BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 SEN KİMSİN LAN KARTLARI TARTIŞIYOSUN SABONİS!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 bi daha olmayacak abi zaten, özür diledim, diz çöktüm tövbe ettim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/246/18/635741163432639590.png Piloted Shredder çok can yakakacak gibi. Shield Slam face gerçek mi oluyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 3 damajdan fazla vurmaz. Ya da vurabilir bilemedim benzer kart yok sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 DeBuffAndHeal said: http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/246/18/635741163432639590.png zoo için müthiş kart bu arada. ayrıca shield slam ile 30 falan vurabilirsin karşıya bununla evet. nadir olur ama efsane olur :D edit: hassiktir değerlendirme yapmıcaktım lan unuttum. affet edriel :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Benim hesapta bir 10 tane ilk paketden vardı. Onları açayım mı, beklesinler mi? pek oynadığım yok aslında bu oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 la sümüklü sabonise bak QQ lar bitti tauntlar mı başladı hani 3 taunta kadar susulurda wotlarından illa saçmalıklarını mı yazalım buraya o kadar oyunda amelelik yaptığına yazık bir şey öğrenememişsin daha ama exp realease te alıntılarız o zaman daha zevkli olacak face critler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 edriel xunn'un 6-7 yıl önceki hali gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Xunn ergenken de böyle kötü değildi ya, edrielin garip bi aurası var böyle bayıyor. http://wow.zamimg.com/images/hearthstone/cards/enus/original/ZAM_1000074.png Mmmm coin lezzeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Densiz said: Benim hesapta bir 10 tane ilk paketden vardı. Onları açayım mı, beklesinler mi? pek oynadığım yok aslında bu oyunu. bekleyince yeni kart koymuyorlar abi içine. yeni gelen kartların paketi de farklı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 şu priest oynayanlar harbi normal insanlar değiller ulan beyin fırtınası yapıyorsun oyun oynayacam diye git insanlık için faydalı birşey yap o kdr zamana illa bi desteyi bitirecekler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Oha yapılan benzetme resmen vicdansızlık -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 2 basamak rank takılanlar yazmasa suraya ne güzel olacak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Ne kadar saçma bi istek. Biz de hs oynuyoruz biz de yazacağız. BEYENMİYORSAN BAŞKA FORUMA GİT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 GIT GUD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 sabonis said: DeBuffAndHeal said: http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/246/18/635741163432639590.png zoo için müthiş kart bu arada. ayrıca shield slam ile 30 falan vurabilirsin karşıya bununla evet. nadir olur ama efsane olur :D edit: hassiktir değerlendirme yapmıcaktım lan unuttum. affet edriel :( http://i.imgur.com/vEEgXU2.png bundan atcan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 o kartı decke koymak heralde next tier dragon's breath gereksizligiyle kapışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 e gidiyim ben o zmn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Düzgün bir giriş yapmak istesek, ne kadar para harcamak gerekiyor? hangi paketleri açmak gerekiyor? ne bileyim bi bakıyorum. 2 farklı paket + bu ay açılacak paket görüyorum. Üstüne tek kişilik moddaki kartları görüyorum vs... (hiç öyle aylarca daily yapıp veya 30 win alayım 1 paket açayım gibi vaktim ve sabrım yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Fin said: 2 basamak rank takılanlar yazmasa suraya ne güzel olacak ya. O iki basamaklı vurdu ama ağzına ağzına Zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Bu arada şu thread den edindiğim izlenim itibariyle Edriel ~~ Xunn hakikaten çok acımasız olmuş, Xunn bir şeyler biliyo da atarlanıyor atarlanırsa (artık olgunlaştı sdf) Edriel Sabonis'e yanlışsın diyor, saçma sapan resimler koyuyor, crit mrit diyor ama bilgi 0, content 0, dayanak 0. Boş konuşuyor. Edriel'in postlarından sonra aklıma şu Billy Madison geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 quixef said: Fin said: 2 basamak rank takılanlar yazmasa suraya ne güzel olacak ya. O iki basamaklı vurdu ama ağzına ağzına Zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa şap şap şap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 quixef said: Bu arada şu thread den edindiğim izlenim itibariyle Edriel ~~ Xunn hakikaten çok acımasız olmuş, Xunn bir şeyler biliyo da atarlanıyor atarlanırsa (artık olgunlaştı sdf) Edriel Sabonis'e yanlışsın diyor, saçma sapan resimler koyuyor, crit mrit diyor ama bilgi 0, content 0, dayanak 0. Boş konuşuyor. Edriel'in postlarından sonra aklıma şu Billy Madison geliyor eleman her başlıkta öyle ya baya leş tier. xunnla kıyas götürmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 o yüzden 6-7 yıl evrimleşmeden önceki hali dedim afadsf bunun daha zamanı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar