Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 axedice said: adamlara NİYE BU OYUN HALA ÇIKMADI diye kızmanın mantığı yok. kızdığımızdan değil ya YAPIN DA YİYEK modu. benimki öyle en azından :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Dlcler dahil bitti oyun. Sindire sindire oynadım anca bitti. Zor gelir bir daha böylesi kaliteli oyun. Yine aynı herifler bir güzellik daha yapmazsa tabi. Sonlar Radovid manyağını öldürdüm. Temeria en azından iç işlerinde bağımsız oldu. Ciri, Witcher oldu. Empress olmasını isterdim. Nilfgaard'ı düzgün biri yönetirdi en azından. Olgierd'i kurtardım. Gaunter öldü. Dethlaff öldü. Anarietta ve Syanna barıştı. Syanna'nın pek unutacağını sanmıyorum yine de. Geralt ile Triss mutlu mesut yaşıyor filan. Hatunlar arasından tercih imkanı olsa Anarietta'yı seçerdim herhalde. Dandelion biliyor bu işi (tu) #teamannahenrietta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Abi çok iyi gidiyordun son anda Triss'i seçtiğin için batırdın. Zevksizlik nasıl bir his abi? http://i.imgur.com/aDKd7SB.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Abi Triss'i seçme nedenim tamamen witcher 1 ya. İlk göz ağrımdı o sdf. Yennefer'dan habersizdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Gerçekleri öğrenip hala niye kırmızı yosmaya yazdın o vakit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 10 yıl öncesinden kalan yarım şarap + witcher 2 diyelim abi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Tamam affettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=s3L0_ez0Dg4 damardan vereyim sabah sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 ya şu oyunda böyle düz worldde gezerken çalan bi şarkı vardı ince ince. onu bulamadım gitti var mı acaba soundtrack olarak yoksa sadece oyunda dönen bi loop mu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 skellige müziğidir kesin https://www.youtube.com/watch?v=6qIJ5B4C0Z8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 onu da arıyordum abi çok sağol ben de buldum şuymuş hakkaten de yokmuş ost'de. neyse ki bi kaç hayırsever uploadlamış. http://www.youtube.com/watch?v=8V4tYZHNUY8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 oha bu yok muymuş.. aşırı hüzünlü yalnız. açtım şimdi, ağlasam ağlarım yani şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Witcher topiğinde karılığın lüzumu yok, göz yaşlarınızı gidin faggotware ve faghesda topiklerine dökün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 sana mı soracam lan düdük gözyaşı da bitişik yazılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Düdük mü? http://i1.kym-cdn.com/photos/images/facebook/001/081/703/005.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 dü dük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 http://i1.kwejk.pl/k/ckeditor/pictures/2015/06/images/Karol/dfgfxghjcvhkchk/556f16d7d31d3_91416a64c805feecc2364bb50c4c6376.gif generic bir gif ile konuyu özüne döndürüyorum (pun intended) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 axedice said: Witcher topiğinde karılığın lüzumu yok, göz yaşlarınızı gidin faggotware ve faghesda topiklerine dökün. sexdice.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Su topici oldurmediniz, hpsi dibe indikce healladiniz surekli. Guncelde gore gore icime dert oldu, hayir isin kotusu 1 ve 2yi de bir denemis ama fazla oynamamistim (1i dandik geldigi icin, 2de ise bir questte res/kille bagladiklari icin). Dun basladim tekrar 2nin basindan sizin yuzunuden. Yennefer ile daha tanismadim ama adi gecti. Triss ise namusumuz an itibariyla, agzini topla xunn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 niye 1-2? 3 den bas geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 hikaye güzel abi, ben de 3'ten hemen önce 1-2 oynadım. yine olsa yine oynarım eski meski demem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Abi sevmiyorum oncesini oynamadan. Sagda solda okudugum kadariyla Iin konusu zaten direk olarak bagli degilmis 3e. Hikayeyle ilgili birkac kisi vs varmis herhalde, oyle okudugumu hatirliyorum. Ama 2yi oynamanin gerekli oldugu vs yaziyordu. Ustelik 2nin iyi bir oyun oldugunu biliyorum, res-killden bikip birakmistim zaten :D RPGden sikilmam ben kolay kolay, 1i o yuzden tekrar oynayip bitirmiyorum. Cekmemisti hikayesi canim sikilmisti oynarken vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 1i geç 2 de de main questten git 14 saat sanırım gameplayi o şekilde. hızlı bitiyor. combat ayarını indir easy ye olmuyorsa da. res kille bağlamışlarsa ya orada olmaman gerekiyordur ya da kullanman gereken bir şey kullanmıyorsundur. 2 de zor olan 3 tane combat hatırlıyorum ben. bu arada kitapları okumuş olan var mı? scoia'tael ne durumda beler oluyor ve ejderha ne durumda merak ediyorum kitaplarda geçiyormu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 where is Iorveth diye çizgi roman varmış bulaiblirsem okuyacağım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 kitaplar oyunlardan once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar