Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Witcher 3: Wild Hunt #2

Sam

Öne çıkan mesajlar

Dlcler dahil bitti oyun. Sindire sindire oynadım anca bitti. Zor gelir bir daha böylesi kaliteli oyun. Yine aynı herifler bir güzellik daha yapmazsa tabi.

Sonlar

Radovid manyağını öldürdüm. Temeria en azından iç işlerinde bağımsız oldu.
Ciri, Witcher oldu. Empress olmasını isterdim. Nilfgaard'ı düzgün biri yönetirdi en azından.

Olgierd'i kurtardım. Gaunter öldü.

Dethlaff öldü. Anarietta ve Syanna barıştı. Syanna'nın pek unutacağını sanmıyorum yine de.

Geralt ile Triss mutlu mesut yaşıyor filan.

Hatunlar arasından tercih imkanı olsa Anarietta'yı seçerdim herhalde. Dandelion biliyor bu işi (tu) #teamannahenrietta

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Su topici oldurmediniz, hpsi dibe indikce healladiniz surekli. Guncelde gore gore icime dert oldu, hayir isin kotusu 1 ve 2yi de bir denemis ama fazla oynamamistim (1i dandik geldigi icin, 2de ise bir questte res/kille bagladiklari icin). Dun basladim tekrar 2nin basindan sizin yuzunuden.

Yennefer ile daha tanismadim ama adi gecti. Triss ise namusumuz an itibariyla, agzini topla xunn.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi sevmiyorum oncesini oynamadan. Sagda solda okudugum kadariyla Iin konusu zaten direk olarak bagli degilmis 3e. Hikayeyle ilgili birkac kisi vs varmis herhalde, oyle okudugumu hatirliyorum. Ama 2yi oynamanin gerekli oldugu vs yaziyordu. Ustelik 2nin iyi bir oyun oldugunu biliyorum, res-killden bikip birakmistim zaten :D

RPGden sikilmam ben kolay kolay, 1i o yuzden tekrar oynayip bitirmiyorum. Cekmemisti hikayesi canim sikilmisti oynarken vs.
Sosyal ağlarda paylaş

1i geç 2 de de main questten git 14 saat sanırım gameplayi o şekilde. hızlı bitiyor. combat ayarını indir easy ye olmuyorsa da. res kille bağlamışlarsa ya orada olmaman gerekiyordur ya da kullanman gereken bir şey kullanmıyorsundur. 2 de zor olan 3 tane combat hatırlıyorum ben.

bu arada kitapları okumuş olan var mı? scoia'tael ne durumda beler oluyor ve ejderha ne durumda merak ediyorum kitaplarda geçiyormu acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...