ulan blood and wine'ı twitch'de stream yapayım, twitch piyasasına girmiş olurum diye diye 2 hafta oldu başlayamadım sdfds
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
The Witcher 3: Wild Hunt #2
olm çok iyiydi lan yine yapmışlar adamlar
acil bi daha bitirmem lazım
acil bi daha bitirmem lazım
Tank gibi kadın oradayken kezbanlarla mutluluklar arkadaşlar.
Türk kızlarını da zaten siz bu hale getirdiniz, miymiymiy peşinizde koşsun, pasta börek yapsın, ay kociciğim ay kocişimin sipörmişlerini vajinüşüme enjektörle damlattım, pazar sabahı kahvaltısı için TANTİTONİ'den aldığım pembe ve neon yeşili kahvaltı takımlarıyla fotoğraf çekeyim feys'e koyayım evlenmemiş arkadaşlarım kudursun falan.
Müstahak amk size.
Yennefer gibi kadınla gitseniz Yennefer size kendi elleriyle kadın bile ayarlar, yatağınıza üçüncüyü dördüncüyü bile sokar oysa.
Hayatı yancılıkla, co-starlıkla geçmiş Triss ve Shani gibi kızları sadece "daha kolaylar" diye tercih ediyorsunuz. Pu size. Pppu.
Senin icine turk kadini kacmis!
peh.
Saat 5 gibi bitirdim blood and wine expini de. Genel olarak melee heavy build oynadım. Ana oyun ve ilk exp'te melee quen/axii ile jedi modunda takıldım. blood and wine'da melee /alchemy'ye döndüm, öyle de bitti lvl 50 olarak. %67 achievement görünüyor.
Oyunda karşıma çıkan easter eggler, lan bunu akıl etmişler midir diyip denediğim şeylerde hakkaten akıl ettiklerini görmem vs. mükemmeldi.
Blood and Wine Spoiler - bitmediyse açmayın
Roach'un konuştuğu görevde gidip ortamdaki inekle kediyle konuştum. Kedilerin ayrı karakteri ve diyaloğu var mesela.
Bir de masallar alemindeki Dark Souls easter eggi falan da mükemmeldi.
Keşke tüm yapımcılar örnek alsalar da bu adamları, bütün oyunlardan böyle tad alabilsek.
DRM yok, DLC'ler ücretsiz ve mantıklı, expansionlar iki tırt harita bi armor değil apayrı oyunlar.
Ubisofta bakalım bi de
söğüşçü pezevenkler az ibret alsalar çok güzel olacak.
...Yennefer gibi kadınla gitseniz Yennefer size kendi elleriyle kadın bile ayarlar, yatağınıza üçüncüyü dördüncüyü bile sokar oysa.
Hayatı yancılıkla, co-starlıkla geçmiş Triss ve Shani gibi kızları sadece "daha kolaylar" diye tercih ediyorsunuz. Pu size. Pppu.
alkışlıyorum,
Yennefer'in "tripleri" bağımsız, kendi düşünceleri olan, kendi hedeflerinin peşinde koşan bir kadın olmasından kaynaklanıyor. Trip dediğiniz şey = Sizin istediğiniz şeyin Yennefer tarafından kabul görmemesi.
Oysa Triss'e ne söylersen söyle "olur bey, tamam bey amcanlar da gelsin bizde kalsın, ben yerde yatarım sorun değil, hasta anana evde bakarım tabii ki bey" diyecekmiş gibi. Sana bunları söyler, cici kız olur yanında gider sonra BENİM KOCAM'la başlayan cümeleler kurar sürekli.
ek olarak, canım cicim canım cicim, sonra arkadaşlar arasında namım yürüsün, geralt bütün şehre benim için savaş aç, sonra belki, canım isterse pozisyon zenginliği yaşarız.
yen ata bindiriyor, triss deniz fenerinde ateş başı.
Her türlü Triss.
Bunlari daha once yazdik. Yen icten ice ezik bi hatun. Bunu belli etmemek icin asiri kibirli davraniyor. Hatta buyucu olmadan once guzel bi kiz bilem degilmis. Geralt farkinda durumun.
Triss ise ole degil ne oldugunun farkinda kendiyle barisik. Yen gibi gereksiz hirslara sahip degil.
Kisaca triss tabiki kizil sac yesil goz kombinasyonu her turlu kazanir. Hos shani de de var aynisi. :)
Triss ise ole degil ne oldugunun farkinda kendiyle barisik. Yen gibi gereksiz hirslara sahip degil.
Kisaca triss tabiki kizil sac yesil goz kombinasyonu her turlu kazanir. Hos shani de de var aynisi. :)
kaç tane yanlış çıkarım var sayamadım.
kezban severler konudan ayrılabilir mi
teşeşkkürler
teşeşkkürler
genel olarak yen > triss
tek artısı kızıl olması. o da kurtarmıyor.
tek artısı kızıl olması. o da kurtarmıyor.
hakkaten ha, esmer olsa konuşulmayacaktı bile.
bizim milletin beğenisi de short term. AA KIZIL.
bizim milletin beğenisi de short term. AA KIZIL.
Kızıl dediğiniz şey görüntüden ibaret.
"Yen gibi kadın"la birlikte olmayanlar çok fazla yorum yapmasın.
"Yen gibi kadın"la birlikte olmayanlar çok fazla yorum yapmasın.
ya ikisi de muhteşem kadınlar da.
ne bileyim, triss ayrı bi hoş ya. memişkolar falan da füze.
ne bileyim, triss ayrı bi hoş ya. memişkolar falan da füze.
Öne çıkan mesajlar