arezd Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Abi bu shamanın olayı nedir şimdi gelince direk concade mi atıyoruz saçma sapan bi noktada sanki. Varmı counteri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 toggie said: sabocan dun aksam paladin'le yaptıgın arena nasıl bitti. 5-1'de bırakmıstım galiba. 6-3 bitti. ederi oydu deckin. kalite yoksunuydu biraz. arezd said: Abi bu shamanın olayı nedir şimdi gelince direk concade mi atıyoruz saçma sapan bi noktada sanki. Varmı counteri? https://www.twitch.tv/sabocano/v/63971605?t=2h57m33s direk timestamp'li verdim, 2 maç üst üste shaman nasıl dövülür izleyebilirsin. Bu akşam da yayın açıcam, bi 45 dakkaya falan heralde, önce arena yapıp sonra ladder devam ederim muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 çok mal olmuş ya oyun cthun kartları çok imba. cthunun 10 dmgı varsa 10 armor veren 6 mana kartı brann ile atıon 20 armor direk saçma sapan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 ulan anasını satiim 45 dakkayaf alan başlarım dedim, araya alışveriş falan girdi patladık. neyse başlıyorum gencolar: https://www.twitch.tv/sabocano Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 scamaz izliyodum drama varsa geliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 http://i.imgur.com/dShkLFU.jpg Olm yogg ne kadar güzel bir kart ya. Full board'a karşı hem temizliyor hem heal'lıyor hem kart çektiriyor çiçek gibi legend. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 10 kişiyi geçerse sabonis tüm legendarylerden birer golden craftlıycakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 bir başka n'zoth paladin mirror maçını daha rakibin n'zoth turn'ünde sylvanas'ına doomsayer çaldırarak kazanmayı becerdim. bu sefer 29 dakka sürdü. Yalnız adamın deck'i çok hoşuma gitti. N'zoth paladin'e Reno ve yeni deathwing eklemiş, ilk deathwing'i oynadığında follow da rulez+kodo yaptım, masam da kalabalıktı, chillmaw çıktı adamdan. temizledim falan. Sora en son turn n'zoth oynadı reno'dan 2-3 turn sonra -fatigue başlamıştı- ben removal ve heal harcattığımdan n'zoth'umu daha erken oynayıp fatigue'le kazanmayı planlamıştım bi de eq+doomsayer+concec tutuyorum elimde falan... Bu sefer aynı deatwing patladığında eski deathwing'i indirdi sdfjlfds epeydir bu kadar tatmin olmamıştım oyundan yav. Adamın deckini paylaşıyorum meraklısı varsa, eadric'li falan kasmış adam çok güzel bi deck olmuş http://i.imgur.com/5MsVMiO.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 mirror olması da deckin hünerlerini sergilemesine yardımcı oluyor tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 shaman 4. elde bitirir oyunu o decke karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 şu wotg gelmesi ne güzel oldu oyunu bıraktım sayesinde. iyi ki almamışım pre-orderı uzun süredir harcadığıma üzüldüğüm tek para olurdu herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 preorder mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 hea pre-order, her expansion'ı 50 pack olarak pre-order yapabiliyorsun 40 pack fiyatına. ama tunch'u dinlememek lazım. LoE'den sonra oyunun başına gelen en güzel şey gibi duruyor WotOG. Tabii 3 hafta sonra aynı şeyi diyecek miyiz orası belli değil ama şu anda herkes memnun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 bu arada deathwing duplicate combosu cok komik lan yeni deathwingi atıp duplicate atarsan ve adam dw'yi keserse 2 dw geri donuyo otomatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 dream.. adam aldor atar bakar keyfine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Bu arada standart ladderda ranklarınızı çok merak ediyorum. Zira ben 15 rank civarı geziyorum bu aralar, utanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 ben cok az oynadim fazla fırsat bulamadım. Bir de cok test yaptım başta. lvl 15'im şu anda %70-80 win rate ile oynuyorum rogue deck'i paylaştım deck topic'in de Şimdi murlock deck'i yapıp sabonis'i utandırmak istiyorum.Gerçi hiç karşılaşmadım murloc'la bu sezon :P Bir de bu undercity Huckster'dan hep mi leg. cıkar ya ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Ben de genelde rank 15 civarındayım. Geçen sezon forumda ağlamaya başlayınca rank 12'ye kadar yükseldim ama. Bakalım, elimdeki deathrattle hunter iyi gidiyor şimdilik. Hedefin rank 10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 http://www.nerfnow.com/comic/1804/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Flam said: Bu arada standart ladderda ranklarınızı çok merak ediyorum. Zira ben 15 rank civarı geziyorum bu aralar, utanıyorum. Rank mi? dun aksam 9 oldum. Bugun 5i zorlarim. Ancak o kaddar sacmma seylere denk geldigim oluyor ki cildiriyorum bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Hah, yapılabildiğini bilmek yeterli. Artık içim kıyılmıştı zira. Bi de öyle deckler geliyor ki, oha bilader şu deckle senin rank 15'te ne işin var gerizekalı diye düşündürtüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 ya şu yetenek istemeyen board wipelar oyundan kalkmalı, 4 manaya equality pyro 5 manaya brawl falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Sonra her maç zoo vs zoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Flam said: Bu arada standart ladderda ranklarınızı çok merak ediyorum. Zira ben 15 rank civarı geziyorum bu aralar, utanıyorum. rank 5'ten sonra 100 maç oynayacak vakti ayırdığım takdirde, istediğim her sezon legend olurum onda sıkıntı yok da, şu anda 10 maç falan yaptım henüz 16'yım. yine sezon sonuna doğru 5 olup chest'imi alırım. rank 5'e kadar zaten 100 civarı maç yapmak gerekiği için, üstüne bi de 5'ten legend olmaya kasmak çok üşendiriyor. Bu aralar yüksek arena ortalaması tutturmaya odaklanabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 arenada 9-2 de karsıma bi adam geldi shaman,herifte şu 7-7 lik dalgadan 300 tane falan var heralde her turn attı bi tane :D fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar