Marty Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 17880 akpye fazla yazilmis yakalanip duzeltilen anladigim. anlamadigim saadetin oylarindan mi azaltmislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Dijitalde de hacker davası dönecek. Eskiden şöyle böyleydi goygoyu dönecek. Bence kökten beyinleri değiştirmek lazım japonya ile mümkünse. En ufak bi yolsuzlukta intiharı seçebilecek karakteri olan adamların karakteri paha biçilemez. ( intiharı savunmuyorum, istifa bile etse olur) Hazır beyin naklide gerçekleşecek gibi 2017 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 abi yolsuzluk zaten yapmıyorlar başarısız olursalar intihar ediyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 saadete ne yapmıslar abi öyle -6k oy hiç edilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 1 kasımda görevli olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Ben varım. Aslında sandık kurulu için başvuracaktım İLK kez - geç kalmışım. Oy ve ötesine katıldım. İzmir Bornova Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 O hai. Antalya ışıklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Katılım oldukça artmış. Beni 2 kere başka yere atadılar doldu diye okullar. Geçen gün eğitimine gittik Karşıyaka'da kalabalıktan odaya bile giremedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 http://m.sabah.com.tr/gundem/2015/10/21/oy-ve-otesinin-altindan-da-feto-cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Seks işçisi su gazeteye katkıda bulunan herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Fatih'deyim yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 biz deliyiz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Üşengeçlikten sandık görevlisi olmak için başvurma zamanını kaçırdığımdan yine müşahidim anca. Var mı beyoğlunda müşahit? Hdpden müşo olduğumdan pide geliyo bize öğlen. Oy ve ötesinden aynı okulda olduğum birileri varsa paylaşayım pidemi. Pidemizi yiyip ayranımızı içerken bölücü ve fetö'cü kahkahalar atalım akp müşahitleri dandik soğuk sandviç yiyo diye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Saat 4 den sonra okullarda olmak daha önemli. AKP resmen çıkarma yapıyor o saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Ben sabah 6:30dan itibaren okuldayım ya belki sandık görevlisi gelmez de yerine geçerim umuduyla. Ama dört yılda bir (lol) yoruluverelim, akşam her şey bitene kadar durmamız lazım hatta sonrasında da oy ve ötesinin t3 sistemine giriş yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Ben Sincanda görevliyim bakalım geçen seçim içeri falan almamışlar aynı yerde bu sene ne maceralar yaşanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 akboi yuvası işte ne beklenir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Sandık başalarında 1 e 5 gibi kalıyorlar hep :) Sandık başkanı AKP'li ise 2'ye 5 ;) Ezemiyorsanız ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 dogru tabı ama o saaate kadar butun ekıbı kafalamıs olmalısınız zaten. Remus said: Saat 4 den sonra okullarda olmak daha önemli. AKP resmen çıkarma yapıyor o saatten sonra. Tipler vereyim. - Bütün gün orda dururken, girdiğiniz partidenmiş gibi yapın. ben ldp çalışmıştım gitmeden önce, bildiğin propaganda yaptım orda. Siz inanınki herkes inansın -Yemek içmek getirin yanınızda, sağa sola ikram edersiniz. Yüzler güler. -Nazik olun, kadrolu akp ve DP liler gelicek, germemeye özen gösterin. -sandık başkanının görebileceği biçimde bütün gün mevzuatı okuyun. Öğrenin ezberleyin. Arada tartışın bak bak böle bi madde varmış diye. Size itimatları artar -Mesleğinizi söyleyin, ben ee mühendisiyim diyip üstteki maddeyi yaptığımda, bütün onayları bana bıraktılar -Tarafsız olun,gerçekten. -Dalaşmayın kimseyle, işiniz tutanak tutmak. -Sandığı açmadan prosedürü kararlaştırın, adımlara uyuldugundan emin olun. Ben harfi harfine yaptırmıştım. Sandık açılmadan 1-2 saat önce konuyu konuşun, şurda şunu yaparız bunu yaparız diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Remus said: Sandık başalarında 1 e 5 gibi kalıyorlar hep :) Sandık başkanı AKP'li ise 2'ye 5 ;) Ezemiyorsanız ayıp. O çok değişiyor. Benim gittiğim sandıkta mesela sandık başkanı + akp gözlemcisi + saadet partisi yerine gelmiş akp müşahiti olarak 3 kişilerdi. Üstüne MHP'li de bunları destekliyordu. Diğer tarafsız görevli öğretmen kadın "ay benim başım ağrıyor" diye koydu kafayı masaya yattı, etliye sütlüye karışmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 65k mı ne gönüllü olmuş lan toplam. haziranda 55k mı neymiş. helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Antalya için 4k hedeflenmiş 1.5 çıkmış ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Bir ton eğitimi açıldı İzmir'de. Daha zaman var diye sallamadım pek, sonra bir ton iş çıktı gidemedim. Yarın son bir toplantı var ama ona da gidemiycem hafiften stres olmaya başladım. Hiç bir fikrim yok ne yapacağıma dair. Yarın akşam videoları izlerim diye düşünüyorum umarım yeterli olur. Yani 35 yaşıma geldim hala liseli gibi son dakikaya bırakıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Yarım saat kırkbeş dakka vidyo, telefona indirsen yolda belde bitirirsin gün içinde Yarın da otururken mevzuatı okursun tekrar olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Akhlaur said: Antalya için 4k hedeflenmiş 1.5 çıkmış ama. hedeflenen rakamları aşırı saçma da ondan :D genel hedef 120bin mi neymiş galiba. hani hedefi yüksek koyalım falan mantığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar