Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

lannisterlarla direkt kanki olmasa da euron kalisiye salça olur. ayrıca beyliş bir şeyler yapar ama kuzeyde yapacağını sanmıyorum. ww'lar geliyor kuzeyden. diğer yandan ejderha geliyor. kendini sağlama almaya çalışıyor sadece. öyle kendimi tahtta gördüm falan hikaye. sansa'nun çok güzel resimmiş kardeş diyişi güzeldi ama fds.

sansa akıllandı. beyliş'i parmağında oynatacaktır. sonra da öldürür bence.
the north remembers sonuçta. öyle ya da böyle ned starkı satan da beyliş'ti.

Mesaj tarihi:

Hem bu bölüm hem de ileriye yönelik

Jon'un kuzey kralı oldugu yerdekilerin cogu kuzeyin beyleri idi galiba irili ufaklı yanlış anlamadı isem. Sansa çok memnun oldu fakat baelish ile göz göze gelince her an bir pislik yapabileceği aklına geldi ve öyle bir ifadesi oldu. Şimdi gelelim ileriye benim tahminim Bizim ejderha kraliçesi dorna çıkacak. Yanında dorne- tyrell kuvvetleri ile beraber oldukça güçlü bir kuvvet olacaklar. Lannister ordusu en büyük ve en güçlüsü bildiğim kadarıyla ve şimdi bir de freylerin ordusunuda kendilerine kattıklarını düşünürsek halen kafaya kafaya olacaklar. Bu arada işin rengini kuzey - vadi ve euon belirleyecek. Euon büyük ihtimalle lannisterların yanında saf tutacak, baelish belki cersei ile bir evlilik karşılıgında vadi güçlerini teklif edecek. Bu durumda ejderha kraliçesinin tek şansı John ve kuzey olacak gibime geliyor.

Mesaj tarihi:
sabonis said:

k1nJo said:

-abi afedersiniz b.kum gibi bölüm olmuş ilk 20 dk harici.

got tarihinin muhtemelen en iyi bölümünü "bokum gibi bölüm" tasvir etmek nedir allasen? dikkat çekmek falan için mi yazıyorsun, benim dışımda pek birilerinin dikkatini çekmemiş gerçi :D

got tarihinin en iyi bölümü mü? hearthstoneda 2 rakipten birinin decki için muhtemelen gördüğüm en iyi deck demen gibi bi şey olmuş şu sdfs.

ortalamaya vurursan tabi ki gayet iyi bi bölümdü denilebilir ama belirttiğim ilk 20 küsür dk ve yine spoiler'da yazdığım o olay hariç -ki geri kalanı 40 dk falan yapıyor az buz değil- baya baya bu sezonun diğer bölümlerine eşdeğerdi. o yüzden hayvan gibi tempoyla girip monoton konuşmalara dönen bi bölüm olduğundan sıkıldım.
ve bi önceki bölüm net daha iyiydi bence.

isteyen bu bölümü got tarihinin muhtemelen en iyi bölümü olarak da görsün tabi, bana ne.
Mesaj tarihi:
Llama said:

Mithat said:

John ile Dany akraba mı şimdi?

babalar bir analar ayrı

Ya aga bu kadar mı uzaksın olaylardan ÖF

Danynin babası eski kral Deli Aerys. Adamın 3 çocuğu var. Yakışıklı Rhaegar, Niteliksiz Viserys ve Fırtınadoğan Dany.

Yakışıklı rhaegarın da 3 çocuğu oluyor, ilk ikisi ölüyor. Üçüncü çocuğu da jon işte.

Demek ki neymiş, jon bu aerysin torunuymuş. Yani dany, jonun babasının kız kardeşiymiş. Babamızın kızkardeşi bizim neyimiz oluyor? Halamız. Afferiim

Arya

beklediğimden hızlı girdi işe orda yanılmışım biraz. Bide o kadar çok kitap plotunu bölüp parçalayıp birleştirdiler ki lan hepsi mi boşa gidecek diye merak ediyor insan

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...