık gözümüze sokuluyor dolayısıyla benim bi şüphem de kalmadı.
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 son bölüm mormont kız hepimizin içine dert olan şeyleri bir bir koca koca adamların yüzüne vururken içimin yağları eridi oyşşş Your son was butchered at the red wedding Lord Manderly But you refused the call You swore allegiance to House Stark, Lord Glover But in their hour of greatest need, you refused the call And you Lord Cerwyn Your father was skinned alive by Ramsay Bolton Still you refused the call But House Mormont remembers The North remembers ! Olm bu kızı alın bir starkla biriyle evlendirin birşey yapın bu kızın çocukları iron throne'a geçer ejderha tameler, ayıya dönüşüp white kingi tokatlar
axedice Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mithat said: Khaleesi , Cersei , Dorne , Tyrell , Mormont Kalisi : Eh plot shield var böyle hissettirmesi normal Cercesi : Gurl powa mı? Lan kadın dizinin başından beri egomaniac power hungry biatchlığın kitabını yazdı nereye gurl powah Dorne : Kitaptan çok şaştılar, ellaria falan direk 180 ters bi karakter. Gurll powaaaa olan bunlar Tyrell : Babannanin nesi gurl powa allasen, olsa olsa granny powa o. Ki tyrellerin highgardenda kuzenleri muzenleri geçtim direk kardeşleriyle kocaman bi ailesi olduğu gerçeğini atladı dizi sırf dramatize etmek için Mormont : King in the north dedi diye gurl powa? Yani tamam kitaba göre karakter farklılıkları bazen can sıkıcı boyutlara ulaşıyor ama dizide dişiler de var diye komple gurl powa oldu demenin manası yok.
kami Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 GONDARCENGIZ said: kami said: GoT'un şu ana kadar ki en iyi bölümüydü. Titreye titreye izletti vay arkadaş. Martin şişkosu güzel feyk attı herkes ağlayacak diyerek. memeli açma https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/61/b1/78/61b178ef2acdf80b7369ab94744d0f41.jpg ben ağladım valla yok ya meme açmıyolar artık dizide zaten çok mühim değil
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 güzel bölümdü.hoşuma gitmeyip rahatsız eden yerler oldu yinede. arya ve varysin ışınlanmaları hoşuma gitmedi mesela.dizide zaman kavramı diye bişey kalmadı resmen.yinede kings landing sahneleri falan çok temiz işlenmişti,flashback güzeldi.r+l=j kesinleşti.tabi gene klasik dany gazıyla bitirdiler sezonu. gerçi ben size diyim bu kezban gidip yolda korsanlara denk gelip korsanlığın kökünü kazıyacam diye bi sezonda orda geçirebilir yani pek heveslenmeyin sdfs.
madcow Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Farklı POV'ların aynı kronolojik sırada oldugu dusuncesini bir kenara bırakırsanız ısınlanma diye birsey dusunmezsiniz. POVları belli bir sırayla veriyolar ama hangisi ne kadar suruyor hangi olayla hangi olay arasında ne kadar sure var bilmiyoruz (ve hic bir zaman bilmedik zaten). O yuzden suna takılmayı bırakmak en guzeli. Ayrıca Varys ısınlandı diyenlere gecen sayfalarda linklemistim. Gemi konvoyunda Tyrell ve Martell gemileri de var. Binip gitmis iste. Narrow sea hızlı gemilerle kac gunde geciliyor bilen var mı? Ben bilmiyorum. Siz de bilmiyorsanız ısınlandıgını soyleyebilecek birsey yok.
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mithat said: Abi bölümün kendi güzeldi ama genele vurup bugün olanların ne olduğuna bakarsanız b-k ötesi bir bölümdü. Khaleesi , Cersei , Dorne , Tyrell , Mormont ve nice aklıma gelmeyen hatunlar . Adamlar 'merhaba biz feminist dizisiyiz' dizisine çevirdiler herşeyi daha da abarttılar. İyice lanet olsun dedim ya , bu kadar göze soka soka girl power falan diye bağıra bağıra kadın hakları dizisi yaptılar güzelim diziyi baymaya başladım. Allahtan bitti de bi özlicem , şu dizi 24 bölüm olsa baygınlıktan yarısında sıkılır bırakırım. grrm feminist zaten.gerçi erkekler feminist olabiliyormu emin değilim.sırf diziye özel bi durum yok.dizideki ve kitaptaki kaliteli adamların %90'ı öldü zaten.ortam kadınlara kaldı normal olarak.dünya savaşlarında yaşandığı gibi.
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 tommen hareketi görünce aklıma direk bu sahne geldi sdf https://www.youtube.com/watch?v=UxVivkXUfdU
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 DeBuffAndHeal said: tommen hareketi görünce aklıma direk bu sahne geldi sdf https://www.youtube.com/watch?v=UxVivkXUfdU Aynen ya hahaha
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 madcow said: Farklı POV'ların aynı kronolojik sırada oldugu dusuncesini bir kenara bırakırsanız ısınlanma diye birsey dusunmezsiniz. POVları belli bir sırayla veriyolar ama hangisi ne kadar suruyor hangi olayla hangi olay arasında ne kadar sure var bilmiyoruz (ve hic bir zaman bilmedik zaten). O yuzden suna takılmayı bırakmak en guzeli. Ayrıca Varys ısınlandı diyenlere gecen sayfalarda linklemistim. Gemi konvoyunda Tyrell ve Martell gemileri de var. Binip gitmis iste. Narrow sea hızlı gemilerle kac gunde geciliyor bilen var mı? Ben bilmiyorum. Siz de bilmiyorsanız ısınlandıgını soyleyebilecek birsey yok. narrow sea sadece westeros ve essosun arasındaki denizin adı.nette bak bi haritaya slaver's bay onun nekadar uzağında.ayrıca valyria ve smoking sea'den geçemediklerini ve etrafından dolaşmak zorunda olduklarınıda hesaba katarsan baya uzun bi yolculuk.varys ile tyrion narrow seayi geçerken haftalar geçtiğinden bağsetmişlerdi.narrow sea'yi geçmek bi hafta ise varys'in bu yolculuğu en az 1 ay falan sürmeli. aynı bölüm içinde adamın biri bi westerosta bi slavers bayde çıkınca rahatsız ediyor beni seni etmiyorsa ne güzel.
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 smoking sea geçilebiliyor abi. Sadece riskli.
madcow Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Baya uzun = 1 hafta? 2 hafta? 3 ay? Bilen varsa soylesin ogrenelim. Sadece senle ilgili degilki yorumum. Senin yorumun altına yazdım diye sadece sana cevap vermek icin oldugunu dusume yani. Surekli bir ısınlanma muhabbeti var. Sanki tarihler birbirini tutmuyor gibi. Isınlanmak dedigin o karakterin orda varolamayacagı bir surede orda olmasını elestiren bir durum degil mi? Ben de soruyorum ne kadar surede orada olması gerekiyordu da o sureden hızlı orada oldugunu dusunuyorsunuz?
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 tamam abi işte kullanılan rota değil yani normalde.
Öne çıkan mesajlar