Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 http://i.imgur.com/JqI4j7m.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 yarın en para geliyo yeni basvurdum transistor alıcam kaptırmıcam 3 liramı gabene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 grim fandango'nun orijinalini oynamamıs biri olarak almalıyım di mi? sormam bile ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 warhammerdan ne alayım, 1 tanesını alcam en guzelı hankisi rts olur fps olur. bu arada enpara kullanan bı adamım aktıf olarak daha yenı haberım oldu lan kampanyadan sdsf Laurelin said: http://i.imgur.com/JqI4j7m.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 dow 2 al diycemde bundle lar ile cok komik fiyatlara satildi zaten, steam yerine key ara disardan daha mantikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 toggie said: grim fandango'nun orijinalini oynamamıs biri olarak almalıyım di mi? sormam bile ayıp. almassan ve adventure seven biriysen direk hesabina kapat veya bu bolumde yazma bir daha :P gerci toleransli insanlariz, tormenti zamaninda baydigi icin bitirmeyip surda yakin zamanda oyniyan insanlari bile aramiza kabul ediyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 ibneliğe gel ya dün almaya üşendiğim oyun 12 tlden 25tlye çıkmış bugün :( güzel bi oyun söylesenize indirimde olan en az 20 saat oynatacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 vanishing of ethan carterın kaç saat gideri vardır acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 hiç canıım çekmedi bu indirimleri csgo mu stoklasak indirimden , ilerde haxorlara satarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 insörcınsiyi kaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 kermit said: ibneliğe gel ya dün almaya üşendiğim oyun 12 tlden 25tlye çıkmış bugün :( güzel bi oyun söylesenize indirimde olan en az 20 saat oynatacak transistor eger sabrın yeterse thief sinir hastasıysan meatboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 alyen isolasyonu kaptim bende dlc falan neyi varsa. http://poliuretan-sprey.com/wp-content/uploads/2013/04/DSC04415-720x405.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Endless Legend Transistor Grim Fandango. 52 TL.... Ohhh... Bu arada Endless Legend nasıldır? (Hiçbir fikrim olmadan, tamamen Age of Wonders'ı deli gibi oynadığım için aldım ya, neyse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 chivalry cok ıyıymıs ya 3tl ye aldıgım en guzel oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 RashardLewis said: Tori said: how to survive 1 dolara bile almayın diyorlar dafuq o kadar mı kötü ben 4 ay önce falan almıştım, 3 kez oynadım tamamen rezalet, cidden boşuna alma hocam. 1.5 tl lan. Merak ettiğine değmez. Kaldı ki çok kötü reviewlar yok yaw, özellikle steamde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Defence grid 2 verilen parayı hakeder görünüyor,2 saate yakındır sıkılmadan oynadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Daesu said: vanishing of ethan carterın kaç saat gideri vardır acaba 2-3 saat baya kisa suruyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Evet baya kısa ben de bu gece aldım indirimden ama beğenmedim pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Laurelin said: toggie said: grim fandango'nun orijinalini oynamamıs biri olarak almalıyım di mi? sormam bile ayıp. gerci toleransli insanlariz, tormenti zamaninda baydigi icin bitirmeyip surda yakin zamanda oyniyan insanlari bile aramiza kabul ediyoruz :P ayni sekil, grim fandango icin 90'lar oyunu diye kucumseyip, basini diger 90'li yillar oyunlarindan kaldiramayan insanlari aramizda kabul ettigimiz gibi >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Daesu said: vanishing of ethan carterın kaç saat gideri vardır acaba 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 yok arkadaş bi tane güzel oyun yok indirimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 güzel oyun yokki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 4-5 kişi oynanabilen oyun tavsiyeniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar