Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ark Survival Evolved

paradoksalkedi

Öne çıkan mesajlar

madcow said:

Dun 5 saatlik raid yaptık cok acayipti.

Gunlerdir lowbielere salca olan, sadece kuslarla milleti atıp fırlatmak raptorla adam kovalamak ve trikela tahta ev yıkmak dısında birsey yapmayan bir tribe vardı. Bizim ilk kurdugumuz base i de Boyle hayvan gibi bi yere kurulmuslar (kuzeydeki oasis). Her yer cit duvar falan level 50 carnolar rex falan var basede.

Yavas yavas baselerine saldırmayı dusunmeye baslamısken, soyle grenade yapalım boyle c4 yapalım sunlara dikkat edelim diye taktik yapmaya calısıyorken, yeni kurdugumuz alliancedaki diger tribe "biz giriyoruz" dedi. Eh dedik yeni alliance i onurlandırmak lazım biz de hemen hazırlandık. Adamlar Rex ve spino getirdiler kapıları kırıp girelim diye.

Once bi kac tane spike ı kırdırıp uzaktan oklarla 2 3 hayvanı oldurduk. Baktık yeterince zarar veremiyoruz. kuslarla kendimizi catılara bıraktık. Catıdan hayvanları oklamaya basladık. Oklar bitti ama hayvanlar bitmedi. Bu sırada rex ve spinoyu iceri sokmaya calısıyoruz ama olmadı cunku adamlar wooden gateleri glitchlemisler vuramıyorsun.

Neredeyse hersey tas duvar ama catıları tahta bırakmıslar. En ortaya dusurecegini dusundugum catıyı kırmaya basladım. Kırıp iceri girdim. Bu sırada bizimkiler geri gitti cunku uzerimizde explosvie olmadıgı icin rex le spino yu iceri sokamıyoruz glitchledikleri kapıları kıramadıgımız icin. Tek basıma evin icine girdim catıdan. Yerdeki insanalrın uzerindeki esyaları kullana kullana tek tek evin icindeki kapıları kırdım. Adamların smithysine ulastım. Adamların smithysinde 12 tane grenade yaptım ve icerden bir duvar sectionını patlattım. Baskaları da oldugum eve catıdan geldi adamların 2 katta 4 farklı odasındaki kutularındaki esyaları kullanarak evi talan ettik.

Grenade yapmaya donenler de tas duvarları patlatıcak sayıda grenade yapıp geri donduler ve duvarları patlattık. Diger binalara girmeye basladık(5 tane bina yapmıslar). İceri rexle spino yu soktuk. Herseyi yerle bir etmedik ama geriye uzerinde calısabielcekleri hic birsey bırakmadık. Bir tane de atıs alanı yapmıslar olur da kuslarla saldırırsak diye heralde. Orda 1 kisi kuslara silahla ates ediyordu. Boyle pencerenin birinden. Penceredeki adamı kusla tasıdıgımız biri uzaktan vurdu. Ve alanı temizlemeye devam ettik.

5 saat sonunda 4500 narcotik, 15 tane falan saddle, 100lerce crystal, metal toolar aldık. Adamalar lowbie grieflemek icin low/mid techde kaldıgı icin bunların ustunde birsey alamadık ne yazıkki. Ama dolaplarında ustlerine calısabilecekleri 1 tane bile item bırakmayıp yavasca yuvamıza geri uctuk.

Ne kaçırmışım yaa ahahaha. Ben de diyorum bu kadar narcotici kim yaptı. :D
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

şu adamlar kadar hızlı ve kaliteli geliştirme yapan başka bir yapımcı yok piyasada. eğer bunları beğenmiyorsanız işiniz zor hehe.

Bence de adamlar çok iyi ilerliyorlar şu an ama tam sürümü görmeden kimseyi %100 onaylamamak lazım. İyi başlayıp, üstüne bir şeyler koyduktan sonra sıçıp batıran birçok örnek var.
Sosyal ağlarda paylaş

Patch 182.0

New Primitive-Only Official Servers! Only stuff available that you might actually find in caveman-era tech, for role-playing fun. PvP, PvE, and PvP Hardcore in North America, EU, and OC. If players like this and the servers get crowded, we can add more :)
Full Stone Structure Tier!
Major client loading speed improvements
Environment foliage rendering performance improvement
Restored the previous "overdamage" of Harvestable Resources, while we work in the coming days on a new balance for per-Dino Resource Harvesting multipliers -- unofficial servers can enable the limiting optionally with "ClampResourceHarvestDamage=true"
Fixed Shark spawn percentages (may take some time to have effects on existing servers, since the increased Shark population won't immediately despawn. Go Shark Hunting to clear 'em out ;). More Dolphins, and far less Sharks.
Eliminated the absolute weight limit on player inventory items until we support stack splitting in remote inventories and automatic stack transfer splitting (soon, this week)
Fixed Linux Server socket termination crash -- thank you to Steam user 'Beast' for tracking it down :)
Fixed mod maps not automatically downloading when connecting to a server hosting a mod
Mod makers can now override the minimap and spawn regions

Sosyal ağlarda paylaş

Tas metal toollardan 1 damage alıyo her vurusta. Dinolar hic vuramıyor. Explosive sart onu yıkabilmek icin. Tas suan en cost efektif materyal.

ama tabi tas kapı 8 grenadele patlıyorsa metal kapı 16 le patlıyor. Ama metal olunca icerde daha cok loot olacagına olan inanc o 16 grenade i attırır. Tas icin ya o kisi ozel bir hedef olucak ya da sıkılmıs olman lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

abi oyunda rollback mi var?

dün evin etrafını barricade'lerle çevirdim, kapının önüne ramp yaptım. evin içinde oyundan çıktım, şimdi girdim ölmüşüm, evin barricade'ler ve ramp uçmuş ama ev sapasağlam. HP'ler 10k'da. biri raidlemiş olamaz yani. Ya bi bug var ya da rollback oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Bildigim kadarıyla iceriye vuruyor grenadeler. duvara cok yakındıysan damage almıssındır. Ki hala stone duvarlarda arada bosluk meselesi var. Birileri eglenmek icin grenade atmıs belliki. Kar olmayacagını bildiklerinden vazgecmisler daha fazla atmaktan. Yoksa kapıdan girerlerdi bir kac grenade daha atıp.

Bir de was killed mi yazdı yoksa was killed by X mi yazdı ilk girdiginde. Ordan anlayabilirsin zaten. Dogal sebeplerle mi oldun yoksa biri mi sana vurdu diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada arkadaş alıp hadi oynayalım diyince ben de aldım. 560 Ti ile kaplama ve detay medium'da diğerleri low'da 30 FPS'nin altına neredeyse düşmüyor.

Yalnız sunucu tarafı çok kötü çalışıyor. Aşırı lag var. Ping ile ilgili de değil, Türkiye'de bulunan sunucularda da aynı. Oynanacak gibi değil.

Oç Dean Hall sunucu tarafındaki FPS'yi düzeltmeye çalışıyoruz en önemlisi şimdilik bu diyordu çalıştığı zamanlar, demek ki haklıymış.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...