df Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 ben ikinci oyundan başlamıştım. hiçbir fikrim yok karakter hakkında =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 triss vs shani durumu vardı ilk oyunda medic kendisi ablamızın pek şeker bi görsen canım canım ajhsgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Shani cidden geliyor muymuş? İyi oldu valla. Oyundan bıçak gibi kesmişlerdi(gerçi 2. oyun kısıtlı bir coğrafyada geçiyor, o yüzden shani için mekan değiştirebilecek bir özgürlük yoktu). Neredeyse hiç bahsi geçmiyordu. 3'de shani ile ilgili diyalog görünce umutlanmıştım. Oyunda çıkmadı meret. Neyse dlc'de hatalarını düzeltsinler /: Hatta questline isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 şimdi 32 levelim hikaye bitti benim. dlc bunun devamı mı olacak? level olarak. baştan başlamak gerekmez umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 bir sorum var bu mapteki undiscovered locationslar neye göre beliriyor mapte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 köylerdeki notice boardlara gittiğinde açılıyorlar çevresindekiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 her köye gidip notice boardlardaki notları alırsam mapteki tüm undiscovered locationlar açılmış olacak o zaman? demin white orchard'a bir baktım da tüm undiscoveredler açmışım zaten sanırım, hepsine gittim temizledim ama zevk vermedi her şey underlevel kaldığından. skellige yolculuğuna çıkmadan velen ve novigradaki her mekanı temizlemeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 neden obsesif kompalsif misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 yok obsesif değil de.. previously on kami; kami said: oyun baya güzel ya bir skyrim olmasa da. keşke daha çok side quest filan koysalarmış, map bir nebze çıplak duruyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 asd pardon gormemistim bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 biri previously on grego yapmasın, kalbini kırarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 kami said: her köye gidip notice boardlardaki notları alırsam mapteki tüm undiscovered locationlar açılmış olacak o zaman? Hayır, undiscovered locationları aldığın questler açmıyor. Yaklaşman lazım. Bu arada, previously on Grego: "KAÇ PARA OLM BİR FÜLÜT" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 off level 12yim henüz ama high stakes questini tamamladım, 4500 crown verdi zenginim. bilmiyorum ne yapılır o kadar parayla, passiflora'da yicem hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 bu oyunu bitiremeyeceğim ben ya, 100 saate geldi hala yığınla ? var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Erik Kain müthiş bir yazı yazmış, çok güzel geçmiş testisini de. http://www.forbes.com/sites/erikkain/2015/07/22/the-latest-free-witcher-3-dlc-new-finisher-animations/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 CDPRdan ayrilanlar yeni studyo kurmus, http://foolstheory.com/ izometrik esinlenmeli bir oyun yapiyoruz demisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Cat school dan bir herif gördüm üstümde Feline set vardı, Well well what do we have here, Feline armor with wolf medallion, crossbreed diye dalga geçti :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 The best gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Şu oyunu ne kadar övsem azdır, 130 saati geçti anca cuma oynarım ama bitiyor nihayet =D Achivementları buglanmasa onlada uğraşırdım. Şu 2 tane expansion tadında eklenti gelsinde seneye tekrar oynarım. Çıktığından beri oynuyorum anca bu kadar. Neredeyse tüm ? yerleri açtım, tüm questleri bitirdim, bir daha oynarsam her topladığım veya panodaki yazılarıda tek tek okuyacağım :p Bu kadar emek verilmiş başka bir oyun yoktur sanırım. Harita cidden manyak , ? olan yerler dışında bile bir sürü keşfedilecek yer var. Tek olumsuz yanı bir kaç tane bug ve crashler. Sürekli sorunsuz çok az oynayabiliyorum, bellir bir süre sonra windows a dönüyor. Mağara içlerinde re-make yok gibi, illaki yapısını değiştirmişler. Ben buraya girmiştim hissi uyandırmıyor (öhhö dragon age 2). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 ben bütün hafta sonu oynadım baya serin gidiyor. tek sıkıntı bazı yerlerde konsol fps patlaması. onun dışında alternatif movement güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 http://pbs.twimg.com/media/CK7tAUFUMAAAiVP.png Bi hareketlenme oldu sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 ya aç gibi oynuyorum oyunu hala bitmedi bitsin de istemiyorum bu kadar zevk aldığım oyun hatırlamıyorum ya. resmen manly tears Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Gangren said: http://pbs.twimg.com/media/CK7tAUFUMAAAiVP.png Bi hareketlenme oldu sanki Aw yis Bunu bekliyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Plus mlus 2 expansion gelmeden tekrar başlamam aga heuae bir 130 saat daha verecek vaktim yok malesef :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 hepinizden 3 hafta sonra gelmesi 1.07 nin. : ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar