Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

bu kart 2.kez geldi, meeh dedim önce bir ama sonra acaba kullanılır mı yahu diye de düşünmeye başladım
http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/252/276/22378.png

inspire'lı kartları erkenden tetiklemek için çok güzel

T3'te veya T7'de bunu atıp, aynı veya sonraki turda murloc knight'ı atıp inspire'ı da çalıştırsan fazla fazla board hakimiyeti elde etmez misin? yoksa hayalperestlik mi bu dediğim
Sosyal ağlarda paylaş

ulan!!!!!!!!!!!!! aşşşşşşşırı sinirliyim. 5 maç üst üste aggro deck geldi ve hepsi inanılmaz açılışlarla..... olamaz lan böle bişi. hele en son shaman

mechwarper (darkbombladım)
tuskarr totemic yanında totem golem açtı
mech warper, cogmaster, zapomatic
piloted shredder, spider tank

bende hala aoe yok tabii ki. ama 8 kalmışken, coin ile beraber 4/10 drake + molten giant + sunfury indim, sonraki turda da healbot atıcam, maçın dönmesi aşırı olası.

derkeeeeeeen topdeck earthshock.

lan insan olun azıcık insan. tanrı açılışı yapıyorsun, üstüne gerekli yerde earthshock'u çekiyorsun. tanrıyı da aşıyorsun. yavaş lan yavaş.
Sosyal ağlarda paylaş

az önce semi-pro bi play denk geldi. bilmeyenler vardır, yazayım.

rakip 17

bende toplam 9 ataklık minion var, elimde ashbringer var (sylvannas + shadowflame ile çalmıştım tirion'u), elimde jaraxxus, sunfury, mountain giant var. Extra damage yok ve rakibin board'u temizlemezsem kendim de ölebilirim 11 mi neyim.

derken o anda dank etti, full atak yapıp (9 minion + 5 weapon), üstüne jaraxxus seçince bir kez daha weapon atak edilebiliyor. indim jaraxxus'u, verdim küsküyü.

hero değişince, hem atağınız hem ice bloğunuz yokmuş gibin sayılıyor. biliniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında zevk aldığım konu Aviana'dan çok Ramp Druid'in güçlenmiş olması. Turn 2'de Darnassus Aspirant, turn 3'te coin+Nourish ve gain 2 mana crystals yaparak inanılmaz mana yükseltiğim maçlar oluyor. Örnek olarak:

Mana farkı

Her maç böyle bir mulligan elde edemesem de, şu maçları oynamak acayip eğlenceli oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

şu an rank 17 19 arasında tutunabiliyorum. paladin deck'imi oturttum ama tabi oturttum dediğim bu rank'ler arasında.

legend'ım bir tane vardı onu da disenchant etmiştim (nozdarmu muydu neydi, şu iki tarafın da 15 saniye süresi olduğu)

şimdi bir tane daha düştü pack açınca, nexus champion saraad (inspire: add a random spell to your hand) bu kartı da disenchant edip deck'i daha iyi oturtmak adına farklı kartlar mı craft edeyim, yoksa deck'lere sokayım mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Gayet güzel bir legendary kart o, 400 dust için değmez. 400 dust sana anca 1 tane epic kazandırır. Bence secret destene bile koy gitsin. Eksik kartlar yerine bile baya iş yapar bir süre.

Yani paladin destenin final halinde yeri yoksa bile arşivde durması gereken bir kart bence. Birçok destede iyi iş yapıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...