The Witcher 3: Wild Hunt #2
Main story'de ciri witcher oldu yeni partner yaptım çok çok iyi bitirdim bana kalırsa.Vesemir'e çok üzüldüm ama oyunun başından beri öleceğini düşünüyordum yanılmadım belki ölmüyordur başka şekil araştırmadım NG+'a artık.
HOS'da ise O'Dimm yavşağını yenip bitirdim yine bir mutlu son ile.Shani'yi özlemişim yahu Gerald evlenecekse şüphesiz bu kadın olmalı ama olmadı tabi :/
Bunun dışında HOS hikayesi,sunumu,anlatılışı,ana karakter ve kötü karakter sentezleri main storyden çok daha başarılı olmuş bence.
Iorveth kankamı göremedim bir kampda öldüğünü söylüyor bir dwarf diğer bi tipde novigradda görüldü falan diyor ama gezmediğim bi yer yok bulamadım.Hakkında bir bokta söylenmiyor başka en sevdiğim karakterdi saskia ile birlikte sanırım sonraki exp bunlar üzerine olur ya da önemli rolleri olur yoksa büyük ayıp yani!!!1
Son olarak boss fightlar olmamış be witcher 2'de süperdi zordu taktik yapman lazımdı falan ama burda çok basit olmuş grup combatlardan bosslara archgriffin ancient leshen falan çerez amk.
Sonuç olarak efsane oyun modlara bakmadım henüz ama anlattığım bütün açıkları kapatacak modlar çıkacaktır en kötü EE version çıkınca dediklerim düzelir herhalde. Oynayın oynatın.
ha bu arada, silah ve armor yıpranmasından tiksindim tüm para oraya gidio, merchantta buyback olmaması gıcık gerçekten (ya da ben bulamadım), ama pot mot vs meditation la refreshlenmesi güzel olmuş (bunu da yeni keşfettim abv meditation yapmadım kaç saat aksldjasl)
yenefer ölü adamı necromancy ile konuşturdu ciri'nin nereye gittiğini öğrenmek için. o sırada çirkin hilkat garibesini gördük visionun sonunda şimdiki questte onu arıyoruz
tahminen ne kadarı bitmiştir main questin?
ben de çok hayvan gibi olmasa da genelde yan quest yapıyorum işte.
Çok cahilce oldu soru tahminen ama napalım
Bestiary'de var hangi tür yaratıkla ne şekilde dövüşülür, tatmin etmezse internetten video falan bakarsın.
googleladım da bulamadıdm tam hatırlayamadan sallıyorum mesela yeşilse sana uygun, griyse biraz zorlar, kırmızıysa çok zorlar gibi. bir de böyle değişik bir kırmızı vardı sanki hiç bulaşma tek atışta alır gibi.
hala üniversitede olsam hardda oynardım :/
Bunun dışında bazı düşmanlara sadece kılıç sallayarak dalmak zarar vermek için yeterli olmuyor. Bazısı için zarar görmediği formdan çıkarmak için bir şey yapman gerekiyor. Bazısı default güçlü olduğu için onun türü için olan zehirlerden kullanmadan uzun sürüyor. Bazısına sürekli saldırırsan sonunda sana da zarar veren otomatik bir blok koyuyor vs. vs.
Hangi tür elemanla karşılaştıysan sorun çıkmaması için bestiarysine bir bak. Eğer o tip bir yaratıkla dövüşeceğini bilerek yola çıkıyorsan kendine uygun zehir vs. yapmaya çalış. Hatta oyunun başında tamirden sonra parayı zehire yatırmak mantıksız değil.
mesela skelligada bi ormanda köy halkını gençlerle geri kafalılar diye 2'ye bölen yaratık vardı biliyorsanız. şu ağaç dallarından oluşan gibi hatırlamıyorum. google'dan baktım oyunun en zor yaratığı falan diyordu. 6-7 kere vurdum öldü blok bile atmadım ya. nasıl üzüldüm anasını satim.
ben quenle (armor şeysi) oynuyorum lan ondan mı böyle oldu acaba. hep quen'le axii bastım şimdiye kadar. axii'yi de questlerde kullanayım diye bastım. fightlarda kullanmışlığım yok, arada zevkine. queni basıyorum giriyorum aralarına fln.
Benim durumumda quen zorunluluk gibi bir şey. Düşman oyunun başından beri 2 vuruşta öldürebilecek durumda oluyor(ilerde iyileşiyor bu durum). Quen atıyorsun o yüzden. Quen'in ilerde aktif kullanılanı var. Sana saldırırlarsa canın doluyor. En iyi arkadaşım.
normalde çok kolay geldi
...
hala üniversitede olsam hardda oynardım
http://i2.kym-cdn.com/photos/images/original/000/622/530/50e.jpg
6nın üstünde fark olunca baya bi penaltı var, %basedler hariç nerdeyse damage verilmiyor.
Bir defa daha level 13 falandım, atla arkama bakarak koşarken gittim Hattori'nin 26'lık questini başlatacak kadar yakınına girmişim, paldır küldür götürdü beni 6 tane 26 dwarf'ın geldiği queste. Auto save'i de tam cutscene başlarken almış, geri de dönemiyorum. Mecbur deli gibi uğraşıp gıdım gıdım kestim hepsini, 2-3 kere öldüm sil baştan oldu falan, 1 saati geçmiştir heralde. Bir daha da kırmızı bir şeye elimi bile sürmedim :p
Bir witch ile gittiğimiz "lvl 6 ya uygun" denen questte (mağaraya giriosun yok magic lamp buluosun fln) bir odada gargoyle görünce (kapı da arkamdan kapanınca) patladım işte. Eblek eblek denedim 3 5 kez ama cık ı ıh. İşte o zaman düşündüm "bu levelda bu yaratık böyle zorluyorsa ne saçma" diye
Öne çıkan mesajlar