Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Yani bencede öyle o direk girişme de diğeri phalanx romayla alakası yok yani
µh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 taktik maktik yok, gercek hayatta piyadenin oyle kosa kosa adamlari cevrelemesi diye bir sey yok, zirhla depar atmalari lazim emenike, hali hazirda alanda olup formasyom yapsalar tamam da adamlar 90+2 de maci cevirmek icin giren forvet gibi geldiler
elesso Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 jon tam bir fatih terim çıktı ama
Remus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Jon'nun ordusu etrafı çevirilirken izledi. Hatta arkadan gelenlerde içeri girdi. Baya içeri girmek için çaba harcadılar.
yumy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Suark said: jonun khalesi karsisinda sansi yokta ya o yarada 100 adam varsa o kadar gmeiyi kim kullaniyor lan ? ? ? 100 gemi gemi, adam değil
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 abi o dğlde,devi öldürtmezler dragon gelince dev dragona kayar sonra dev bi dragon doğar bütün krallığa hükmeder diye hayeller kuruyodum,rip wun wun reyiz
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Valla jon ve starklar yardim isteyecek gibi duruyo daenerysten whitewalkerlara karsi. Orada da cuksuzle yara yi gorup noluyo lan diyecekler falan. Jon da aslinda fire oldugu icin iki fire yan yana gelecek, onumuzdeki sezon da dizi biter
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 ginaly said: elesso said: abi hep rob starkın mallıkları toparlanıyor hala devle ilgili sövmeye gelmiştim, yeterince sövülmüş. adamın eline ver ağacı sana koridor açsın yani... ziyan ettiler soyunun sonuncusunu :) kalenin kapısını kırdın ne diye koşuyon hala çekil kenarda dinlen. little finger kuzeyi yönetir yönetmesinede kuzeyde bu savaş sonunda adam kalmamış oluyor. jonda kalanlar vahşilerle karışık maksimum 1500 falan. karlstarklar falan yalan oldu... şu an kuzeyin erzurumdan farkı kalmadı. khalesi çok sağlam gidiyor şu an. onun antisi kim olacak acaba merak ediyorum... finalde önemli karaterlerden biri daha ölecek ama kim :) Khalesinin antisi Jon Snow olacak. Ice and Fire savaşı. Serinin adı a song of ice and fire. Dany rhaegarı house of undyimgde bir kadınla birlikte arp çalarken görüyor. A song of ice and fire jonun hikayesi işte.
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 şunun şurasında kalmış 14 bölüm, detaya vakit yok ayol niyet olsa bile bu saatten sonra. en kör kör parmağım gözüne şekilde ilerleyip bitecek herhalde. 8. bölüm tüm teorisyenlere ders niteliğindeydi, feyz aldık :P
Remus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Jon ile Danayrs evlenecek öyle bitecek.
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 14 bölüm sonra bitiyor muymuş dizi?
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 sezon 6 final - 1 bölüm. kalan sezonların biri 6 diğeri 7 bölüm olacakmış ve bu sayede her bölüme daha çok para harcayacaklarmış deniyor. ben de D&D'nin yalancısıyım...
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 ben beğendim bölümü savaş çok iyi giderken o "ay son anda kurtuldular" klişesi geldi yine orda sağlam cringe yedim ama onun dışında atmosfer filan gayet iyiydi, baya gerçek savaş hissiyatı verdi bana. jon snow ile kaka umber tam düele tutuşmak üzereyken jon'un kendi kaçmaya çalışan askerlerinin altında kalması falan mesela baya gerçekçilik katmış. epic olsun diye saçmasapan romantize etmemişler sevdim. ceset yığınları filan da hakkaten binlerce kişinin birbirini kestiği izlenimi vermiş, güzeldi. figüranlar falan filan baya uğraşmışlar, az önce açtım bi daha izledim de helal olsun dedim yani 10v10 blackwater savaşından beri baya yol katetmişler sdf
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 bi de shaggydog teorisi doğru çıktı lan, vay arkadaş.
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 axe o kadar dediydi de dinlemediydik :/
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Emaleth said: axe o kadar dediydi de dinlemediydik :/ full sezon spoilerlarını okudu, bişey bildiğinden değil
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Esh said: Valla jon ve starklar yardim isteyecek gibi duruyo daenerysten whitewalkerlara karsi. Orada da cuksuzle yara yi gorup noluyo lan diyecekler falan. Jon da aslinda fire oldugu icin iki fire yan yana gelecek, onumuzdeki sezon da dizi biter Fire değil ya bastard, sahnenin birinde lambayı tutup cayır cayır yanmıştı.
boztu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Ned Stark'ın zeka konusunda genetik mirası hakkında umutlu arkadaşlar rahmetlinin dizideki -Hodor'dan sonra- en aptal karakter olduğunun farkında değiller sanırım.
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Cuce said: huun said: ned stark senin soyunu sopunu ben ... bu kadar andavalı bir nesilde nasıl çıkarabildin genetiğini şey ettiğim bu diziyi çekebilecek imkanların bu andaval senaristlerin elinde harcanması dramın ta kendisi değilse nedir sorarım size onun bütün harcı rob'a gitmiş. gerisi analarıan cekmiş hepç anca dingil dingil etrafta kostursunlar Baş dingil Rob yalnız, onu napacaz? Bi köylü kızı uğruna davayı sattı tüm kuzeyi bitirdi.
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 köylü kızı heh, onun bile içine etmişler
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 lannister lara bağlı küçük ama eski bir ailenin en büyük kızı normalde, dizi için değiştirildi karakter. Asıl karakter jeyne westerling.
Suark Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 OOOOOO BIDAKKA onudami lannisterlar ayarlamis
Öne çıkan mesajlar