yav Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 bu kart 2.kez geldi, meeh dedim önce bir ama sonra acaba kullanılır mı yahu diye de düşünmeye başladım http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/252/276/22378.png inspire'lı kartları erkenden tetiklemek için çok güzel T3'te veya T7'de bunu atıp, aynı veya sonraki turda murloc knight'ı atıp inspire'ı da çalıştırsan fazla fazla board hakimiyeti elde etmez misin? yoksa hayalperestlik mi bu dediğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 2 hp çok düşük. 3 olsa her decke girebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 haklı gibisin peki ya gagetzan jouster, zombie chow'un yerini tutar mı acaba? aggro olmayan destelerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 onu ben kullanıyorum 1 zombi chow yerine de yüksek kart çekmedin mi hiç bir şeye yaramayan bir kart oluyor ortada. priestın dragon kartı mesela çok daha iyi 2/3 lük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 bi denicem ya, zombie chow da T3-4 sonrası çöp sayılır neticede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 sayılmaz bence spyro secretta chow yerine aldor koyuyodu ekstradan galiba (tabi ondan bahsediyosak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 gadgetzan jouster koydum ben chow yerine, peacekeeper da koyabilirim aslinda ikinciyide nedense birtanede olsa bi 1 drop kalsin dedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 ben bugün paso gadgetzan'la oynadım, chow'u hiç özlemedim açıkçası. bir de rakibin destesiyle ilgili kilit kart göstererek ona göre hazırlanmamı sağladı resmen 2-3+ kere. O özelliği kıyak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 chow her zaman daha iyi josuterdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 ulan!!!!!!!!!!!!! aşşşşşşşırı sinirliyim. 5 maç üst üste aggro deck geldi ve hepsi inanılmaz açılışlarla..... olamaz lan böle bişi. hele en son shaman mechwarper (darkbombladım) tuskarr totemic yanında totem golem açtı mech warper, cogmaster, zapomatic piloted shredder, spider tank bende hala aoe yok tabii ki. ama 8 kalmışken, coin ile beraber 4/10 drake + molten giant + sunfury indim, sonraki turda da healbot atıcam, maçın dönmesi aşırı olası. derkeeeeeeen topdeck earthshock. lan insan olun azıcık insan. tanrı açılışı yapıyorsun, üstüne gerekli yerde earthshock'u çekiyorsun. tanrıyı da aşıyorsun. yavaş lan yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 az önce semi-pro bi play denk geldi. bilmeyenler vardır, yazayım. rakip 17 bende toplam 9 ataklık minion var, elimde ashbringer var (sylvannas + shadowflame ile çalmıştım tirion'u), elimde jaraxxus, sunfury, mountain giant var. Extra damage yok ve rakibin board'u temizlemezsem kendim de ölebilirim 11 mi neyim. derken o anda dank etti, full atak yapıp (9 minion + 5 weapon), üstüne jaraxxus seçince bir kez daha weapon atak edilebiliyor. indim jaraxxus'u, verdim küsküyü. hero değişince, hem atağınız hem ice bloğunuz yokmuş gibin sayılıyor. biliniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 ebin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Aviana Druid'in hastası oldum resmen. Başka deckten tat alamıyorum. CW yenmek de sanırım en keyiflisi oluyor. Brawl etrafından oynamanın hazzı müthiş. Az önce oynadığım bir oyundda adam 10 manaya çıkamayacakken loatheb gömmek brawl yememek adına süper value sağladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Aslında zevk aldığım konu Aviana'dan çok Ramp Druid'in güçlenmiş olması. Turn 2'de Darnassus Aspirant, turn 3'te coin+Nourish ve gain 2 mana crystals yaparak inanılmaz mana yükseltiğim maçlar oluyor. Örnek olarak: Mana farkı Her maç böyle bir mulligan elde edemesem de, şu maçları oynamak acayip eğlenceli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 aspirant'a silence'ı warrior verdiyse tam sopalık adammış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Ben verdim keeper ile. Ballzy bi hamle tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 1 mana için silence harcamak çok iyi tradeoffmuş kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Hayir silence yedigi icin giderken mana da azalmiyacak asdf Tam bir fail Ha ben warrior verdi sandim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 O silence'ı verdim çünkü sonraki hamlede nourish kullanmam şart elimdeki kartlara göre. Her zaman yaptığım bir hamle değil zaten ama ramp yapmadığın zaman avantaj kuramıyorsun. 1 mana deyip azımsamamak lazım. Sonraki iki el Ragnaros ve faceless manipulator kullandım. Top deck balı tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 şu an rank 17 19 arasında tutunabiliyorum. paladin deck'imi oturttum ama tabi oturttum dediğim bu rank'ler arasında. legend'ım bir tane vardı onu da disenchant etmiştim (nozdarmu muydu neydi, şu iki tarafın da 15 saniye süresi olduğu) şimdi bir tane daha düştü pack açınca, nexus champion saraad (inspire: add a random spell to your hand) bu kartı da disenchant edip deck'i daha iyi oturtmak adına farklı kartlar mı craft edeyim, yoksa deck'lere sokayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Onu tut bence elinde Denizcan. İleride lazım olur. Acele etme dustlamak için. Ben yeni başlamışken Harrison Jones dustladım. Şimdi ağırlıklı kontrol odaklı destelerle oynuyorum. Yani pişmanım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Gayet güzel bir legendary kart o, 400 dust için değmez. 400 dust sana anca 1 tane epic kazandırır. Bence secret destene bile koy gitsin. Eksik kartlar yerine bile baya iş yapar bir süre. Yani paladin destenin final halinde yeri yoksa bile arşivde durması gereken bir kart bence. Birçok destede iyi iş yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 baya iyi kart o amman diyim. yazık olur bide elinde iyi ramp imkanı varsa keeperla early pressure adına baya mantıklı bişey. hele elinde tree of life varsa baya önemli bi hamle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 T8 chromaggus indim t9 neferian reveal kart oynadı alextrazsa gördü leave çekti sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 şu deck'i beğendim ben ama blackrock yok, ne diyorsunuz değer mi alıp toplamaya http://www.hearthpwn.com/decks/330464-kiblers-dragon-priest-atlc-finals-updated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar