Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 blackrock mountainde son legi açmamışım. şu an 700 verip açmak mantıklı mı yoksa gelecek kartlar da çok iş yapmaz deyip hiç ellememek mi daha iyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 nefarian güzel kart ama meta dışı kaldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 FreEmoon said: Sadece tek bir wing bile satın alsan o adventure artık sürekli duracak yerinde, daha sonrasında diğer wingleride alabileceksin istersen. İstediğin zaman oynayabileceksin. Ancak hiç almadığın bir adventure varsa o gidecek ve ne alınabilecek, ne de oynanabilecek artık. bu çok saçma bir şey ya adventurelar sırf kart için değil ki baya eglenceli single questlerda var yapmısın bırak oynasın millet eski deckleride mi satmıcak blizz aceba nolcak lan bu herifler ilerde parayla kart mı satıcak simdiden onunu kesiyolar biriktişrmenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Archangel_ said: blackrock mountainde son legi açmamışım. şu an 700 verip açmak mantıklı mı yoksa gelecek kartlar da çok iş yapmaz deyip hiç ellememek mi daha iyi? açmana gerek yok bi kere açtığın için isediğin zaman açabilirsin lazımsa kartlar açarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Aceace said: "Confirming we get the nerfs / new board with the 21st stream" abi açıklansında cw yapacağım aylardır kart birikiyo nerfle beraber full price satıcam diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Heroic adventurelar baya zor ya. Valla onlara oturup deck araştırmadan yetemiyorum :/ Bir de bu nerflenen kartlara ne olacak hiç bilmiyorum. Az bilgi verseniz hele :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Abi nerflenen kart değişecek işte. MEsela Ancient of Lore 7 mana 5/5 draw 2 card yada heal 5 ya. Ancient of Lore 5/5 Draw 1 card or Heal 5 olacak. Dr. Boom (gittiği için nerflenmezde) mesela Boombotlar 1-4 dmg değil 1-2 dmg vurucak. NErflenince blizz diyo ki kartın amuga koyduk biz. O sebeple sen craft ettiysen tam paranı geri al al sana full price disenchant diyo. MEsela boomu 1600 dusta kırabiliyosun 400 yerine. Hangi kartlar nerflencek onu bekliyoruz bizde. Eğer dislemediğimiz kartlar nerflenirse full price dislicez işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 boom'u yapamazsın full refund, wild'a düştü o. Ancient of Lore değişirse yaparsın ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 wilde düşen kartlar nerf görse de 1/4 oranında disench olacak diye açıklama mı yaptı bliz ? yoksa sen mi fikir yürütüyorsun suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Craftladığımız kartlar için geçerli değil mi bu full price refund olayı? Paketten çıkan kartlar için geçerli değil diye anlıyorum bu söylemden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Standard dışına düşen kartlar nerflenmez çok büyük ihtimalle. Ama olur da nerf gelirse tabii ki full price disenchant olur, saçmalamayın =) Full disenchant olayı da craftladığın kartlara özel diil. Sende varsa, disenchant edebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Evet nerflenen kartlar için sen craftlasanda, packden de gelse fark etmez direk tam değerine kırarsın. Ancak ben adventure ile gelen herhangi bir kart değişirse bunun için "full price disenchant" olayının çalışmayacağını düşünüyorum. Tabi bu konuda bir açıklama falan yok benim şahsi fikrim. Sounuçta dünya üstünde o kartı dust ile yapmış bir insan evladı yokken niye full dust versinler mantığındayım. Ama Blizzard bu, ne yapacağını bazen kestirmek zor olabiliyor. "1600 dust bizi batırmaz, sisteme istisna koymayalım, full kırsınlar" diye de düşünüyor olabilirler. BonePART said: eski deckleride mi satmıcak blizz Evet eski packler, eski adventuralar falan komple kalkıyor oyundan, gold ile de, gerçek para ile de alınamayacaklar. Yani bir hafta sonra gvg expension'ından bir şey satın alman söz konusu bile olmayacak. Anca istediğin kartı dust ile yapabileceksin. Bir daha da shop'a hiç bir şekilde eklenmeyecekmiş açıkladıklarına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 o eski kartların golden hallerini dust ile yapanlar var. normalleri sadece adventure ile geliyor olsa da golden hallerine dust harcadı insanlar, eğer nerf gelirse tabiki de tam craft karşılığında disench olacak. bir de wild olayının da kendisine ait rank sistemi olmayacak mı ? sonucta %100 herkes standart oynayacak diyemezsin, o yüzden nerf gelirse craft miktarına dustlanır yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 az önce arka arkaya ilk oyunda 20, ikinci oyunda 19 hp varken, rakip druid'ler 7 - 8 cana sahipken ve bir turn sonra gg olacakken force of nature + savage roar kombosu yiyerek kaybettim. eğer bu patch ile de nerf gelmeyecekse ana avrat söven bir mail atıp banlanıcam gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 HAHAHAHAHA İÇİNDE PATLASIN Az önce ben de benzer bişi yaptım ya. Acaba sen miydin o ezik. zzzZZZZZAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 az önce sahada 7 tane minion varken ragnaros firebat'ın suratına vurdu öldürdü sonraki tur sdsafas never lucky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Konami'nin çıkaracağı yeni yugioh oyunlarını bekliyorum. Hearthstone'nun brawl dışında bir esprisi kalmadı benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 axedice said: HAHAHAHAHA İÇİNDE PATLASIN Az önce ben de benzer bişi yaptım ya. Acaba sen miydin o ezik. zzzZZZZZAAAAAA SİE GO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 -Deno- said: az önce arka arkaya ilk oyunda 20, ikinci oyunda 19 hp varken, rakip druid'ler 7 - 8 cana sahipken ve bir turn sonra gg olacakken force of nature + savage roar kombosu yiyerek kaybettim. eğer bu patch ile de nerf gelmeyecekse ana avrat söven bir mail atıp banlanıcam gerçekten. druide karşı 9. turda 20 cana inme o zaman kardeş allala :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 seni dost bilmiştim tunç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Abi druide OTK'sına ağlayan adam o zaman frostbolt ice lance ice lance fireball kombosuna felanda aglasın bütün OTK'lere aglasın aq hatta o 2 turnde direk öldürüyuo healın yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 11den 6ya çıktım bugun bu deckle kendimden tiksiniyorum ama teşekkürler druidler ve mageler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/20097355/keeping-hearthstone-fresh-4-20-2016 nerfler açıklanmış. druidi öldürmüşler, gömmüşler, sonra cıkartıp 1 tur daha sıkıp kafasına yine gömmüşler. BGH 5 mana olmus troololo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 adamların elinin ayarı kaçmış yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 dünyanın en aptal decki face hunter gebermiş sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar