Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Witcher 3: Wild Hunt #2

Sam

Öne çıkan mesajlar

progamer said:

her yerden spo. Oyunu bitirmeden bakma.

Portal kapandıktan sonra ki Ciri olmadan kışı göstermeleri iyi faketi ama baya mutlu sonla bitti ya.

Radovid manyağını öldürdüğüm için Nilfgaard yardırıp aldı bütün continenti. Skellige, Kraliçesi sayesinde yardırdı, gelişti. Gerald'da Triss ile beraber Kovir'de mutlu bir şekilde emekli oldu. Bi Ciri ile ayrıldılar, o empress olmaya gitti ama hani insanın sevgilisinin istediği yere portal açma gücü olunca, kızının da istediği yere ışınlanma gücü olunca çok da böyle ayrılmaları hüzünlü gelmedi bana sdf. Arada Ciri'yi ziyarete giderler artık Triss ile. Bir tek Yennifer, Lodge ve Avalach ne oldular ondan hiç bahsetmedi.

Eredin ile son kapışma da biraz underwhelming olmuş. Daha fantastik bir şeyler beklemiştim. Birde ben White Frost'u uzay boşluğundaki soğuk diye anladıydım işte Wild Hunt'ın yanında gelen. Sonda Ciri ne yaptı, Elder Blood'a ve güçlerine ne oldu filan daha bir açıklayabilirlermiş.

Birde yazarlar hani Triss mi Yennifer mı diye seçim koymuşlar ama insanlar Yennifer'ı tercih eder gibi yazmışlar hikayeyi. Sonlara doğru Triss figüran kaldı baya. Konuşulmuyordu bile. Yen ile aşık olsa daha bi değişik geçerdi heralde.

Yennifer'ı da hiç sevemedim ya. İyiki Triss'i seçmişim. Çok fazla bitchy idi. Birde harbiden Geralt'a köpek gibi davrandı. O necromancy ile ağacı öldürdüğünde kıl olduydum zaten iyicene. Ama yine de Djinn görevinde o ben seni hala seviyorum dediğinde direk suratına ben sevmiyorum demesi Geralt'ın ağır olmuş sdf

En sonda o kadar Sorceressleri topladık ama hiç bişi yapmadılar bide wild Hunt gelince. Öyle seyrettiler sonra ortadan kayboldular sdf.

bende bu sonu aldim. bence oyundaki en iyi son bu.

oyunun en buyuk hayal kirikligi,

reasons of state

bu quest fena bi hayal kirikligi yaratti bende. questin baslarinda radovid oldurukten sonra butun sehiri bir kargasa saracak saklanacak yer bulmaliyiz diye belirtmelerine ragmen. quest sonrasinda bir nane oldugu yok, random bi npc den bile olayla ilgili konustugu bile yok.

questin sonunda zorlattigi secimlerde bile cok kotu.

secim 1 djisktra'yi oldur
secim 2 roche ve ves'in oldurulmesine seyirci kal

taa kaer mohren'a kadar gelmis, wild huntla kapismamda yardimci olmus adami satip, oyunun en tirt karakteriyle isbirligi yapma mi bekliyorlar lol.

herseyi gectim, questin sonunda secim n'olursa olsun hic bir bokun oldugu yok, novigrad da ufak bi somut degisikligi gectim, sokaklarinda bir npc'in bile olaydan bahsettigi yok.

Sosyal ağlarda paylaş

reasons of state

aynen baya hayal kırıklığıydı o. Hatta buglandıydı bide bende, iyicene bütün hevesimi bitirdiydi.

Bende direk Djikstra'yı kestim. Hani esprileri, Geralt'a laf sokmaları, Triss shippingi iyiydi de. Öbür tarafta Roche ve Ves varken çok fazla onu kurtaran yoktur heralde sdf

seçim ama direk oyunun sonu etkiliyor işte. Radovid ölmezse Nilfgaard yardırıp ele geçiremiyor North'u. Ciri çok daha boktan bir Nilfgaard'ın empress'i olurdu yani. Djikstra olayı bir Temeria'yı etkliyor sanırım gerçi. Ama harbiden witch hunter'ların filan hiç bir şey olmamış gibi devam etmesi olmamış.

Skellige'de giantı kesince millet sana Geralt the giantslayer diye sesleniyor arada. Onun gibi bişi koyabilirlermiş Novigradda.

Sosyal ağlarda paylaş

Bitirdim rahatladım. Çok iyidi,

benim son farklı oldu sizden şöyle ki;

ben Triss'e de Yen'e de yürümüştüm tüm oyun boyunca. ikisine de I love you modundaydım. Bu arada Yen'e uyuz oldum gerçekten de sırf geralt senelerce peşinden koştu belki bi bildiği vardır diyip yürüdüm. Neyse bunlar bir ara 2si gelip seni threesome'a çağırıo. Biz artık düşündük senin için kavga etmeye gerek yok dedik, biz seni seviyoruz sen de bizi seviyosun gel bu akşam şu hana , şarap getir dediler. Ben depar atarak gittim tabi sonra bunlar beni yatağa bağlayıp bırakıp gittiler ehu. Ora da ikisi de tekmeyi koydu bana :)

Oyun bitti, ben Emperor Emir'e gidip "Ciri öldü, phrophecyi biliyorsun, white frostu durdurması gerekiyordu, başardı ama kendini feda etti" dedim. Emir böle inandı mı inanmadı mı üzüldü etti neyse bişey demedi ama. Seni bi daha görmek istemiyorum witcher dedi.

Sonra oradan çıktım White Orchard'da bu Nilfgaardianların base kurduğu eski ruinler var orada Master weaponsmith ile buluştum. bana önden sipariş verdiğim silver swordu craft edip verdi.

Sonra İlk başladığımız han'a gittim. Bir baktım CİRİ beni bekliyi. Kız Geralt ile birlikte witcher olmaya karar vermiş. Kılıcı hediye ettim. NEyse sonuçta Geralt ile Ciri beraber ortamlara aktı, onu böle baya train edio witcherlık konusunda falan. Güzeldi yani. Triss, Yen, büyücüler ne etti bilmiyorum. Ama bende de Nilgaard dağıttı tüm kuzeyi. Temeria'yı da böle iç işlerinde bağımsız, dış işlerinde imparatorluğa bağlı bir state tarzı bıraktı gitti.

Bence benimki en ii sondu :P

tüm endingleri izledim de bir tek şu olsa daha ii olurmuş benimki

2 kızı da aynı anda götürmeye çalıştığım için yalnız kaldım. Witcherlıkla karın tokluğuna yaşamaya devam ettim. Bari Trissle sakin bir hayat ile bitirseydim 10 numara ending olacakmış. o yüzden bu hali ile 8/10

Sosyal ağlarda paylaş

bir de;

Wild Hunt ile ilgili soru

ya ilk oyunda hatırlarsınız wild huntın kralı ile ile böle alakasız yerlerde karşılaşıyorduk, sonunda da karşılaşıyorduk bildiğin wraith şeklinde undead gibi yaratıkı. Ben bunları undead sanıyordum. E bu son oyunda bildiğin elf çıktı adamlar başka dünyadan? anlamadım nedir bu olay. Normal elf mi bunlar wraith mi ? :)

Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

bir de;

ya ilk oyunda hatırlarsınız wild huntın kralı ile ile böle alakasız yerlerde karşılaşıyorduk, sonunda da karşılaşıyorduk bildiğin wraith şeklinde undead gibi yaratıkı. Ben bunları undead sanıyordum. E bu son oyunda bildiğin elf çıktı adamlar başka dünyadan? anlamadım nedir bu olay. Normal elf mi bunlar wraith mi ? :)

wild hunt

başka bi dünyadan gelen elfler onlar. Avalach'ta onlardan hatta işte.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
It looks like CDPR got itself into trouble by disclosing sale numbers of The Witcher 3 to the public without publishing that information in the ESPI system - used by investors to track company reports. This is against the Polish law and they are now being investigated by the Polish Financial Conduct Authority. The maximum penalty imposed on the company may be as high as $1.3 million - their total net income last year.

In its defense CDPR argues that it was merely a marketing information, something that the same law forbids them from posting as a company report.

HAHA olaya gel

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=167741095&postcount=1
Sosyal ağlarda paylaş

progamer said:

Mortis said:

bir de;

wild hunt

başka bi dünyadan gelen elfler onlar. Avalach'ta onlardan hatta işte.

abi o kısımı anladım zatne. Onu diyorum ilk oyunda falan bildiğin spectre , wraith modunda bir yaratıklı wild huntın kralı. Ama şimdi tekrar izleidm eski oyunlardan bir kaç sahne, hafızasını kazandığı zaman bahsedio wild hunt ın kralından maskesini çıkarmış hali ile gösteriyor yine 2. oyundu sanırım. Bir yandan oyundaki karakterlerl de wraith dio bunlara. Anlamadım. Herif elf kralı bütün askerleri vs. necromancer şeklinde wraith mi. Silver kılıç kullanıyorz bi de kapışırken adamla. steel değil

Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

abi o kısımı anladım zatne. Onu diyorum ilk oyunda falan bildiğin spectre , wraith modunda bir yaratıklı wild huntın kralı. Ama şimdi tekrar izleidm eski oyunlardan bir kaç sahne, hafızasını kazandığı zaman bahsedio wild hunt ın kralından maskesini çıkarmış hali ile gösteriyor yine 2. oyundu sanırım. Bir yandan oyundaki karakterlerl de wraith dio bunlara. Anlamadım. Herif elf kralı bütün askerleri vs. necromancer şeklinde wraith mi. Silver kılıç kullanıyorz bi de kapışırken adamla. steel değil

aciklaniyor bu 3 oyunda, elfler her daim fiziksel olarak gelmiyorlar/gelemiyorlar, dolayisiyla genelde specter olarak projeksiyonlarini yolluyorlar kendi dunyalarindan

ilk oyunda kestigin king'in specter'i yani, kendisi degil

Sosyal ağlarda paylaş

gleoddyn said:

spo

Ulan hem Tris hem de Yen'e yürüyeyim dedim, götüme tekmeyi yiyip, 20 orenlik orospulara kaldık amk! Bir de son görev kaldı bitirmeye kıyamıyorum. 31 yapıp mastercraft itemları dizdim şimdi wildhunt kralını kesmeye gideceğim.

ahaha oyunu bitirmedim ama kesin bir halt vardır diye Keiraya sulanmadan araştırdım :p Sağlama aldım kendimi heuaeh.
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

gleoddyn said:

spo

Ulan hem Tris hem de Yen'e yürüyeyim dedim, götüme tekmeyi yiyip, 20 orenlik orospulara kaldık amk! Bir de son görev kaldı bitirmeye kıyamıyorum. 31 yapıp mastercraft itemları dizdim şimdi wildhunt kralını kesmeye gideceğim.

ahaha oyunu bitirmedim ama kesin bir halt vardır diye Keiraya sulanmadan araştırdım :p Sağlama aldım kendimi heuaeh.

Keira

Triss ve Yen harici karakterlerle yaşadıkların oyun sonu romance i etkilemiyor. Basitçe, Triss in questini yapıp onu benimle kal dersen oyun sonunda Triss ile, Yennefer in questini yaparsan Yennefer le birlikte bir ömür hesabı. Ama iki questi birden yaparsan (daha doğrusu iki questi de romance sonucuna götürecek şekilde yaparsan) tekmeyi yiyorsun.

Sosyal ağlarda paylaş

Hotfix 1.06 has just been released for PC. Please check the list of changes below.

- Fixes the endless loading screen when fighting the Ice Giant during the quest 'Lord of Undvik'
- Geralt's clothes will no longer be wet after leaving the menu
- The gate in the crypt now works correctly during the quest 'Scavenger Hunt: Viper School Gear'
- Fixes the lack of interaction with Roche on Oxenfurt Bridge in the quest 'Get Junior'
- Fixes an issue that prevented players from creating more than one item via Crafting/Alchemy
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...