quixef Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Ayrıca özel bir şeyi vurmaya çalışmıyorsan aim e gerek yok crossbow da, tuşu bi dürt direk o anki hedefine atar bir ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 hahasdfd koptum cevap ve üstüne gifi görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 hsdhf çok tatlı olmuş tam bir paticik moment Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=f2gVLzWpw_k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=Gxg5INjNopo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=tDQPScB3bYA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 weekend indirimi yapmışlar. 30tl. henüz almamış olan varsa döve döve aldırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 30 lira olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 3.bir genisleme paketi gelmiyecekmiydi ya:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 sdsfhgdf (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Frostbite said: 3.bir genisleme paketi gelmiyecekmiydi ya:( yok hacı bitti malesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 ps4'te indirimden aldım önerilere açığım. arkadaşların hype'ı ile giriştim umarım pişman olmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Bunu oynamak için ilk ikisini oynamak lazım mı yoksa YouTube yarım saatlik hikaye videosu yeter mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 pişman olanları toplanıp dövüyoruz ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 1. oyunun combat mekaniği çok berbat ama alışıyosun. hatta ben o kadar alışmıştım ki 2. oyuna geçtiğimde çok garip gelmişti 2. oyununki, arka arkaya oynadığım için. 1. oyunu oynamayacaksan bile 2. oyunu yine de oyna grafikleri kötü değil. ama bence 1. oyunu da oyna hikayesi her türlü güzel. çoğu kişi oynamaya yanaşmıyor ama galiba 1. oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 https://www.reddit.com/r/PS4/comments/35fz2u/the_witcher_a_complete_recap_of_the_first_two/ ben şuradaki anlatımları ve videoları izledim. çok hızlı anlatıyor ancak genel olarak hikayeyi anladım diyebilirim. zaten tekrardan dönüp bakabilirsin her zaman. baya detaylı anlatmış gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 goty 30 lira bir şey düşünmeden almanız lazım. alın ki en azından torunlarımız cyberpunk2077 oynayabilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 3. kez baştan başladım tw3'e, yine yarım kaldı len mq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 3. kez mi indirdin? 16mbps sınırsız dğlmi abiğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 6 kez indirdim 7 kez sildim. 16mbit akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Silphatos said: 3. kez baştan başladım tw3'e, yine yarım kaldı len mq abi normaldir aim hack yok bu oyunda, daha bi hack and slash vari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 P A R Ç A L A N D I N Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 lan çok uzun ve büyük openworld araya başka bir şey giriyor dizidir oyundur iştir, geri dönünce nerde olduğumu unutuyorum. bi kere daha baştan başlayıp bitirecem ama kararlıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 gogdan kutulu vardı 30tlyi görünce steamden de aldım. en baştan oynarım soğuyunca dlclerle oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar