Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

Aceace said:

Sorieno said:

Abi tam MalGanis karşıtı bir kart Eadric, ne demek BGH yerine koymam?
Tüm Demonları artı Malganis'i maymun ediyorsun Eadric'le. Tam bir handlock/demonlock antisi.

1/9 Grom'a da iyi şanslar.

Diğer demonlarda +2 atak kalmaya devam ediyor. Aura effect.
Grom 1 atakta kalır.

Grom'u , Pompalarsin yine np...
Sosyal ağlarda paylaş

Disguised Toast @DisguisedToast
.@CM_Whirthun - Minons that has been reduced by Emperor Thaurissan - Will Aviana make them cost 0?

Follow
Whirthun @CM_Whirthun
.@DisguisedToast Yes. Emperor T will make Aviana reduced minions cost zero. If Aviana is removed, their costs revert to Emperor T costs.

OHAAA ÇÜÜÜŞŞŞŞŞŞ!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Aceace said:

Aviana her türlü girer.

Anub kötü de değil. Saçmalık ötesi kötü.

aslında cok iyi düşünülmüş kart ama 4 hp cok az ya shredder'a ölüyor sdasf hoş arkasında bir 4-4 daha bırakıyor da tekrar oynamak sıkıntı.

keske daha az attack ile daha dusuk mana cost yapsalardı o zaman mantıklı bir kart olurdu.

aviana + kel'thuzad + tank kombosu oyun bitirir, bence de metada olacaktır
Sosyal ağlarda paylaş

Sorieno said:

14 yaşındaki Wow oyuncusu theorycraft monolog kavgan bitti mi?

canıms ya. kendi yazıyor yazıyor sonra monolog diyor. bi de kart oyununda anons edilen kartı değerlendirmeye "theorycraft" diyor. vay vay. really? heralde theorycraft.

ama o theorycraft ile sana dragon's breath'in ne kadar kötü olduğunu anlatamamıştık. bu kartın da meta yavaşlamaz ve bol druid-handlock'a dönmezse play görmesinin zor olduğunu anlatamıyorum maalesef. bi yere kadar anlatma kabiliyetim.

he bgh, aldor, equality çıkarıp bu kartı sokup yanına 4 ekstra kart sokuşturma fikri zaten apayrı bi dünya.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayat gaileni kronolojik olarak HS başlığında ağlamak ve HS başlığında en çok ben biliyom hezeyanlarını kabul ettirmek olarak benimsediğin için yapılan bir yoruma internet meme'leriyle yeni tanışan taşralı çocuk üslubuyla atlayan, akabinde "ben onu koyarım, ben bunu sokarım, öyle olmaz" diye kınaytonline theorycraft'larıyla karşısındakinin yazdıklarını okumadan (hala equ çıkar, aldor çıkar falan dediğimi iddia ediyorsun, 3 defa yazdım yukarıda) saldıran bir karakter olduğun için kısıtlı olanın sadece anlatma kabiliyetin olduğunu düşünmüyorum.

Bu kart her türlü kontrol paladin'de play görecek, yer açacak, uzun uzun anlattım sebeplerini ama hala kendi sorunlu monologuna devam etmek için onları baz almak yerine farklı kulvarlarda gezinmeye devam ediyorsun.

Move on.
Sosyal ağlarda paylaş

Sorieno said:

"Bir açıdan bakarsan 2x aldor'u da atabilirsin" ≠ "Aldor'ları at, equ'yu salla"

Aldor'u big drop için kullanıyorsan (early için daha sağlam counter'ların varsa mesela dragon paladin) direkt salla.

Öte yandan net olarak BGH'i sallarım Eadric varken açıkçası.

bunları diyen biri, kalkıp yukarda "ben aldoru çıkar" demedim diyor ya. anfırikinbılivıbıl

he bu arada benim itirazım karta diil. meta yeterince yavaşlarsa 2 tane ortanca-büyük minion'a eadric atarsan value alırsın. ama meta, full kontrol paladin oynayacak kadar yavaşlamaz diye düşünüyorum. aynı zamanda handlock-druid gibi decklere karşı zaten paladin iyi durumda, bu matchuplarını iyileştirmek için 7 mana slotuna bu kartı almasına gerenk yok hiç. hele 3/7 olan bi kartı... 5/7 falan olsa eyvallah da 3 atak ile lore bile öldüremiyor.

ha son olarak; benim forumda en iyi ben anlıyorum oyundan diye bir şey kabul ettirme çabam yok, öyle olduğunu biliyorum zaten. dert diil başkası kabul etmese.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...