quixef Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Gear Mapler satıyor belli vendorlar, onlar treasure hunt questlerini ekliyor her armor setin her stageinin onları kovala oyun için halletmek istiyorsan, yoksa Google Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=Wdw_m6DvF8s&list=PLeImKFecYFCzKacBAZGzcJEVm9OWN1PFZ&index=1&feature=iv&src_vid=nxr2SV5znwI&annotation_id=annotation_4243416251 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 knox said: konsolcular icin, bakin oynunuzu takaslamayin diye yani oyunun ikinci el piyasasini sekteye ugratmak adina yaptiklari bu abidik gubudik haftalik dlc programlari beni benden aldi. NG+ gelmezse (ki datamine edilen DLC'lerden bir tanesi NG+ mode görünüyordu) oyunu elde tutmanın hiçbir anlamı yok. Gelen bütün DLC'ler tırt. Elle tutulur tek şey Yennefer'in jartiyeri, hnnggh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 EA olsa aynı boktan dlclere para basıp satar. Böyle iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 knox said: konsolcular icin, bakin oynunuzu takaslamayin diye yani oyunun ikinci el piyasasini sekteye ugratmak adina yaptiklari bu abidik gubudik haftalik dlc programlari beni benden aldi. bu dlc'ler konsolda otomatik mi kuruluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 satın alıyorsun Store'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 ps4'te ücretli mi? steamde bedava ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Bedava ama yine de satınalman gerekiyor, store mantığı ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Hmm tamam sağol bakayım eve gidince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 60 saat oldu, level 15 olarak Novigrad'dayım bir yığın quest var. Bırakayım main queste dadanayım da diyemiyorum hepsi çok güzel. İmdat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Side questler dışında bile keşfedilecek bayağı şey var. Evin tekine girdim içeride cannibal çıktı ev halkını öldürmüş aptal aptal hareketler yapıyordu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 oldurseydin OÇ u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 sonunda bitirdim. bi ton contract, side quest fln var hala. gwent fln hiç oynamadım. o şekilde 76 saatte bitti. ending ciri witcher oldu. yennefer ile sakin bi hayat sürdürdüm. iyi bitti benim açımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Ben de demin bitirdim. Tanıdıklarımın kesilmesine müsade etmiş olsam da olabilecek en iyi sonlarla bitirdim herhalde. Dem feelings ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 ending T_T olabilicek en kötü endingle bitirdim, Radovid kazandı savaşı, herbalistler pellerlar da magelerin yanında yerini aldı Ciri öldü, ending de Yennifer dan ses yok buda yetmiyor gibi Geralt ölüyor (büyük ihtimalle). mutsuzum :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 nasıl kararlar verdin öyle. her şey ters olmuş. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 İlk oyunumu Full Sword+Quen'in ugradeli bir build ve Ursine set'le normal zorlukta bitirdim , şimdi 2. oyunda bi tık üst zorlukda , Sign build ve griffin setle takılıyorum lvl 16'yım daha novigrad'da dandelion'ı arıyorum ilginç gidiyor :) Feline Set'i deneme fırsatım olmadı , Alchemy Build'da denemedim ama sanırım alchemy/ursine set daha uygun bilen varsa bi el atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Secimler secimler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Kanuni said: Secimler secimler... Dialogları skiplemeden tadını cıkara cıkara bitirdim artık alternatif yollar ve secmediğim dialoglarla devam edip biraz daha hack n slash kasmak dışında yapıcak bişi yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 pc kontrolü çok kötüymüş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Oyunda feline armor kullandım. Eğer quen kullanarak oynayacaksan(özellikle ileride 2. seviyesini de dahil ederek) gayet iyiydi yani. HADİ SALDIRIN DA İYİLEŞELİM >: D moduna giriyorsun. NG+ bekliyorum. edit: Fin said: pc kontrolü çok kötüymüş ya Yuvarlanmayla side step'in tuşlarını birbiriyle değiştirince bayağı kullanışlı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 side stepi mousea verdim ben ve basılı tutup sadece yön tuşları ile kullanabiliyorsun her seferinde basmaya gerek kalmıyor. roll hiç kullanmıyorum çok nadir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 parry falan kasıyor combatte baya hele attan feragat ettim bodoz koşuyorum alchemy dropladım loot a rotate edene kadar kanser ediyor falan ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Roll sadece sidestep yapsan bile hasar göreceğin saldırılar yapan büyük düşmanlar da faydalı. Sadece side steple çoğu düşman alınıyor zaten. Parry de sağ tuş yani ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Boneslarka demistim zaten adam naapmis :) GenjuroXXX said: Kanuni said: Secimler secimler... Dialogları skiplemeden tadını cıkara cıkara bitirdim artık alternatif yollar ve secmediğim dialoglarla devam edip biraz daha hack n slash kasmak dışında yapıcak bişi yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar