sabonis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Normalde skin'lere asla para veren biri değilimdir. Yine de düzgün bişi olsaydı alırdım sırf bağış olsun diye ama Khadgar çok tırt ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=z1j2BMPe7L0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 genşler başladım arena stream'ine buyrunus: https://www.twitch.tv/sabocano/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 gvg başından beri oynuyorum 1 kere bile BGH çıkmadı tek kopyası vardı kendim craftladım onu da 2 günde 1 golden 1 normal bgh düştü ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 nerflenenleri disenchant ettim direk. gerekir de yapmamız gerekirse yine yaparız. sadece druidden 2200 dust geldi hehe 6 tane arcane golem varmış bir an çok sevindim hiçbeklemiyodum arcane golemin nerflenmesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 E iyide nerflenmediki daha, eger dustladiysan gg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 nerflendi 1.5gb patch geldi ben patlattım golden BGH'i leper gnome'U filan oley ya yarım saate legendım druidler yoksa ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 nerflendi full dust geldi. ragnaros craftlasam mı acaba yoksa beklesem mi karar veremedim. hep içimde ukte kalmıştır ragnaros olmaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 full refund ne kadar sürüyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 61.8k Yetmez ama evet :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 change log'a baktım. arena hediye packi bundan sonra hep sadece son exp. olacak, ayrıca düşük bir ihtimalle diger standart setlerinden 2. bir pack çıkma ihtimali olacakmış. güzel güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 seçenekler biraz kötüydü ama ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 yeni kartlar craft edilebiliyor şu an. yok edilemiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 arenalardan, brawllardan birikmis 20 classic pack vardi.. sabah patlattim biraz dust gelsin diye.. sadece 1 tane leper gnome cikti nerf yiyenlerden meh.. ama 3 tane de legendary cikti (birisi golden mukla olmak uzere).. o yuzden fazla sikayet etmiyorum :P.. 20'de 3 iyi sans.. opening'e bakmak isterseniz: https://www.twitch.tv/sipro84/v/62693467 persembe de 150 pack opening streamlicem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 utku sen SM olmuyor musun abi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 daha degil : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 kripp 49k dust yapmış bu nerften. ben de 19.5k yaptım diye seviniyom sözde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 kripp in 1 milyon dust ı yok mu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 hayır yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 nerflenen kartların listesi nerde? akşama bende gidip kırayım olanları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Ancient of Lore Force of Nature Keeper of the Grove Ironbeak Owl Big Game Hunter Hunter’s Mark Blade Flurry Knife Juggler Leper Gnome Arcane Golem Molten Giant Master of Disguise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 sabonis said: toggie said: sabonis battle.net id versene. Spyro said: friendlisti dolu diye sadece sub'lari ekliyormus.. lan bu ne olm :D ahaha ne sub'ı daha 8 kişi falan izliyorsunuz hepiniz buradan neyin sub'ı. adam yem'lemiş sizi :D sabonis#2847 buyrun eklesin isteyen. ben uzun süredir senin basarcos olduğunu düşünüyordum, herhalde reklamın iyisi kötüsü olmaz diye paso kendinden bahsediyor hatırlansın twitchte millet baksın diye. açıkçası mantıksız da gelmemişti mesela ben basarcosu senin sayende öğrendim. şimdi inandım. değilmişsin. sadece bedavaya reklam yapıyormuşsun. lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 pati gibi 10 hearthstone oyuncusu olan yerde mi reklam yapıcam, kafan mı güzel :D adam psikopat, izleyin eğlenin diye koyuyordum videoları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Bende nerf yiyen minionlar hala eski dust değerlerinde duruyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 sabo aslinda basar cos, batman gambit kasiyor burada. emekli memur bir amcayi streamer diye koyup scripti vermis eline, bizede gercek ben buyum diye yediriyor iste, bizde yemis numarasi yapiyoruz uzulmesin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar