Seru Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 assault gibi ne arkaya ne öne koy demiş adamlar herhalde sharpshooter'ı. okumadım gerçi yazanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Yeni screenshotlar yayımlanmış: http://www.gamersyde.com/news_gc_new_xcom_2_screens-16918_en.html Üssün temel fonksiyonları değişmemiş gözüküyor. Ama stratejik haritanın mantığı biraz farklı gibi. http://images.gamersyde.com/image_xcom_2-29114-3240_0003.jpg http://images.gamersyde.com/image_xcom_2-29114-3240_0012.jpg http://images.gamersyde.com/image_xcom_2-29114-3240_0017.jpg http://images.gamersyde.com/image_xcom_2-29114-3240_0010.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 azcıcık bile hareketlenme olmadı. 2. oyun olarak hakkını versinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 grafikler iyi. bazı alan(lar)da ileri gidilmiş silah özelleştirmesi gibi ama interception'ı cidden yediler sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 NE zaman çıkıyor bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Umarım mal gibi hala tek transport ship olayına zorlamazlar. 2 adet ekip 2 adet transport kurup her olaya yetişme verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 ramses, kasım. bone, abi sen firaxis'i anlamadın ya, adamlar real-time oyunu da turn-based yapıyor, aynı anda gerçekleşen birşeye yetişmek diye bir konsept yok çünkü real-time değil oyunları. diyor al seçimini yap, gerisini düşünme. öyle oradan oraya gideyim de optimize edeyim savaşı diye bir düşünceye açık dahi değiller yani. olmaz yani. http://www.youtube.com/watch?v=un9YdJl5-uk dk11'de söylüyor zaten tek gemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Sam sen diyosun ki o zaman aslında o eventler olmuyor sen tıklayınca o event gerçekleşiyor o savaş opsiyonları seçenekten ibaret. Oda olabilir ama o zamanda şey yapsınlar abi ikinci gemiyi oynayamayalım ok. Ama çırak adamları bi gemiye doldurup yollayalım onlar passive xp alsın, eventte passive olarak az penalty versin. Olsun bitsin. En azından ulan trilyon dolarlık organizasyon 2inci gemiyi kaldıramıyo hissi kalkar ortadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 abi işte dediğim o ki adam "birşeyi seçeceksin ve öbürlerini kaybedeceksin" diyor, satrançta nasıl fili atıp atını kaybediyorsan, aynı anda yetişemiyorsan o hesap. bir saat koymuşlar köşeye ama göstermelik yani, ilk oyunda da her ay sırayla 3-5 gün arayla aynı olaylar yaşanıyordu, bu videoda gördüğüm gene öyle. adam videonun sonunda bilhassa "şunu yaparsanız öbürünü kaybedeceksiniz" diyor. dediğin simülasyon hissi de zerre umurlarında değil abi, ben forumlarında 1666 tane mesaj atmışım, çok anlattım ama böyle fanatiklik görülmüş değil. "bir tek sen istiyorsun dediklerini" diyorlar, kabul etmiyorlar o foruma yazmayan insanların senin gibi şeyler istediğini. jake solomon peygamber o kitlenin gözünde, eski oyun gibi istemiyorlar artık civ çakması yeni xcom istiyorlar. en sonunda banladılar işte yeni kalktı ban, gittim yazdım iki paragraf gene ama millet benim adımı eleştirileri bastırmak için kullanır olmuş, adamın biri eleştirince "ooo yeni sam geldi" filan diye katran & tüy hazırlıyorlar. yani kısacası bu senin dediğin gibi bir feedback gitmiyor abi firaxis'e. adama videoda feedback sordular zaten verdiği cevap "harita çeşitliliği". duya duya onu duymuş ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 fasfasfasfas sonra ben diyince kızıyon abi gavurlar bile anlamıs Sam said: en sonunda banladılar işte yeni kalktı ban, gittim yazdım iki paragraf gene ama millet benim adımı eleştirileri bastırmak için kullanır olmuş, adamın biri eleştirince "ooo yeni sam geldi" filan diye katran & tüy hazırlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 sizin hakkınızı tek başıma savundum işte, şuraya yazdığını sen ve diğerleri de yazsa, otobüslerle kıta kıta gitsek yokeederiz o forumu, mecbur bizi dinler firaxis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Sid Meier abiye saygımdan yıkmıyorum ben yoksa var ya benzin döker yakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Sizin kadar derin bilmiyorum ama ilk oyun çok iyiydi son çıkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 xcom olsun arge li olsun..squat based olsun..tactical olsun..oh evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=4ehiiza6Yao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=2VTGL4nWiJM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 şubat 2016'ya ertelenmiş, iyi bari kasım çok yoğun olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Tabii, hem seçim hem G20 zirvesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 yok fallout 4 bakımından. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 xcom 2 = terror from the deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Oh oh... Steam fiyatı 219 lira. Gamersgate'de 60 dolar. Artık Aral'a mı yoksa Gaben'a mı hürmetlerimi sunmak lazım, bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 eh, pre-order'ı bu kadar geç açınca doların en yüksek halinden koymuş belli ki aral, steam'i de ona uydurmuşlar. hem aral'a hem 2k'e sövmek lazım. 2k belirliyor steam fiyatını demişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 ya pahali fiyatlar ama euro 3.4 birsey de diyemiyorum adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 72$ şu an bile, kesinlikle mantıksız bir fiyat türkiye fiyatları normalde 35-40$ filanken diğer steam'deki oyunların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Doları böyle yukarı çekip satacaklarsa enayisi yok. Çok gerekirse g2a'den falan bir ay sonra 5 dolara alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar