Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Witcher 3: Wild Hunt #2

Sam

Öne çıkan mesajlar

Nekro said:

evet boss larda shield baya kullanisliymis yuksek dmg li hitlere karsi iyi.

Botchling questine geldim main questline i takip ediyorum daha level 3 üm, required level 6 diyor wtf. Neyse basladik yapayım dedim. Lumberkin e donusturmeyi sectim. 2 wave wraith temizledim zor bela. En son mind control sign i işe yaramadı veled donustu yaratiga. Sonrası raid boss unu sololuyor gibiydi zaten. 5 dk boyunca fight yaptım hp sinin %10 u gitmemiş daha. Skerler dedim eski save e dondum.

Bu olayıda begenmedim keşke level zoneları falan koysalarmış haritaya git surda level al falan diye. Soru isareti var gidiyorum onca yol ben level 3 üm moblar level 9.

ben de orada bıraktım ya levelleri hatırlamıyorum da 2. wave gelince bile dayanamıyordum ben. bi kere dönüştürebildim o da 1dk falan sürdü direk tokatladı. 1 yıldır öyle duruyo save sırf o yüzden oyunu oynayamıyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

@Hellhound abi main quest line i takip ettim direk ama belki atladım birseyleri.

Neyse lumberkin e donusturmeyi secip mind control gibi birsey yapan sign i basınca calisti bu sefer ve sadece wraithleri kesmek yetti neyse ki. Poison aldım silahi degistirdim biraz daha iyisiyle. Kolay oldu gayet.

Yanlız poison stackleri bitince fight ortasında silaha tekrar poison surmenin kolay bir yolunu bulamadım inventory ac surukle disinda. Birde repair a esek yukuyle para gidiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Baron main quest de lvl 3 düșük tabi onun için. Baștaki haritada ve ikinci haritada oraya kadar olan kısıma kadar ek bir șey yapmadan geçtin herhalde.

Edit: 3 level farkı sorun olmadan yaparsın ama belli sayıda level farkı olmaya bașladığı vakit verdiğin hasara büyük debuff geliyor. Mmo oyununda raid bossu keser gibi uğrașmamak için onlardan kaçın.
Sosyal ağlarda paylaş

Dün bitirdim storyline i.

İçim burkuldu sonunda velen e dönmüşüz "something ends, somethings begin" yazdı duygulandım.

Hayal kırıklığı da olmadı degil tabi sonrasında. Crone u kestikten sonra yennefer i, dandelion i göruruz diye bekledim hiçbirinden ses yok. xpac lere mi sakladılar artık bilmiyorum. Yen ile plan yapmıştık uzaklara gidecektik :(

Sosyal ağlarda paylaş

kafamdaki dely questionlar:

Ben de bu oyuna 3 defa şans verdim ve hepsinde nefret ettim. En son bu topic bi hortladığında tekrar denedim ve baya ısındım şu an.

Şu an konu olarak Ciri'yi buldum mist islands mıdır nedir orda, bizim kaleye getirdim ve orda kapışıyoruz soğuk abilerle. Fakat kafama takılan bikaç şey var.

Oyunun progress olarak tam neresindeyim bilmiyorum ama şu ana kadar ne bişey craft ettirdim, ne parayla satın aldım. Vendor olayını hiç kullanmadım neredeyse. İhtiyacım olmadı. Beni en rahatsız edense, bi tek oyunun başında bi werewolf'la kapışırken zorlandım, onun dışında kim gelirse one shotlıyorum ve hani öyle super muthis bi oyuncu da degilim.

Beni zorlayan bir bossumsu bişey çıkmayacak mı hiç? Hani artık eldeki kılıçlar armor vs yetersiz abi yenisini yaptırmak için farmlamam lazım kafası olmayacak mı? Ok konu süper gidiyo, gayet keyifli. Ama bari biraz zorlasaydı ya.

Sosyal ağlarda paylaş

o boss fightları konusu oyle cok bir challange yok ya.

son boss

Son boss hele Eredin mi neydi gıdıklamıyor bile. Portallardan çıkan o elemental houndlar cok daha tehlikeli sdf

Zaten 1v1 de zorlanman imkansız gibi birsey ya. Kalabalık geldiklerinde birşey yapamıyorsun çok illa bir tanesi chargelayip vuruyor falan dodgelayamıyorsun herkesi.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...