Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nuuvem yalan oldu. Ben aysonu cdkeysden alıcam.

http://www.cdkeys.com/pc/games/xcom-2-pc-cd-key-steam

Edit: Burayı release e kadar takip etmek lazım:

http://www.allkeyshop.com/blog/buy-xcom-2-cd-key-compare-prices/
Mesaj tarihi:
değil demişler, gamespot'taki adam tuto'da game over yediğini söylüyordu ama beceriksiz de olabilir tabii bilmiyorum lol.

yalnız avatar project ve psi rolünün arttırılmasını sevmedim ya. oyun bitmesin diye debelenmek gerekecek çünkü ai çubuk doldurup bitirmeye çalışıyor. psi da malum squad tactics oyununda büyü kıvamında, ne kadar çok o kadar tatsız.

çok çekimser kaldım o yüzden almak konusunda. campaign avatar project'le daha da hızlı bitecekse keyfim kaçar.
Mesaj tarihi:
izlediğim videolar hep easy olsa gerek ama buna rağmen ilk oyuna göre çok daha kolay olmuş gibi gözüküyor.
yani en azından 5 adamını dizip %95'le hepsinde miss yemek, düşman uzaylının %2'yle criticalları çakması gibi saçmalıklar azalmış, daha dengeli bi combat olmuş gibi.
yine de hardest mode'da oynuyorsa, onu da ilk oyuna göre daha zorlayacak biçimde hazırladılarsa, olabilir tabii tutorialda wipe yemesi.
Mesaj tarihi:
diğer oyunda zorluk gelişimle paralel artmıyordu, hele şu expansionda gelen mekanik askerler ortalığı sağlam dağıtıyordu :D

en çok uzaylının dibine gidip kinetic strike çekmeyi seviyordum ueahe beynine beynine vuruyorsunuz uçan uzaylı duvarları deliyor ahah.
Mesaj tarihi:
evet ellerinin ayarı yok cidden. püskevit "alyenler de xcom da abartmış op ability dolu iki tarafta da" diyor videoda. ama burada da tahminim askerlerini ölmeden kollarsanız endgame'de clobbering time.

ha bu arada, wc3'te 14 yıl önce yaşadığım olay gene tekrarlandı. armor sistemini benim dediğim gibi yaptı şirket lol.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bütün ay tuttum kendimi, previewleri seyrede seyrede cdkeysden aldım oyunu. Fiyatı dolar gibi ama her geçen gün artıyor.

Onur'un önerdiği facebook indirimiyle beraber TL olarak 98TLye geldi, $ olarak 31$.
Mesaj tarihi:
70 liraya gelen yılın oyunu olmuş witcher 3 bile 10bin fln anca satmış abi steam'den. grafiklerde tepki koyduğumuzu bile anlayacakları kadar küçük görünüyoruzdur =)
Mesaj tarihi:
yok işte oyun çıkmadan ne var ne yok dlc mlc hepsini vermişler :) Yanlız alacaksanız dikkat edin tier bazında tek key geliyor, biraz saçma olmuş bu sefer. Ayrı ayrı kullanamıyorsunuz.
Mesaj tarihi:
eh pirates için 1$ vermem o halde madem diğer keyleri dağıtamıyorum.

bari bir demo verselerdi de karar verebilseydim alsam mı diye. geoscape'den emin olamadım, kötüyse kızdırır çıkış fiyatından aldığıma.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
arezd said:

g2play'de 50 Euro deluxe edition yapıştırsam mı karar veremedim. Oyun fail olursa steam iade şansı da yok o sıkıntı.

www.cdkeys.com burada normali 35$. Deluxe ile çok farkı var mı ki?
  • Yeni Oluştur...