_Rave Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 kimse savaşın veya bölümün senaryosına ''mükemmel''demiyor zaten.hatta bok gibi,herzaman dediğimiz şey. ama savaş sahnesini ''mükemmel''çekmiş yönetmen diyor diyen.ki bencede öyle.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 yemişim yönetmenin çekiminin mükemmelliğini saçmalık aptallık dolu olduktan sonra gsf öğrencisi miyiz abe çok iyi görüntüler yaa diyecek sdf
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 ben mezunuyum.ondan diyebilirim heralde.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Bir şeyin güzel olduğunu söylemek için çok daha iyi şeylerle mukayese mi etmemiz lazım ya dhsjjs En iyi savaş sahnesiydi filan diyen mi var da ben görmedim.
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 abi kale kapısı kıran devin var iken etrafını saran kalkanlı adamın savunmasını nasıl kıramıyorsun ya
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 ayrıca bu iki dangalak senarist ortada kitap olmayınca yüzüklerin efendisine bağladı yani evet yapıcak bişey yok.varken bile neler neler batırdılar.hiç kitap olmayınca ama ortada iyice göze batıyor demekki. ben sırf manzara-oyuncu-sahne-yönetmen için izliyorum zaten.kitabı çıkınca mis gibi kitabını okurum hikayesi için.
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Sparkcaster said: https://pbs.twimg.com/media/ClZEG9GWgAA3the.jpg FAÇÖMSMDÖSÇD
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Ben tamamen acaba nasıl bitecek diye izliyorum. Yani şöyle 2 saatlik özet geçip komple diziyi bitirseler son bölümde hayatta üzülmem.
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 kurguda eksiklik var ama bolum cok harika olmus. cok sasirtti
calvaria Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 pembe dizi kıvamında iyiler son anda kazandı kötüler cezalandırıldı. hllteam
huun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 ned stark senin soyunu sopunu ben ... bu kadar andavalı bir nesilde nasıl çıkarabildin genetiğini şey ettiğim bu diziyi çekebilecek imkanların bu andaval senaristlerin elinde harcanması dramın ta kendisi değilse nedir sorarım size
Emre333 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 pati her şeyden anlayan nerd timi de geldiğine göre tamamız. kurgu derken kastedilen şeyin ne olduğunu biliyorsunuz. bombok bölümdü işte, hollywood styla kötü adam cezasını buldu, ne yapıldı ne edildi intikamlar alındı, çocuk dümdüz koştu, jon snow u değil zaten gebermiş devi vurdular vs vs
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Dev ölmese orda son bi adrenalinle kaleyi de üstlerine yıkardı.
Emre333 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Fistan said: yemişim yönetmenin çekiminin mükemmelliğini saçmalık aptallık dolu olduktan sonra gsf öğrencisi miyiz abe çok iyi görüntüler yaa diyecek sdf ABI YALNIZ ÇEKİM AÇISI, YÖNETMENİN ATMOSFERİ HİSSETTIRMESI SÜPER, İŞÇİLİK 10/10
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Cekimlerden memnun kaldikta, senaryo zik gibi olmus. Her sey buram buram hollywood kokuyor artik. Bundan sonra da duzelmez. Bu askeri yetenek ve duygusallikla Jon, 2 adim daha guneye gidemez. Anca Littlefinger la Sansa toparlarsa bisi olur. (Sansa'dan medet umar olduk)
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 huun said: ned stark senin soyunu sopunu ben ... bu kadar andavalı bir nesilde nasıl çıkarabildin genetiğini şey ettiğim bu diziyi çekebilecek imkanların bu andaval senaristlerin elinde harcanması dramın ta kendisi değilse nedir sorarım size onun bütün harcı rob'a gitmiş. gerisi analarıan cekmiş hepç anca dingil dingil etrafta kostursunlar
Sam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 9 çok hızlı öldü remzi, beğenmedim. canlı derisi yüzülüp, canlı hafif pişirilip, canlı thenn'lere yedirtilecekti. savaş taktikleri de evet saçmaydı ama gene de tek savaşa benzeyen savaş görmüş olduk. bu kadar önemsiz bir savaşa denk gelmesi bahtsızlık. danaryos da güzel yaktı ama gemileri.
nyks Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Jon? Savaş sahnelerinde bir kereden çok aşırı şanslı bir şekilde kurtuldu. yani 20 tane ok geliyor ıskalıyor vs vs Bana bir tür tanrıdan bir şans kalkanı gibi koruması mı var yada ölümden döndükten sonra yeni bir yeteneği mi var artık acaba diye sordurttu.
Suark Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 9 Bi dizi için süper savaş sahnesiydi bence, jonun atların arasında kaldığı kaos ortamı falan baya iyiydi. Hatırlamıyorum izleidğim herhangi bir filmde bu kadar güzel savaş gördüğümü. Karambolü güzel vermiş. Askerler neden aynı renk? jon onları nasıl ayırıyor? Hadi jon blessed, 21311231 tane oktan sıyrılıyor falanda tormunddamı blessed? jon salagın teki, yedi bodozlama baiti. Ölmesini bekledim ama ölmedi. Bunun dışında mini mantık hataları ki, ilk bölümden beri varlar, çok rahatsız etmedi. Keyif aldım ben. Keşke daha uzun olsaydı, keşke cheesy bitmeseydi dedirtti. Ayrıca çıplak bi şekilde ironbornları döven ramseyden conla kılıç tutmasını bekledim. Hoş jon yerinde olsam direk oklatıverirdim onu orda. Neyse, mahalle kavgasını epik battle olarak verebilmiş çeken arkadaş tebrik ettim. Deneriz sahneleri güzeldi, yaranın dannynin her lafına gider yapması hoştu, adeta bir ironborn. Yalnız hemen adetinden örfünden vazgeçmesi hoş olmadı. O iş ilerde patlar dicem kadında 3 ejder var. Bide o ejderler neden alev püskürtürken asılı kalıyorlar? mancınıklara direk hedefler yani. tyrion gene iyiydi gri solucan gene iyiydi he bide arkada kalmasın, davos kesicek melisi sanırım
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 remzi Ah be Remzi, senin gibi piçliğin kitabını yazmış adama karşıda dev varken kalenin içine kaçıp kapatın kapıları aga demek yakışmadı. Littlefinger bildiğin avantaj elde etti şuan, Jon mal olduğu için Sansa her türlü gücü eline alacak ve Littlefinger kuzeyi gerçekten yöneten aktör olacak gibi geleyor. Wun wun reiz de çok aptalca öldü, yine CGI bütçesini kısmış bu kekolar. Dany sahneleri her şeye rağmen yine bayıktı, yine bayıktı. Ben eski tadı alamıyorum bu diziden, bu kadar infial yaratan bölüm bile pek heyecanlandırmadı beni.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Cuce said: huun said: ned stark senin soyunu sopunu ben ... bu kadar andavalı bir nesilde nasıl çıkarabildin genetiğini şey ettiğim bu diziyi çekebilecek imkanların bu andaval senaristlerin elinde harcanması dramın ta kendisi değilse nedir sorarım size onun bütün harcı rob'a gitmiş. gerisi analarıan cekmiş hepç anca dingil dingil etrafta kostursunlar robb bu kardeşlerin arasında en beyinsiziydi, namağlup krallık kurarken resmen karı kız için kelleyi kaybetti
bonuSimo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 http://i.imgur.com/p4DHc0e.png
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 DABİD I HAVE A GUD İDEA DABİD
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 ned hiç bir starkı yetiştirememiş hepsi birbirinden salak çıktı. zibilyon tane twist olay çekebilecekken bok gibi olmuş. Savaş sahneleri rohan sahneleri hepsi çok kötüydü.
Öne çıkan mesajlar