Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

Malibu said:

Sabonis ben para veriyorsam herkes para vermeli modundan çıkamamış daha :)

oyuna 2 yılda 100 lira harcadım, bütün deckleri kurabiliyorum istediğim gibi. burada hala bütün deckleri 5-6'şar eksikle zar zor kurmaya çalışanlarla muhattap oluyoruz ama. sıkıntı orada.

mesela ace bile sözde bol kartı olan, oyundan anlayan falan biri di mi. ama beyefendide çılgınlar gibi eksik kart var. rogue questi yapmak için götünden kan alıyorlar adamın :D

ben öle zora gelemem arkadaş. 28k falan dust var toplamda. öle hobi olarak biriktiriyorum. dr. boom gibi çok net legendary'ler çıktıkça yapıyorum. veya gıcık kılçık bazı rare'lar epic'ler falan çıkmıyor inatla. onları yaparım direk. hem 28k dust dediğin ne ki 15 legendary yaptın mı gg =)

dediğim gibi eziyet çekmek isteyen zaten para harcamasın. tabii ki takılın istediğiniz gibi. ama işte legendary ile rank 5 arası takılan, her decki yapabilen adamlar anca anlıyor beni, diğerleri anlamaz :D
Sosyal ağlarda paylaş

walla ben 100 - 150 TL'den cok daha fazla harcamisimdir su oyuna ama en ufak bir buyers remorse yok.. son zamanlarda en cok oynadigim, streamlerinden en fazla zevk aldigim oyun.. harcadigim saatleri de dusununce gayet cikartiyor parasini.. sabonis'i de anliyorum o yuzden.. mesele cok pahali deckle face hunter'a falan yenilmek degil.. istedigin, merak ettigin deckleri yapip deneyebilmek.. yoksa oyle sandiginiz gibi ucuz decklere yenilince aglamak diye bir sey yok :)..

he bu kadar para harcadin, legend oldun mu derseniz.. rank 3'ten yukarisini gormedim henuz.. her ay rank 3'e geliyorum ama kaliyorum orada.. vuracaksaniz burdan vurun :P..

-Deno- said:
abi senle bir bakalım o zaman akşama, hem de denetim günlerini yad ederiz.. eğer review'a gitmiyorsan..

olur aksam bakalim beraber collection'ina..
Sosyal ağlarda paylaş

Spyro said:

Glatheros said:
hadi gencler sidik yarisini birakalim. Handlockumu modifiyeledim. Tavsiye var mi?

bence fencing coach olmadan hem wilfred hem kodorider asiri yavas kalan kartlar.. ben olsam en az 1 tane fencing coach ile denerdim (owl'larin birini cikartip)..

evet ben de farkindayim onun. 8. turda inmek gerekiyor kullanamadan olmemesini garantilemek icin.

Ancak fencing coachda da hero poweri bloke etmis olacagim. Deneyecegim bir bakalim.

Baska alternatifler?
Sosyal ağlarda paylaş

boşverin abi başkalarının parasını. isteyen parasını istediği şeye harcar. vakit harcadığın oyuna para harcama isteği gayet doğal bir şey. yapımcıyı takdir ettiğini göstermenin en reel yöntemi. oyunu seven ve vakit geçiren herkes para harcamalı. harcamayan da pintidir, pisliktir, umarım servera bağlanamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Glatheros said:

evet ben de farkindayim onun. 8. turda inmek gerekiyor kullanamadan olmemesini garantilemek icin.

Ancak fencing coachda da hero poweri bloke etmis olacagim. Deneyecegim bir bakalim.

Baska alternatifler?

Fencing coachu zaten direkt inip hero power bekletmek yerine kodo ya da fizzlebangten bir turn önce kullanırsın zaten yoksa gerçekten fazla slow o iki kart.

Justicarı da muhtemelen çıktı diye koydun ama lock için kötü bence baya.
Sosyal ağlarda paylaş

FreEmoon said:

@sabonis

Oyundaki bütün desteleri yapabiliyorsun, eksik kartın yok diyebiliriz. Kasada 28k dust var ve gidip 50 tane pack aldın. Hımm hocam senin paralar harbi batmış sana başka bir açıklaması olamaz bunun.

yok o kadar da diil, var eksik kartlarım. kullanılan 8 tane legendary'm yok mesela. bunlardan biri voljin. şimdi meta belirlensin, voljin yapabilirim gibi duruyor, dragon priest iş yapacak gibi duruyor çünkü. böle böle eski setten 3-4 tane legendary yaparım. yeni setten de 5 tane falan yaparım. eksik epicleri falan yaparım. 10k dust'ım kalır.

he ama mantıklısı aslında dust bozdurmamak. beklemek blizzard'ın kart değiştirmesini, full refund almak :D o yüzden bekliyorum. gerçi uzun süredir bişi değiştirmiyorlar ama patron warrior'da bişiler değişebilir diye bekliyorum. hayırlısı.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben hiç o işe girmedim ya, direk her pack açma işi bitince gidip önce dazla kartları kırıyorum. Sona elimde 2 tane normali olan kartın golden versiyonlarını kırıyorum.

Yani hiç kullanmadığım bir kart olsada kırmak içimden gelmiyor ama, goldenmış, ekstra çıkanmış falan acımıyorum. Dediğim gibi 1500 dust var, 100 daha gelsin direk bir legen craft edecem.

Bu saatten sonra da pek kart falan değişeceğini sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

arena hiç bir zaman kötü olmaz ya.

min 5-6 win alabildiğiniz sürece zaten 1 pack parası kadar gold geliyor arenadan, üstüne random 1 pack TGT olma ihtimali var, 150 golda 2 pack acmak kötü değil. gelenleri dust yaparsınız yolunuza bakarsınız.

keşke seçtirseymiş blizz, yeni başlayanlar daha rahat kasardı eksiklerini
Sosyal ağlarda paylaş

Glatheros said:

Spyro said:

Glatheros said:
hadi gencler sidik yarisini birakalim. Handlockumu modifiyeledim. Tavsiye var mi?

bence fencing coach olmadan hem wilfred hem kodorider asiri yavas kalan kartlar.. ben olsam en az 1 tane fencing coach ile denerdim (owl'larin birini cikartip)..

Baska alternatifler?

Handlockta degisiklik yapilabilecek cok fazla yer yok. 30 kartin 25i fix. Belki de daha fazlasi.

Kendi adima vilfred icin ekistradan coach koymanin zaten dar olan flexible kartlari daha da daraltacagini dusunuyorum.

Vilfred kotu diil de... eh iste.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...