Yabgu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 steam faaliyeti de rezil, ulan sunucun kaldırmıyor randıman vermiyorsa ne girişiyorsun böyle abuk işlere. 3. saate gireceğiz adam akıllı bir deneyemedim mevzuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 yükleme ekranı amiga sesi çıkarıyor sanırım ehauhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 ağlama beğenmiyosan git playstoredan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Trine 2 %85 indirim görmüş 4,65TL aldım. Local coop varmış bakalım güzeldir umarım oynamamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 kirmit bağa mı didin B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 NecroDancer %50 yer ilerde daha 9 gün var. Ben de bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 bu salak oyunda ne yapıyoruz halen anlamadım ya, amaç ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 DarKRideR said: bu salak oyunda ne yapıyoruz halen anlamadım ya, amaç ne ? biliç vurmaca sadfafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 MOUSE'A DAHA ÇOK ABANIYORUM O ZAMAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Biri şu oyunu bilale anlatır gibi anlatabilir mi? Para sadece bizim tıklayıp öldürdüklerimizden mi geliyor? Para harcıyorum upgrade gelmiyor vs vs... ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 hangi oyun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 larry suit leisure 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 summer sale in monster game diye salak lagli oyunu. Upgrade gelmiyor çünkü oyun süreli out of sync. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 DarKRideR said: MOUSE'A DAHA ÇOK ABANIYORUM O ZAMAN DK 70 tolgay'ı çıkarma skillini kullan o en cok vuruyor onun dışında oyun bozuk ve boktan zaten, kart alma olayının ve community choicenin buna bağlı olması sacmalık klasik gaben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 dıklayacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 upgradele random mu lag mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Yalnız eski Blitzkrieglere dadandım bir baktım üçüncüsü çıkmış ve 44 lira falan. Hiç söylemiyorsunuz yenisini çıktı diye. Bu arada 1 ve 2'yi complete set olarak 5 liraya kapadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 ooo kaptim. Dabil Dragon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 gta5 %30 civ5 %50 darkest dungeon %25 cities skylines %25 the witcher 3 %10 prolar wishlistimde bunlar var alayım mı daha indirim gelir mi napayım, bi de içlerinden multiplayerı olmayanlara para harcayıp harcamamak konusunda kararsızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 keşke gta'yı şimdi alsaydım. ön siparişten aldım, vakitsizlikten toplasan 5 saat anca oynadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 bir çinli farmer atasözü der ki NEVER BUY UNTİL İTS DAİLY DEAL or FLASH COMM. CHOİCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 HellHound said: http://img.gawkerassets.com/img/18tjifnpegguspng/original.png upliyalim sunu. Civ5 nerdeyse bedava falan olur bir iki gune. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 daily deal veya flash sale olup olmadığını nerden anlıyoruz ki community choice olup olmadığını nasıl anlıyoruz last day of sale olup olmadığını nerden anlıyoruz sdf cahilim biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 ekrana bakarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 indirimin biteceği süre 22 haziran görünüyorsa düz yaz indiriminde. saat geri sayıyorsa daily/flash/hede indiriminde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar