Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Hala "evrimsel hisleri var insanların" diyor adamlar ya /facepalm Sırf ben iki kere yazdım üçüncü olacak. O hisler zigzag koşmayı yalanlıyor zaten. Evet, o içgüdü var ama o içgüdü "tehlikeden en kısa süre içinde en uzağa kaç" diyor, o hisler direkt ileri koş diyor. Zigzag koşmak içn o hislerin önüne geçmek mantıklı düşünebilmek lazım, o da ya çok yüksek bilinç düzeyi ya da eğitim/tecrübe istiyor. İçgüdüsel hareket dümdüz ileri koşmak, mantıklı hareket zigzag. Sıradan insan içgüdüyle hareket eder panik halinde. axedice'a anlatır gibi anlattım tane tane, bi daha içgüdü evrimsel his falan demeyin ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Şimdi taşlar oturdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 bi gün bi tarlaya gidelim, koşarak kaçılır diyenle kaçılmaz diyenler biri ok atar biri koşar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Oka gerek yok taş atarız arkasından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Fistan said: balına vurdu bence bi de öyle düşünün Archery zaten %25 luck, %25 skill, %50 concentrated power of will... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Uzak mesafeden direkt adam vurmak yok zaten normalde, o yüzden bin tane adamı dizip birlik üstüne yağmur gibi saydırıyolar oku. İlla biri isabet eder diyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Abi işte benim başta yazdığım AYNEN buydu... 10 sayfa zig-zag konuşulmuş, 10 sayfa devin elinde ağaç... İki tane salak olaydan dolayı milletin konuştuğu şeye bak. Ama resmen Social Experiment oldu benim için. İzleyici profili ve tepkileri çok net çıkıyor ortaya. Bu meselelere çare bulmazsan seyircinin konsantrasyon kalmaz. Çocuğa zig-zag yaptırmak zorundasın. Hala savunanlar var "çocuk korkuyor" bıdı bıdı bıdı... Yahu dizinin başından beri Stark çocuklarını ne zaman görsek avluda ok atmıyorlar mıydı? Kılıç dövüşü oynamıyorlar mıydı? Flashback'e gittik yine ok atıyorlar bunlar. Kaldı ki Medieval ortamdayız. Bu heriflerin survival instinct'leri oktan kaçmak zaten. Azıcık BF oynayan, Mount&Blade oynayan biliyor yahu ok'tan, sniper'dan nasıl kaçıp kaçmamasını gerektiğini! Dev'le de ilgili yorum yaptım. Deve de aksiyon yaptırmadılar resmen. 2 tane basit "güçlü" planı vardı ama onun dışında yerinde duruyor adam. Battle başında verirsin eline ağaç ve kalkan, süvari savaşının sonunda zar zor dövüşürken atlının biri gelip-geçerken koluna bir kılıç darbesi gelir, anırarak düşürür kütüğü. Arkasını döndüğünde de sırtına oklar saplanır, yine anırır. Bu ana kadar da kütükle atlara bir sağa bir sola savurur da gücünü görmüş olur seyirci. Kalkanlı grup geldiğinde elinde birşey kalmaz. Olay çözüldü, herkes tatmin... Bunu yapmazsan işte elin 3. dünya ülkesinde bir forumda insanlar 10 sayfa bunu konuşur "ne güzel savaştı" yazacaklarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 LathspeLL said: Azıcık BF oynayan, Mount&Blade oynayan biliyor yahu ok'tan, sniper'dan nasıl kaçıp kaçmamasını gerektiğini! Aha da problem burda iste. Azıcık BF ve Mount&Blade oynayanın o durumda kaldıgında zigzag cizecegini sanmasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Ben çizerim arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 http://i.imgur.com/7hOETBS.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Hı hı cizersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 hiç koşamayacaklar sussun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Dev ile kurt arasında devi seçmiş animasyon ekibi. İkisi birden olsa çok maliyetli oluyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Üstelik üstte yazdığım gibi herifler yürümeye başladığından itibaren oyunları birbirine taş atmak, taştan kaçmak, ok atmak, kılıç dövüşmek. Senle benle bambaşka bu insanların yaşam tarzı ve eğitimi. Ama işte sıradan izleyici algısı, normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Jon snow mal yaa devin elinde bir sopa bile olmamasi gayet mantikli.Jon snowun oldugu yerde zekaya yer yok.Dizinin en tutarli oldugu nokta hep jon snowun zekasi ve sansi oldu. Trial by combatta cersei mountaine guveniyor ama biri karsisina su devi cikarsa falan cok komik olurdu. :D Gerci oglu kaldirdi o isi ama neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 @LathspeLL Güzel savaş olduğunu değiştirmiyor ki bu yazılanlar. Zigzag konusunda ısrarla diretmek de, internet insanının kusur avcılığı direkt, sorry. Diğer insanlar da o kadar mühim bir detay olmadığını ve "düz" mantık(;)) çerçevesinde açıklanabilir olduğunu anlatırken uzadı konu bu kadar asdf Orduların hareketlerinden tut, okun saplanma açısına kadar küçük detaylar takıldı gözüme belki ama o koşma sahnesi zerre dokunmadı bana izlerken, internete girince gördüm millet neye takılmış lel diye. Bu kadar şeye rağmen de savaş içine çekti beni, memnunum yani ben izlediğimden genel olarak. Hatta bu kadar kaliteli bir savaş sahnesi izlerken baya şaşırdım. LELE ZİGZAG ÇİZMEEYİİ diye koca bölümü silip attıysanız da azıcık sorunlusunuz abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 İşte ben de onu diyorum. "İnsanlar buna mı takıldı" diyorsun sen, ben de "buna takılacaklar şimdi" dedim. Savaşa kötü demedim ben zaten. Genel olarak izlemesi keyifliydi, Jon'un atlılar arasında yürüyüp dövüştüğü plan çok çok iyiydi. Ama işte 2-3 küçük şey yüzünden insanlar onu değil başka şeyleri konuşuyor. Dediğim bu. Çok basit çözümlerle insanların buna takılmasını engelleyebilirlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Savaş çocuk zigzag çizmesi diye başlıyorsa normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 ben olsam serbest kaldığım anda ramsey'ye döner tekme çakardım, sonra var mı başka meydan okuyan diye gürlerdim. önümde diz çöküp tövbe isteyenler olurdu, ama yüreğim katılaşmış bi kere. ayıya dönüşür onları da yerdim. sonra ejderhalardan birini alır kuyruğundan çevire çevire döndürür night's king'in üstüne atardım, hepsi ölürdü. sonra iron bank'i soyar parayı karı kızla yerdim. ned stark'ı reslerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 ned starkin cesedi curumustur resleyemezsin. cok sacma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Davos çok iyi ya. Adam tam bir master of yancı. 9. bölümün en güzel sahnesi davosun askerleri komutanınızı kurtarın diye chargelattığı sahneydi. okçularla bodoslama olayı da bence fail değil yapılması gerekeni yaptı. jon da tam bir mal. sen benim kaç savaş kazandığımı biliyor musun dediği sahnede biri yandan çıkıp küreğin tersiyle ağzının ortasına vursa diye çok bekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Davos Chargeladıda ne oldu gitti shield wallun arasına girdi. Girmeyi bırak birde sağa sola mal mal bakındı sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Marty said: ned starkin cesedi curumustur resleyemezsin. cok sacma. can basarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Konuya son gelen kişi olarak 20 sayfa muhtemelen tartışılmış şeyleri (okumadım keza) tekrar gündeme getirme ihtiyacı duydum 1- Devin eline niye kütük bişey dana falan vermiyosunuz abi? Eline kütük verilmemiş dev baltasız cüce gibi bişey. Kütük olsa direk yarıp geçecek 2- Ramseynin falanxlarının gelişi nasıl saçma bişeydi abi öyle olayin ik 5 saniyesinde falan büyü müyü oluyo zatennettim o derece saçma bittiler birden yerden. Koca koca kalkanlarla sanki depar atarak mı geldiler la tamam wildlingsin taktikten anlamazsın falan da insan bir tepki verir etrafını sarana kadar. 3- Küçükbarnagın atlıları nasıl birden öyle bitti, Ramseynin etrafı kolaçan eden gözcüleri falan yok mu her kaçan uçanı tazılarına yakalatan bütün tilkiliklerin ustası Ramsey kamptan kaçan Sansayı göremiyor, alana yaklaşan atlı gürühunu fark edemiyor mu? 4- Salak stark niye düz koşuyor. Zig zag bile yapmasına gerek yok muhtemelen koş dur koş dur yapsa yine daha efektif olur. Hatta direk gitsin yanan adamlardan birinin arkasına saklansın yani. Ama tabi Ramsey 200 metreden hareket eden hedefin kalbini vurabilecek keskinlikte atışlar yapabildiği için (bu ne ak?) yanan adamların kaburgalarının arasındakı boşluktan falan da vurabilirdi. 5- Davos malı niye okçularla meydan savaşının göbeğine girip falanxların ortasında kalıyor? Bu ülkede strateji yapmasını bilen bir tek Ramsey ve Stannis mi var arkadaş? 6- Salak Ramsey madem son sahnede kimse fark etmeden avlunun ortasında durup yayını gerebiliyor niye mal mal devin yüzünü okşayan Jonu vurmuyor? Hele ki kuzey topraklarının en zeki en kandırıkçı insanı olarak işlenen Ramseynin devi ihmal edecek kadar salak olması ve üzerine kalkanla gelen tecrübeli bir savaşçıyı yakın mesafede yayla öldürmeye çalışacak kadar mal olması nedir birden? 7- Tekrar soruyorum devin eline neden o kütük verilmedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 adama kütük verseler sauron gibi dağıtırdı gg olurdu savaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar