df Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 umarım zorunlu yapmazlar. mini dlc lerde yeni notice board ile geldi hep görevler. bence yine o şekilde olur. edit: ya da ng+ gibi herkesi 35 e fln fixlerler. exp mission aktif edince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 df said: ben iki exp çıkınca oynayacağım yine. taksit taksit uğraşmaya gerek yok arada. 80 saat sürdü az değil =) aynen, benim 131 saat sürdü, ama yapmadığım şey yok , tüm ? lerini dolaştım denizdekileri bile :p Bir daha yapmam zor cidden eheh, anca 2 expansion gelince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=2DnGJ1SD09U said: Hearts of Stone DLC isn't going to take place only in Oxenfurt - the map is going to expand and new locations are going to be added + new stories, new characters, new monsters, new weapons, new gwent cards, etc. Heart of Stone will introduce a new gameplay mechanic called Runewords that "significantly" affect gameplay, says the press release. "Each Runeword will impact a different aspect of in-game mechanics and will allow the players to experiment with various strategies and tactics." It also has new monsters, new characters and a new romance. Heart of Stone can be accessed any time throughout The Witcher 3 campaign but is designed for Geralt characters level 30 or higher. It takes place in the wilds of No Man's Land, near Novigrad and Oxenfurt, and involves a contract to kill a bandit captain who possesses the power of immortality. No pressure. Your path through the expansion is up to you. You can recruit break-in artists and party with a ghost, apparently. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 The first expansion pack, #HeartsofStone coming October 13, 2015! Watch the teaser now! http://www.youtube.com/watch?v=2DnGJ1SD09U&feature=youtu.be Kimin kafasıydı o ya, çok tanıdık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 ben 32 levelde bitirmiştim. iyi bari new game'e gerek yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Darksun said: Kimin kafasıydı o ya, çok tanıdık :p o sey ya, oyunun baslarinda white orchard inn de yenneferi sordugumuz bi npc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 knox said: Darksun said: Kimin kafasıydı o ya, çok tanıdık :p o sey ya, oyunun baslarinda white orchard inn de yenneferi sordugumuz bi npc o bu olmasın http://i.imgur.com/ARI7SBd.jpg seni zindanda sorguya çeken o herif. adamın kemerinden sarkan kafayı kastediyorum ben o da tanıdık :P Eskel e benzettim herhalde ben onu ama yüzünde yara izi yok. Belki başka karakterdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 https://pbs.twimg.com/media/COZrAReWgAIlFor.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Bugün indirimden aldım üç oyunu da. Daha önce 1 ve 2'yi oynamamıştım, hikayeyi de bilmiyorum hiç. İlk iki oyunu oynamak elzem mi yoksa bir yerlerden kallavi bir lore okuyup 3'e akayım mı direk? Bana öyle geliyor ki 1 ve 2'yi oynamaya kalksam anca seneye bu zaman 3'e geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 biri kesin oynama, ikiyi belki oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 1i oynayamadan silersin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 1 de 2 de çok iyi oyunlar, 1in combat sistemi beğenilmiyor biraz da eskidi tabi, ama 2 lineer olmasına rağmen hala çok iyi oyun. Hikaye olarak özellikle 1 kritik değil, 2 baya merkezde, 3 zaten kitap serisine direk devam gibi. O yüzden okuyarak büyük kaybın olmaz, ama oynamayarak olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 1'in oyna, bunlara bakma. yersiz sıkmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 1 çok uzun değil oyna geç git derim, ben 2 defa bitirdim. Öyle çok da bayık değil ama combat doğru clickleme üzerine kurulu olunca biraz bayıyor. Hikaye güzel yanlız, yukarıda attığım resimdeki bayan 1 den :P 2 bayağı güzel, combat 3 e oldukça yakın. Zamanın varsa atlama derim 3ü oynayınca pek geri dönebileceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 gameplayle alakalı youtube dan bak videolara işte. içinden oynamak gelirse dene. enhanced version ne kadar enhance edildi bilmiyorum ama 1in bugün keyifle oynanabileceğini sanmıyorum. hikayeler ikisinde de güzel, ama sword&sorcery settingli bir film noir detektifi diye düşün geraltı işte. 3 e direk girebilirsin. bu arada sanırsam %30 indirimden faydalanıb alabilirim wild hunt'ı ama hairworks olmadan oynamak da çok istemiyom. yüzeyselim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 özledim ya junk diye silmeseydi systemcare bitirmiştim. downloada üşeniyorum dvd rom'um yok yüklim. 500 gb olmuştur şimdi patch dlc vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Oyunu kutu alsak içinden Steam key çıkıyor değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 gog çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 ben kutu aldım gog çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 1.09 gelsin exp çıksın dönelim bi tur daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Apis said: Oyunu kutu alsak içinden Steam key çıkıyor değil mi? Steam diye özellikle yazmıyorsa çıkmaz, GOG çıkar. Ben öyle aldım, 1-2 sene sonra indirim döneminde mezarcı fiyatına düşünce ekliycem Steam koleksiyonuna :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 steam fiyatıda o kadar pahalı değildi hani :) ben expansionları dahil pakedi aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 ben kutulusunu steamden 20 tl ucuza fln aldım galba. hem de kutulu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Valla ben nerden çıkardıysam Steam fiyatını 119 TL hatırlayıp gittim GOG aldım, 89 olduğunu bilsem Steam alırdım direk. Kutulu alıp yine download ettim bir de, DVD-Rom yok kasamda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Baggio said: Valla ben nerden çıkardıysam Steam fiyatını 119 TL hatırlayıp gittim GOG aldım, 89 olduğunu bilsem Steam alırdım direk. Kutulu alıp yine download ettim bir de, DVD-Rom yok kasamda :p Expansion istiyorsanız gog yaramıyor. Kutulu alırsanız expansion u gog dan almak zorunda kalıyorsunuz , o zamanda dolar üzerinden vermek gerekiyor (24.99$). Steamde 39 TL expansion. Ben 115 TL ye almışım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar