Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 w1 oynadım. w2 sıktı dropladım. yutupdan w2 izledikten sonra w3 oynadım ben. w1'den sonra w2 baya bayık geldiydi bana. w3: blood&wines > all bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 w2'nin main questi w3den daha iyi, w3deki villian kimdi hatırlamıyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 (düzenlendi) w2 ayıboğan antagonist çok iyiydi hakkat, elemanın gemideki intro bile efsaneydi Aralık 22, 2020 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 evet w2 ile w3 hikaye olarak baya benzer mantık olarak hikayenin odağındaki arkadaşın adımlarını takip ederek onu bulmaya çalışmak. w2 de epey iyiydi bu assassin of kings olduğundan krallıkları geziyon, baya savaşlara gidip çıkıyorsun pazarlıklar yapıyorsun falan. w3 de öyle de yani o kadar alakasız yerlere gidiyoruz ki işte ciri burda şunu yapmış diye bir yerden sonra tamam bir sonraki kişinin adını ver moduna geçtim. zaten çoğu kişi bloody baron bölümlerini hatırlıyor sade. Spoiler iki oyunun da en sonunda bir soru-cevap bölümü var ya. 2 de çok sevmiştim orayı. adam şuraya bu yüzden gittim buraya bundan gittim. onu kandırmak için şu yaptım deyince vay be adamlar cidden her şeyi düşünerek yazmışlar hikayeyi demiştim. şu kötü adam olmak için kötülük yapıyorum konseptinin dışında gerçekten kendi amaçları olan, ona göre hareket eden bir karakter yapmışlardı. 3de de benzer bir yer koymuşlar da yani anlamı bile yoktu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 (düzenlendi) w1 e hep haksizlik edildigini dusunurum. oldschool rpg seven adama ciddi guzeldi. Ilk ciktiginda interface bir felaketti, sonradan EE versiyonla adam olmustu. Combati aptalcadir, ama w1 oynayan combat icin oynamamisti zaten. Pati de oyuna "taso" toplama oyunu diye saldiranlarin kimler olduguna bakarsaniz, doneminde iyi bir rpg oldugunu zaten anlarsiniz Hala cd de oyun aldigim zamanlardan, orjinal cd si rafimda durur. Aralık 24, 2020 Namessar tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 (düzenlendi) zamanı için iyi tabii de 2021de oynanmaz artık istediği kadar top tier hikaye olsun. hiç oynamamış olanlar şunu izleyip geçin Aralık 24, 2020 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 2 defa bitirdim w1 i , bana hala kötü gelmiyor. Tamam combat çok düz ama yine oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 W1 remastered yapılır babalar gibi oynanır. W2 remastersız bile oynanır hala iyi. W3 zaten belli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 3 saat önce, Namessar dedi ki: w1 e hep haksizlik edildigini dusunurum. oldschool rpg seven adama ciddi guzeldi. Ilk ciktiginda interface bir felaketti, sonradan EE versiyonla adam olmustu. Combati aptalcadir, ama w1 oynayan combat icin oynamamisti zaten. Pati de oyuna "taso" toplama oyunu diye saldiranlarin kimler olduguna bakarsaniz, doneminde iyi bir rpg oldugunu zaten anlarsiniz Hala cd de oyun aldigim zamanlardan, orjinal cd si rafimda durur. yok w1 tam tersine sonraki oyunlarla bağı yüzünden böyle haksızca göğe çıkarıldı, combatı da tarihin en kötü rpg combatları arasında zirveye oynar. adamlar fuarda "bakın böyle feature'ımız var" diye bafileme tasosu göstermişti. "sam sevmedi demek ki cinsel ilişkilerin birer fetih olarak resmedilmesi doğru birşey" bir argüman değil. çok şükür ilk defa combatı düzgün yapabildiler sonunda 12 yıl sürse de öğrenmeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 Cyberpunk'da da combat kötü ama. Aslında mekanik olarak beğendim ben ama fps hissi ve zorluk olarak olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 zorluk ai yetersizliği ve kağıt üstündeki hesapların yeterince öngörülü yapılmamasından ötürü, voşurt1 gibi ^^< >>^ qte combat ile arasında ışık yılı var dizayn olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 sibelpunk'ın combat'ı iyi ya, silahlar güzel feedback veriyor. ai dandik ama =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2020 adamların bütün oyunlarında - gwent- hariç combat kötü. w1 de oynanır ama süper boş bir zamanda yapacak hiç bir şeyin olmaması lazım. w1 de oyunu oynama mekanikleri ve hikayenin anlatım süreci çok yoruyor adamı. w2 ve 3 öyle değil veya grafik ve sanat dili olarak adamın içini daha ferahlatıyor bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2020 (düzenlendi) Skellig'e kadar gelmistim hic bitirmedim. Surekli metin okuyup etrafta yuruyodum. Cp gazi gecsin bastan bi dalim. Yurume bile koymuslar o zaman oyuna Aralık 25, 2020 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 oha kaliteye gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 bir an valheim sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2021 official Netflix dlcleri geliyormus ucretsiz, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2021 Next-gen Remaster gelecek dediler hala bekliyorum, oynamadım. Kitaplara başlamıştım, onlar da ilerliyor. Sonunda beklemeden oynayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2021 https://thewitcher.com/en/giveaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2022 (düzenlendi) Ntflix ile alakalı yeni DLC diyorlar .. Ocak 13, 2022 kizillelma tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2022 netflix aktörlerini skin olarak kullanma gibi birşey olacaktı sanırım? anri başgan süper olur ama diğerlerini yüklemem lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 (düzenlendi) https://thewitcher.com/en/news/42167/a-new-saga-begins Mart 21, 2022 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 (düzenlendi) Güzel haber ue5 ile yapılacak olması daha da güzel haber. Mart 21, 2022 ad3m tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar