Barathrum Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Çok komiksiniz.Tamam şimdi dağılabilirsiniz yeterince güldük. Adamlar da bu diziyi zaten para kazanmak için değil siz izleyinde zevke gelin diye yapıyorlar.Geçen sezon bu dizinin ratingleri bariz düştü.8. bölüm ve 10. bölüm dışında gerisi çöptü.Yani iq fışkırması yaşayan sevgili arkadaşlarım düşen ratingler konusunda bu sezonu değil geneli ele aldım. Eğer bu sezonda karakterlere ve mekanlara ayrılan vakit konusundaki bariz farkı göremiyorsanız bazılarınız steroidi bazılarınız da alkolü acil bırakmalı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 dizi kotu cunku kitapta kotu HADI BU ADAM POPULER ONU OLDURELIM GOZLERINI BATLADALM ek olarak diyaloglu bolumleri seviorm ben genel got izleyicisde sevviyo tabi arka sokaklar izleyicisini sarmiyor olabilir ama su mantik hatalarini bi yapmasalar sirf shock value icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 dizide (kitapların hepsini okumadım henüz) gereksiz bi ölüm göremedim ben şimdiye kadar ya, en azından hatırladığım kadarıyla yani hiç öyle "sırf biz seviyoruz diye öldürdü" gibi bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 OBERYN in olup remzinin olmemesi jofrinin 30 sezon dayanmasi ya oberyn nasil o hatayi yapar yani bari zehirlenerek falan olseydi sirf plot icin kestiler adami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Oberyn'i ben de çok özlüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nergal69 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 dizinin yapımcılarından hodor için komikli özür videosu gelmiş. dizinin içine ettik zevkle sıvıyoruz şu an tadında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Saeros said: dizide (kitapların hepsini okumadım henüz) gereksiz bi ölüm göremedim ben şimdiye kadar ya, en azından hatırladığım kadarıyla yani hiç öyle "sırf biz seviyoruz diye öldürdü" gibi bişey yok barristan selmy gereksiz gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nergal69 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 kurtları lime lime doğruyolar hangisi gereksiz değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 hepsi hak ettigini buldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 barristan'ın ölümü hakkaten çok saçmaydı bak iyi hatırlattın ama oberyn mesela, gayet kendi hatası yüzünden öldü gayet de dizi içinde mantıklı bi hataydı kurtlar da yeri gelince ölüyolar işte, gereksizlik neresinde anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Snow un kız çok pisi pisine öldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 eh madem... Rose a çok yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 ya onlar olebilir sidekick onlar da sey var dizide biseyi anlatiyo boyle, UFF COK ONEMLI BAK BU diyo sonra PAT ihlal ediyor onu. oberyn gibi bi savascinin ole bi hata yapmio olmasi lazim mantiken ayni sekilde baristanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Oberyn'inki gayet mantıklı ölümdü. Adamın hırsı gözünü kör ettiği için öldü gayet yerindeydi. Ha, gayet renkli bir karakterdi, ölümü çok yazık oldu o ayrı. Barristan'ınki barraktan yalan ölüm oldu. Cüceye yer açmak için öldürdüler izlenimi çıktı diziden. Snow'un hatununki olsa da olur olmasa da olur, savaş sırasında kaosta gitti, olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Barathrum said: Geçen sezon bu dizinin ratingleri bariz düştü. Bunun için kullandığın kaynak tahmin ettiğim yer mi ;) Çünkü Wikipedia'ya göre geçen sezonda ortalama izleyici sayısı bir önceki sezona kıyasla az da olsa artmış. https://en.wikipedia.org/wiki/Game_of_Thrones Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Suark said: OBERYN in olup remzinin olmemesi jofrinin 30 sezon dayanmasi ya oberyn nasil o hatayi yapar yani bari zehirlenerek falan olseydi sirf plot icin kestiler adami. abi bu nasıl mantık yahu. sana kalsa ned stark kraldı o zaman şuan. kötü karakterlerin olmadığı pembe bir evrende ağzından pamuk şeker atan ejderhalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 roose bolton da baya saçma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 bence saçma gitmedi. kaçınılmazdı. remzi'ye o gücü o verdi. çıkarı için herifin ruh hastalıklarına göz yumdu sonra gg. ha sahne belki çok kolaydı. ama ölümü o şekilde olacaktı yani bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 neye göre yorumluyorsunuz o saçma bu değil falan adam kafasında fantastik kurguluyo işte bi sonuca bağlanması ya da nasıl olması gerektiği tamamen adamların keyfine göre işte başa geçme entrika yalan dolan sürüp gidiyor bi yere de bağlanmayacağı açık izle geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 saçma deyince yine aklıma geldi stannis de baya saçma gitti. gitti demeyeyim de kaybetti diyeyim :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Fistan said: neye göre yorumluyorsunuz o saçma bu değil falan adam kafasında fantastik kurguluyo işte bi sonuca bağlanması ya da nasıl olması gerektiği tamamen adamların keyfine göre işte başa geçme entrika yalan dolan sürüp gidiyor bi yere de bağlanmayacağı açık izle geç teşekkürler açıklama için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 yalnız doran martell de baya saçma gitmemiş miydi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 oğlu baya saçma gitti esas. sezon finalinde kıyıda olan hatunların gemide bitmesi dsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 ned stark aptaldı serseyi uyarmaması lazımdı, ek olarak karısının aptallıklarıda eklendi öldü catelyn tamamen aptallığından öldü robb aptallığından öldü robbun karısıda ayrı bi aptaldı öldü sansa da plot armor + son kalan stark olması sayesinde aptal olmasına rağmen ölmüyor ramsey gelene kadar jofri ölmedi, muhtemelen yeni bi evil gelmeden ramsey ölmeyecek. Çünkü grrm logic hound softlaştı vericekti kızı gidicekdi orda ölmeyecekti, kaybetti. dorne un başındaki adamın ölümü mesela oberyının abisi ölüş şekli dünyanın en aptal ölüş şekliydi, yanındaki adam güya tecrübeli savaşçı yapmaması gereken 1. numaralı şeyi yaptı yani. Abzürd bi şekilde öldü mırsella anasının salaklığı yüzünden ve cücenin onu oraya göndermesi yüzünden öldü robert aptal olduğu için gözünün önünü göremedği için öldü jamie akıllı çocuk ölmedi tyrion akıllı ve şanslı ve plot armor ölmedi zaten adamın hep "trial by combat" zarı var. canı sıkıldımı oh shit buttona basıyor. tywin aptal gibi, dünyada başka fahişe kalmamış gitti en olmaz olanla yattı, aptallık etti öldü. jon snoy zaten aptaldı, kakası gelmişti zaten öldü ama res plz stannis zatne çoktan ölmeliydi, iyi asker olması onu koruyordu. Neticede oda öldü. oberyn naptı? aptallık etmedi, süper dövüştü en iyi bildiği şeyi yaptı 7 düvele nam salmış adam vesterosun belkide ennn tehlikeli adamını yere serdikten sonra fazla yaklaştı. Neden? çünkü plot, çünkü tyrion kaybetmeli ve babasını öldürmeliydi kaçarken, çünkü shock value. şu son bölümdeki summerın ölümü bile tamamen holivud vari bişi, hani yan karakter diye çok takılmıyorum da bütün ölümler süper mantıklı gibi davranmayın. Red said: Suark said: OBERYN in olup remzinin olmemesi jofrinin 30 sezon dayanmasi ya oberyn nasil o hatayi yapar yani bari zehirlenerek falan olseydi sirf plot icin kestiler adami. abi bu nasıl mantık yahu. sana kalsa ned stark kraldı o zaman şuan. kötü karakterlerin olmadığı pembe bir evrende ağzından pamuk şeker atan ejderhalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Şu bu yüzden öldü diye nasil yorumluyosun ya inanılmaz... :) . Son sezon çekilmeden önce karar verdiler (hatta düzeltiyorum 1 sezon önceden başladılar) -ee napicaz kitabın devamı yok. O zaman biz de götümüzden uydururuz... Bu sene ohh be artık özgürüz dediler , harcadılar karakterleri cıktılar. Dizi inanılmaz aptal oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar