Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

la sümüklü sabonise bak QQ lar bitti tauntlar mı başladı hani 3 taunta kadar susulurda wotlarından illa saçmalıklarını mı yazalım buraya o kadar oyunda amelelik yaptığına yazık bir şey öğrenememişsin daha ama exp realease te alıntılarız o zaman daha zevkli olacak face critler :)

Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

DeBuffAndHeal said:

http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/246/18/635741163432639590.png

zoo için müthiş kart bu arada.
ayrıca shield slam ile 30 falan vurabilirsin karşıya bununla evet. nadir olur ama efsane olur :D

edit: hassiktir değerlendirme yapmıcaktım lan unuttum. affet edriel :(

http://i.imgur.com/vEEgXU2.png
bundan atcan işte
Sosyal ağlarda paylaş

Düzgün bir giriş yapmak istesek, ne kadar para harcamak gerekiyor? hangi paketleri açmak gerekiyor?

ne bileyim bi bakıyorum. 2 farklı paket + bu ay açılacak paket görüyorum. Üstüne tek kişilik moddaki kartları görüyorum vs...
(hiç öyle aylarca daily yapıp veya 30 win alayım 1 paket açayım gibi vaktim ve sabrım yok)
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada şu thread den edindiğim izlenim itibariyle Edriel ~~ Xunn hakikaten çok acımasız olmuş, Xunn bir şeyler biliyo da atarlanıyor atarlanırsa (artık olgunlaştı sdf) Edriel Sabonis'e yanlışsın diyor, saçma sapan resimler koyuyor, crit mrit diyor ama bilgi 0, content 0, dayanak 0. Boş konuşuyor. Edriel'in postlarından sonra aklıma şu Billy Madison geliyor

Sosyal ağlarda paylaş

quixef said:

Bu arada şu thread den edindiğim izlenim itibariyle Edriel ~~ Xunn hakikaten çok acımasız olmuş, Xunn bir şeyler biliyo da atarlanıyor atarlanırsa (artık olgunlaştı sdf) Edriel Sabonis'e yanlışsın diyor, saçma sapan resimler koyuyor, crit mrit diyor ama bilgi 0, content 0, dayanak 0. Boş konuşuyor. Edriel'in postlarından sonra aklıma şu Billy Madison geliyor

eleman her başlıkta öyle ya baya leş tier. xunnla kıyas götürmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...