Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 oo bir injured amca daha geldi. valkam to agro prist mmh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 yeni legendaryler rogue: http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/247/134/635743735098761252.png druid: http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/247/135/635743735643452284.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 aviana + innervate akabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 aviana + innervate + kt + random taunt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Aceace said: Sorieno said: Abi tam MalGanis karşıtı bir kart Eadric, ne demek BGH yerine koymam? Tüm Demonları artı Malganis'i maymun ediyorsun Eadric'le. Tam bir handlock/demonlock antisi. 1/9 Grom'a da iyi şanslar. Diğer demonlarda +2 atak kalmaya devam ediyor. Aura effect. Grom 1 atakta kalır. Grom'u , Pompalarsin yine np... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Aviana... Abiii.. Avi ana! Ol dı posibilitiiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 böylece craftlanacak ilk legendary belli oldu avi-anne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Ben Brode'un dediği kadar varmış. Innervate, emperor falan sağlam sinerjileri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 yıl 2015 hala 9 manaya kıçı 4 legendary çıkıyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Anubdan umutluydum ama ben de sevmedim. Ben olsam statları düşük ölünce frozen ve stealth olarak geri gelen yapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 trade prince'den daha kötü legendary yapmayı başarmışlar. 50 deck açmayı düşünüyorum 2-3 tane çıkar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Disguised Toast @DisguisedToast .@CM_Whirthun - Minons that has been reduced by Emperor Thaurissan - Will Aviana make them cost 0? Follow Whirthun @CM_Whirthun .@DisguisedToast Yes. Emperor T will make Aviana reduced minions cost zero. If Aviana is removed, their costs revert to Emperor T costs. OHAAA ÇÜÜÜŞŞŞŞŞŞ!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 10 manayı gören druid ölümsüz olacak desene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 meta görmez ikiside anubun rog only olması iyice anlamsız olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Aviana her türlü girer. Anub kötü de değil. Saçmalık ötesi kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Sparkcaster said: meta görmez ikiside Şunu alıntılayım da sonra editleyemesin :P Druid kartı gayet iyi malüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Aceace said: Aviana her türlü girer. Anub kötü de değil. Saçmalık ötesi kötü. aslında cok iyi düşünülmüş kart ama 4 hp cok az ya shredder'a ölüyor sdasf hoş arkasında bir 4-4 daha bırakıyor da tekrar oynamak sıkıntı. keske daha az attack ile daha dusuk mana cost yapsalardı o zaman mantıklı bir kart olurdu. aviana + kel'thuzad + tank kombosu oyun bitirir, bence de metada olacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Bu kartları mage icin yapmışlar. Unstable portaldan çıkarıp oynasan anca ise yarar anub. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 anub 4/5, 6 mana cost olaymış iyimiş Hem critic 4hp li minionları indirebilir hem 5 hp le yeni 4 attacklı minionlara dayanır hem de 6 mana cost makul değer olurdu aynı turn içinde tekrar atmamak ama diğer turnde de başka kartla oynayabilmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Sorieno said: 14 yaşındaki Wow oyuncusu theorycraft monolog kavgan bitti mi? canıms ya. kendi yazıyor yazıyor sonra monolog diyor. bi de kart oyununda anons edilen kartı değerlendirmeye "theorycraft" diyor. vay vay. really? heralde theorycraft. ama o theorycraft ile sana dragon's breath'in ne kadar kötü olduğunu anlatamamıştık. bu kartın da meta yavaşlamaz ve bol druid-handlock'a dönmezse play görmesinin zor olduğunu anlatamıyorum maalesef. bi yere kadar anlatma kabiliyetim. he bgh, aldor, equality çıkarıp bu kartı sokup yanına 4 ekstra kart sokuşturma fikri zaten apayrı bi dünya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Hayat gaileni kronolojik olarak HS başlığında ağlamak ve HS başlığında en çok ben biliyom hezeyanlarını kabul ettirmek olarak benimsediğin için yapılan bir yoruma internet meme'leriyle yeni tanışan taşralı çocuk üslubuyla atlayan, akabinde "ben onu koyarım, ben bunu sokarım, öyle olmaz" diye kınaytonline theorycraft'larıyla karşısındakinin yazdıklarını okumadan (hala equ çıkar, aldor çıkar falan dediğimi iddia ediyorsun, 3 defa yazdım yukarıda) saldıran bir karakter olduğun için kısıtlı olanın sadece anlatma kabiliyetin olduğunu düşünmüyorum. Bu kart her türlü kontrol paladin'de play görecek, yer açacak, uzun uzun anlattım sebeplerini ama hala kendi sorunlu monologuna devam etmek için onları baz almak yerine farklı kulvarlarda gezinmeye devam ediyorsun. Move on. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Kart ile ilgili olarak Sabonis haksız. Soriano haklı. Move on. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 anub'arak baya baya kötü cairne 4/5 6 mana haliyle tokatlar baya baya. 9 mana da oynadığın şeyden 2 manalık minyondan düşen minyon çıkıyo 2x çıksa anca kurtarır heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Anubarak gibi kartlar daha çok sanırsam late gamede kartsız kalma saatlerce top deck wars olma olayını engellemek amacıyla yapılmış şeyler. Yane 4/4 spawnlamasındansa ölünce ele geri dönmesi önemli. Dicem ama bu metada 9 mana kartı 2 defa oynayacak baba yiğit rogue var mı o apayrı bi konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Sorieno said: "Bir açıdan bakarsan 2x aldor'u da atabilirsin" ≠ "Aldor'ları at, equ'yu salla" Aldor'u big drop için kullanıyorsan (early için daha sağlam counter'ların varsa mesela dragon paladin) direkt salla. Öte yandan net olarak BGH'i sallarım Eadric varken açıkçası. bunları diyen biri, kalkıp yukarda "ben aldoru çıkar" demedim diyor ya. anfırikinbılivıbıl he bu arada benim itirazım karta diil. meta yeterince yavaşlarsa 2 tane ortanca-büyük minion'a eadric atarsan value alırsın. ama meta, full kontrol paladin oynayacak kadar yavaşlamaz diye düşünüyorum. aynı zamanda handlock-druid gibi decklere karşı zaten paladin iyi durumda, bu matchuplarını iyileştirmek için 7 mana slotuna bu kartı almasına gerenk yok hiç. hele 3/7 olan bi kartı... 5/7 falan olsa eyvallah da 3 atak ile lore bile öldüremiyor. ha son olarak; benim forumda en iyi ben anlıyorum oyundan diye bir şey kabul ettirme çabam yok, öyle olduğunu biliyorum zaten. dert diil başkası kabul etmese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar