applev0dka Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 sunla birlikte attığında, hem board clean, hem eşek yüküyle heal. cok yüksek ihtimalle control shammy göreceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 ben bununla malyshaman da yaparım. on numero olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 ha bi control shaman eksikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 reno shaman olabilir belki. overload durdukça control deckleri çok zor shamanda. o elemental destruction attıktan sonra 1 turn boş geçersin control deckle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Valla benim reno shamana direk girer bu, hem de bunun sayesinde en az 2 tane heal kartını gönül rahatlığı ile silerim desteden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Çok iyiymiş be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 pre-purchase yapan var mı? google play'de 105 lira, apple store'da 129 lira. google play'den enpara ile alayaım dedim 3 kere başarısız oldu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 pre-purchase ne zamana kadar yapabiliyoruz bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 toggie said: pre-purchase yapan var mı? google play'de 105 lira, apple store'da 129 lira. google play'den enpara ile alayaım dedim 3 kere başarısız oldu :/ henüz denemedim ama niye başarısız oldu ? Bugun bi fişekliyim karta para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 valla bi fikrim yok google play'den ilk alışveriş denemem. kullanmadığım bi android telefondan denedim. kart da benim değil arkadaşın kartı. ben steam ve spotify ile zaten 25 lira hakkımı doldurdum coktan. kart hareketlerine bakınca google play önce 2,3 tl gibi bi ücret kesip sonra geri vermiş. bunu kartın gecerliligi icin yaptıklarını biliyorum. cekilecek bakiyeden fazlası kartta olmasına ragmen yine basarısız oldu. sebep yazmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 ilk denemense uyarıyım. said: Steam üzerinden yapılan harcamalarda ödeme yöntemi (Payment method) olarak "Visa" seçeneğinin seçilmesi gerekmektedir. Ödeme yöntemi olarak “Visa (National)", “Visa (Türkiye)", “Visa (BoaCompra)” veya diğer seçeneklerin seçildiği (yani ödeme için BoaCompra vb. platformlara yönlendirilen) durumlarda yapılan harcamalar kampanyaya dahil edilmeyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Her expansionda 100 tl vermek büyük saçmalık geliyor bana. Diğer expensionlara para vermedim, bir şey kaybetmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 bu kartlar pre purchase hevesini kırar adamın para kazanmak istiyorlarsa doğru düzgün kart açıklamaları lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Ve ilk pirate aciklanir: http://m.imgur.com/z8P1EvC Warrior t1'i hep pas gecerdi, iyi olmus gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 /Summon aras Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 çok iyi deckhand ve upgradele iş yapar warrior pirate aggro confirmed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 sloth said: bu kartlar pre purchase hevesini kırar adamın para kazanmak istiyorlarsa doğru düzgün kart açıklamaları lazım eski kartlar ban oldugu için iyi kavramı biraz göreceli olucak. Kötü bir kart iyi bir kart haline gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Wishmaster said: Her expansionda 100 tl vermek büyük saçmalık geliyor bana. Diğer expensionlara para vermedim, bir şey kaybetmedim. Düzenli oynayan ve görev kaçırmayan adamın para falan vermesine gerek yok. Tek kuruş ödemedim bu güne kadar, biri ilk günden beri oynadığım diğeri birkaç aylık olan 2 hesabım var ve gayet tüm deckler control olacak şekilde çatır çatır oynuyorum. Her iki hesapta da 6-7k arası bir gold ile girecem explere. Oyuna her exp 100 TL gömenlerle tek farkım benim bankada asla 1600den fazla dustım olmuyor ve hiç golden kartım ve fazla kartım yok. Asla elimde 2den az olan kartları disench yapmıyorum ama fazla kartta tutmuyorum. Düzenli olarak dust 1600 oldukça legendary yaparak ilerliyorum. Bankada duracak 10k-20k dust için 100er 100er bayılamam paraları valla. Banka boş dursun ferah ferah, paramda cebimde kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 şu mesajın aynısından 10 kez attın achiv patlattın. ha unutmadan bi aferini hakettin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 ramshield mıdır nedir bi legendary düştü. direkt kırıyım mı, girer mi belli decklere ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 kırma bence şimdilik kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Bazi kartlar degisebilir. Olur da guzel bi deck icin iyi kart olursa tekrar craftlamak icin 4 katini geri vermen lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Çok kötü olduğu için belki yeni sezon geldiğinde değişen kartların arasında olur, yapma parasına kırarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 cok acil craftlaman gereken bişey yoksa, öyle dust olarak duracağına kart olarak dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar