Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Full set olursa yazın basar parayı alırım açıkçası /= Zaten işten güçten düzgün oynayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 shani romance ne kadar iyiydi be, triss ve yennefer'de de bu kadar iyi olsaydı keşke. gerçi triss ile lighthouse da iyiydi düşününce, ama shani için baya kasmışlar. epey de komikti geralt'ı (!) dans ederken görmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Yeni exp pack'ten sonra new game+ açıp oynarım ben artık, bu seri bitmemeli ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 ama bitiyor dostum! Anladın mı beni ha?! BİTİYORühühühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Başka witcher den devam edebilir. Neticede kitapları devam edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 viper okulundan bir tane witcher'ı oynasak ne güzel olur. yada kedi... hımmpısss bir sürü okul var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Bir sonraki oyunda ana karakter olarak hatun Witcher olmalı ki Sam beğensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Seri Ciri ile devam ederse iyi olur aslında ya, Ciri'nin dodge bildiğin OP ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Hatun multi universe fln ama tadi kacar serinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 quixef said: Bir sonraki oyunda ana karakter olarak hatun Witcher olmalı ki Sam beğensin. Yetmez, mümkünse gay witcher olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Daesu said: Hatun multi universe fln ama tadi kacar serinin Bir süre sonra Dark Tower'a bağlarız güzel olur güzel sdfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 yeni screenshotlar geldi blood & wine. can çekiyo ama böyle ya :/ detaylar çok güzel gözüküyor. 2. ss'deki kıyafetler, son ss'deki ortam yeni ssler http://i.imgur.com/4SrIhSa.jpg http://i.imgur.com/TpYkcGi.jpg http://i.imgur.com/HbdrUfc.jpg http://i.imgur.com/zafy8bD.jpg http://i.imgur.com/WUYZ8md.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 bu seri biterse önce kendimi sonra cd projekt'i vururum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 seri bitti, hala vurmamıssın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 toggie said: seri bitti, hala vurmamıssın. bitmedi bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Witcher la alakali kac kitap var seriyi seven adam kitaplardan haZ alirmi yoksa vasatmi kitaplar.okuyanlar bilgi versin plz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Önce kitaplar vardı. Dolayısıyla vasat kitaba 3 oyun iki dizi yapılır mı sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Frostbite said: Witcher la alakali kac kitap var seriyi seven adam kitaplardan haZ alirmi yoksa vasatmi kitaplar.okuyanlar bilgi versin plz.. Ben de buradan tavsiye alıp başladım, The Last Wish dün bitti, genelde hikayeler oyunda da bulunan evil/lesser evil seçimlerini falan konu alıyor, güzel bence. Outsider/freak durumu, dövüş anları vs. biraz Drizzt'i hatırlatıyor ama ilk iki kitap kısa hikayelerin toplandığı kitaplar olduğu için aman aman lore beklemiyordum zaten, beni memnun etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 CPR Geralt için dememişmiydi la o sonu ben mi yanlış hatırlıyorum sanki oyun için değilde geraltın emekliliği gibi bişiydi açıklama ucu açık emin değilim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 geralt bitti seri bitmedi öyle dedilerdi 180 dönmezlerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 kısa vadede witcher yok uzun vadede olursa da geralt değil dediler işte. kısa vadede cyperpunk ile devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Kayip rihtimda bir kac kisa oyku falan var turkce hemde.cok bakamadim isdeyim ama guzel cevrilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 yeni soundtrack geliyodu tamam da, 2 saat uzunluğundaymış o da. https://twitter.com/kwazol/status/723519564093509632 W1 ve W3'ün atmosferine efsane soundtracklerinin katkısı çok büyük, böyle expansion'a da özel hazırlamaları çok güzel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 HoS'un hikayesini çok beğendim ya. hele şu third task'de mansion'da memory restore kısımları, caretaker ve corrupt olgierd fight'ı vs. süperdi. cidden adamlar asrın oyununu yapmış, dlc'sinden gwent'ine kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar