Masticore Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 http://www.hearthpwn.com/decks/443611-savjzs-malygos-druid savjzs'in malygos druid'ini öneririm. Cok zevkli ve iyi deck. Face Hunter'a kadar her deck'i yenme potansiyeli var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Inspire derken? Fatigue falan mi? Warlock'a (handlock-reno) karsi iki yol var. Bir "To the face" iki combo. Handlock varyasyonlari, genel kaninin aksine Priest ve CW gibi value almak uzerine olan deckleri erken Jaraxxus (2 mana 6/6 opopop) ve 4 manadaki buyuk tempo hamleleri ile rahatlikla alabiliyorlar. Zoo apayri bir konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 CW'ı erken jarax ile yenme olayını keşfettim ben de geçenlerde. 6/6'ları dayıyosun baya darlıyor herifleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 erken derken 9. - 10. turn'umu kastettin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 birkaç kere tekrar etsin, sonra ona bir "yol" denebilir. decklerde teorilerin masaya yansımasını beklemek rng'ye sırtını dayamak... bir kere olur, iki kere olur. ciddi bir istatistik çıkacağını sanmıyorum. ha 6/6'nın darlamadığı deck de yok, erken jaraxxus inebilirsen tabi. o da warlockla nasıl olacak bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Erken jarax dediğim şu, hp 2-3 kalana kadar bekleyip de +12 heal ederek value almaya kasmadan, turn 9-10 gibi hemen 15'e düşüp devamında darlamaya çalışmak oluyor. Argus falan lazım tabi İlle de turn 9-10 olmasına gerek yok. Heal eder gibi value almayı beklemeden yapmak benim için erken demek oluyor eheh son edit: bu dediğim tamamen CW'ye karşı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 erken jaraxxus iyi hoş da ne yaparsan yap 15 hp'yi geçememen sıkıntı. karşına bi grom gelse ağlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 tunch said: Şu warlocklara karşı nasıl oynanır bi öğrenebilsem çok güzel şeyler yapıcam da işte çok can sıkıcı.. 14 - 15 cana indirdiğin zaman instant kesecek şekilde elinde kart bulundur. yoksa hepsinde fix reno jackson var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 2 3 hp kalmadaki olay da genelde moltenlari salmak icin oluyo. Hatta once reno/healbot cekip son care jerax basiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Reno'dan çok benim derdim zoo ile. Board ele geçiremiyosun adamlara karşı imp gang boss falan. Reno'ya karşı en uyuz olduğum o son kartta reno top decklemeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 "I don't really understand it" Pretty much sums up this entire video. No idea what we were doing, but we had fun! https://www.youtube.com/watch?v=plPlkrj6B9U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 http://hearthstone.blizzpro.com/wp-content/uploads/sites/4/2016/04/ravaging-ghoul.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 lan ahahaha. bizim de türk trolden'imiz varmış. türk streamer'lardan mix yapmış ve tabii ki başarcoş da var geçmişten benim bilmediğim zamanlardan bi sekans :D :D timestamp'li veriyom, yine izleyin müthiş ağlamayı :D edit: ulan timestamp'li embed olmuyo mu? 01:52'ye gidin direk. edit2: abi elin adamlarını izliyorsun yabancı, adamlar komik tepkiler veriyor veya gerçekten şaşırıyor falan. Bizim türkler baya ciddi ciddi sinirlenip, hırs yapıyor, rakiplere küfürler saydırmalar bilmemne. noluyor abicim ya. https://www.youtube.com/watch?v=M3wL7PjrEjk#t=1m52s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 iyiyiyiyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 druud kartı güzel gibi. 4 mana 5/5 veya gain an empty mana crystal. mmm coin varken, 4'te bunu inip 7'de lore/war gömmek falan var... bu da shammy kartı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 mana costu çok gibi geldi bana o kartın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Aceace said: iyiyiyiyi... Ohhahahahah yine mi ramp abi . Cok cok iyi bu kart. Shredder'in yoklugunda costurur druid'i. 4 manaya toplam 5/5 . token e gider , ramp'e hayli hayli gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Yeni sezonda druidimleyim. Belli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Ya türk streamerların #2 videosunda koptum. Maymuna dönüyor lan millet ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 sabonis said: lan ahahaha. bizim de türk trolden'imiz varmış. türk streamer'lardan mix yapmış ve tabii ki başarcoş da var geçmişten benim bilmediğim zamanlardan bi sekans :D :D timestamp'li veriyom, yine izleyin müthiş ağlamayı :D edit: ulan timestamp'li embed olmuyo mu? 01:52'ye gidin direk. edit2: abi elin adamlarını izliyorsun yabancı, adamlar komik tepkiler veriyor veya gerçekten şaşırıyor falan. Bizim türkler baya ciddi ciddi sinirlenip, hırs yapıyor, rakiplere küfürler saydırmalar bilmemne. noluyor abicim ya. https://www.youtube.com/watch?v=M3wL7PjrEjk#t=1m52s Seviyosan git konus kanka 15 postunun 50si basarcos kimmiş neymiş diye baktim salty velet çıktı aynı senin gibiymiş tavernü aglama duvarı yaparsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 fun card: http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/285/625/635954553365069537.png The Ancient One http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/285/627/635954554457601873.png kullanilir kullanilmaz o ayri konu ama boyle kartlar eklemeleri hosuma gidiyor :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 dün akşam arena'da başıma gelen sabo ya da başarın başına gelse sanırım barajlar dolardı sdsafa 4 canım var, adamın elinde ve boardında kart yok, benim yerde lethalım var. rakip mage adam kart çekiyor unstable portal ve içinden gelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Olay cok orjinaldi ama miss play var. Kodoyu inmeyip tempoyu kacirdigini unutma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 kodoyu insem portaldan %100 deathlord falan cıkardı sdsafa o mactan sonra 7 win streak yapıp 9-3 bitirdm lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Topdeck win'ler mutlu ediyor ya. Türk bi yayıncının pyroblast çektiğindeki twerk'ünü izlemeyen kalmasın. Buram buram varoşluk akıyor tipten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar