DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Nuuvem yalan oldu. Ben aysonu cdkeysden alıcam. http://www.cdkeys.com/pc/games/xcom-2-pc-cd-key-steam Edit: Burayı release e kadar takip etmek lazım: http://www.allkeyshop.com/blog/buy-xcom-2-cd-key-compare-prices/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 devo patlak cikmaz dimi burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Yok abi ben Starcraft ı aldım, iki dk. içinde key geldi. cdkeys.com gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Eyv, alayim burdan. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 xenonauts kan alıyo ya, bu biraz daha insaflıdır umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 değil demişler, gamespot'taki adam tuto'da game over yediğini söylüyordu ama beceriksiz de olabilir tabii bilmiyorum lol. yalnız avatar project ve psi rolünün arttırılmasını sevmedim ya. oyun bitmesin diye debelenmek gerekecek çünkü ai çubuk doldurup bitirmeye çalışıyor. psi da malum squad tactics oyununda büyü kıvamında, ne kadar çok o kadar tatsız. çok çekimser kaldım o yüzden almak konusunda. campaign avatar project'le daha da hızlı bitecekse keyfim kaçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 izlediğim videolar hep easy olsa gerek ama buna rağmen ilk oyuna göre çok daha kolay olmuş gibi gözüküyor. yani en azından 5 adamını dizip %95'le hepsinde miss yemek, düşman uzaylının %2'yle criticalları çakması gibi saçmalıklar azalmış, daha dengeli bi combat olmuş gibi. yine de hardest mode'da oynuyorsa, onu da ilk oyuna göre daha zorlayacak biçimde hazırladılarsa, olabilir tabii tutorialda wipe yemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 diğer oyunda zorluk gelişimle paralel artmıyordu, hele şu expansionda gelen mekanik askerler ortalığı sağlam dağıtıyordu :D en çok uzaylının dibine gidip kinetic strike çekmeyi seviyordum ueahe beynine beynine vuruyorsunuz uçan uzaylı duvarları deliyor ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 evet ellerinin ayarı yok cidden. püskevit "alyenler de xcom da abartmış op ability dolu iki tarafta da" diyor videoda. ama burada da tahminim askerlerini ölmeden kollarsanız endgame'de clobbering time. ha bu arada, wc3'te 14 yıl önce yaşadığım olay gene tekrarlandı. armor sistemini benim dediğim gibi yaptı şirket lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Bütün ay tuttum kendimi, previewleri seyrede seyrede cdkeysden aldım oyunu. Fiyatı dolar gibi ama her geçen gün artıyor. Onur'un önerdiği facebook indirimiyle beraber TL olarak 98TLye geldi, $ olarak 31$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Almayın ya 219 TL fiyat çekiyorlar inadına almayın pisliklerden. humble a düşünce alırsınız :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 70 liraya gelen yılın oyunu olmuş witcher 3 bile 10bin fln anca satmış abi steam'den. grafiklerde tepki koyduğumuzu bile anlayacakları kadar küçük görünüyoruzdur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 firaxis bundle heh xcom2 cıkmadan beles basladı https://www.humblebundle.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 O bundleda XCOM 2 yok haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 yok işte oyun çıkmadan ne var ne yok dlc mlc hepsini vermişler :) Yanlız alacaksanız dikkat edin tier bazında tek key geliyor, biraz saçma olmuş bu sefer. Ayrı ayrı kullanamıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 eh pirates için 1$ vermem o halde madem diğer keyleri dağıtamıyorum. bari bir demo verselerdi de karar verebilseydim alsam mı diye. geoscape'den emin olamadım, kötüyse kızdırır çıkış fiyatından aldığıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 şurada 25£ - 10% off voucher: JAN-COUPAW-SMART10 http://www.funstockdigital.co.uk/xcom-2-steam-key-pc-download Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 abi bu fiyat nedir ya 219tl ?!? YUH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 g2a da 113 tl su anda. ancak g2a dan oyun aldim ama hic preorder yapmadim. https://www.g2a.com/xcom-2-steam-cd-key-preorder-global.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Cumaya çıkıyor oyun. Çok heyecanlıyım. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 g2play'de 50 Euro deluxe edition yapıştırsam mı karar veremedim. Oyun fail olursa steam iade şansı da yok o sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 fail olsa ne olur mod desteği var, adam ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 arezd said: g2play'de 50 Euro deluxe edition yapıştırsam mı karar veremedim. Oyun fail olursa steam iade şansı da yok o sıkıntı. www.cdkeys.com burada normali 35$. Deluxe ile çok farkı var mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 almayın olm pis 2k oyunlarını, humble a düşünce alırsınız, Dev e 0 çekersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Polygon 9 vermiş. Alıcam sanırım. 2k ürünleri kolay kolay düşmüyor artık, Civ beyond earth bile exp'i ile birlikte halen pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar