Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Witcher 3: Wild Hunt #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
umarım zorunlu yapmazlar. mini dlc lerde yeni notice board ile geldi hep görevler. bence yine o şekilde olur.

edit: ya da ng+ gibi herkesi 35 e fln fixlerler. exp mission aktif edince.
Mesaj tarihi:
df said:

ben iki exp çıkınca oynayacağım yine. taksit taksit uğraşmaya gerek yok arada. 80 saat sürdü az değil =)

aynen, benim 131 saat sürdü, ama yapmadığım şey yok , tüm ? lerini dolaştım denizdekileri bile :p

Bir daha yapmam zor cidden eheh, anca 2 expansion gelince.
Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/watch?v=2DnGJ1SD09U

said:

Hearts of Stone DLC isn't going to take place only in Oxenfurt - the map is going to expand and new locations are going to be added + new stories, new characters, new monsters, new weapons, new gwent cards, etc.

Heart of Stone will introduce a new gameplay mechanic called Runewords that "significantly" affect gameplay, says the press release. "Each Runeword will impact a different aspect of in-game mechanics and will allow the players to experiment with various strategies and tactics." It also has new monsters, new characters and a new romance.

Heart of Stone can be accessed any time throughout The Witcher 3 campaign but is designed for Geralt characters level 30 or higher. It takes place in the wilds of No Man's Land, near Novigrad and Oxenfurt, and involves a contract to kill a bandit captain who possesses the power of immortality. No pressure. Your path through the expansion is up to you. You can recruit break-in artists and party with a ghost, apparently.

Mesaj tarihi:

The first expansion pack, #HeartsofStone coming October 13, 2015! Watch the teaser now!

http://www.youtube.com/watch?v=2DnGJ1SD09U&feature=youtu.be

Kimin kafasıydı o ya, çok tanıdık :p

Mesaj tarihi:
knox said:

Darksun said:

Kimin kafasıydı o ya, çok tanıdık :p

o sey ya, oyunun baslarinda white orchard inn de yenneferi sordugumuz bi npc

o bu olmasın

http://i.imgur.com/ARI7SBd.jpg

seni zindanda sorguya çeken o herif.

adamın kemerinden sarkan kafayı kastediyorum ben o da tanıdık :P

Eskel e benzettim herhalde ben onu ama yüzünde yara izi yok. Belki başka karakterdir.
Mesaj tarihi:
Bugün indirimden aldım üç oyunu da. Daha önce 1 ve 2'yi oynamamıştım, hikayeyi de bilmiyorum hiç.

İlk iki oyunu oynamak elzem mi yoksa bir yerlerden kallavi bir lore okuyup 3'e akayım mı direk?

Bana öyle geliyor ki 1 ve 2'yi oynamaya kalksam anca seneye bu zaman 3'e geçerim.
Mesaj tarihi:
1 de 2 de çok iyi oyunlar, 1in combat sistemi beğenilmiyor biraz da eskidi tabi, ama 2 lineer olmasına rağmen hala çok iyi oyun.

Hikaye olarak özellikle 1 kritik değil, 2 baya merkezde, 3 zaten kitap serisine direk devam gibi. O yüzden okuyarak büyük kaybın olmaz, ama oynamayarak olur.
Mesaj tarihi:
1 çok uzun değil oyna geç git derim, ben 2 defa bitirdim. Öyle çok da bayık değil ama combat doğru clickleme üzerine kurulu olunca biraz bayıyor. Hikaye güzel yanlız, yukarıda attığım resimdeki bayan 1 den :P

2 bayağı güzel, combat 3 e oldukça yakın. Zamanın varsa atlama derim 3ü oynayınca pek geri dönebileceğini sanmıyorum.
Mesaj tarihi:
gameplayle alakalı youtube dan bak videolara işte. içinden oynamak gelirse dene. enhanced version ne kadar enhance edildi bilmiyorum ama 1in bugün keyifle oynanabileceğini sanmıyorum. hikayeler ikisinde de güzel, ama sword&sorcery settingli bir film noir detektifi diye düşün geraltı işte. 3 e direk girebilirsin.

bu arada sanırsam %30 indirimden faydalanıb alabilirim wild hunt'ı ama hairworks olmadan oynamak da çok istemiyom. yüzeyselim :(
Mesaj tarihi:
Apis said:

Oyunu kutu alsak içinden Steam key çıkıyor değil mi?

Steam diye özellikle yazmıyorsa çıkmaz, GOG çıkar. Ben öyle aldım, 1-2 sene sonra indirim döneminde mezarcı fiyatına düşünce ekliycem Steam koleksiyonuna :p
Mesaj tarihi:
Valla ben nerden çıkardıysam Steam fiyatını 119 TL hatırlayıp gittim GOG aldım, 89 olduğunu bilsem Steam alırdım direk. Kutulu alıp yine download ettim bir de, DVD-Rom yok kasamda :p
Mesaj tarihi:
Baggio said:

Valla ben nerden çıkardıysam Steam fiyatını 119 TL hatırlayıp gittim GOG aldım, 89 olduğunu bilsem Steam alırdım direk. Kutulu alıp yine download ettim bir de, DVD-Rom yok kasamda :p

Expansion istiyorsanız gog yaramıyor. Kutulu alırsanız expansion u gog dan almak zorunda kalıyorsunuz , o zamanda dolar üzerinden vermek gerekiyor (24.99$).

Steamde 39 TL expansion.

Ben 115 TL ye almışım :D
  • Yeni Oluştur...