Borlach Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paladine liadrin hero skin veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 hmmm açayım bi trial bende o zaman panda nasıl bişi ona bakarım en azından kung fu panda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Borlach said: Face shaman değil de şöyle güzel bi control shaman ne yapabildim, ne de yapabilen çıktı :) Bi türlü istediğim gibi olmuyor. Halbuki potansiyeli çok yüksek bence. Ama evet, rank kasmak için zoolock ve faceshammy bire bir. Tempo mage'de iyi bir tercih. Valla ben battle cry ağırlıklı bir reno shaman yaptım, reno mage kadar yüksek win rate yakalayamadım ama kötü de değil kesinlikle. Shaman görevlerini bunla yapıyorum, baya zevkli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Bende yaptim bc shamman, bc reno shaman ama winrate potansiyelinin altinda kaliyo beni gicik ediyo. Bi ara wf combo shaman deniycem. Eskiden oynuyodum wf shaman keyifli oluyodu. Standarta da hazirlik olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 bu paladin herosunu almak için wow trial ile oynasak oluyor sanırım değil mi? zaman kısıtlaması var mı mesela nisan sonuna kadar falan diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 aynen zaman kısıtlaması yoksa siddin sene oynamam ben. Kısıtlama varsa hemen oynuyalım asdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 kendi hesabınız kapalıysa da hesabınıza tamımlı bi trial hesabı oluyor wow'un. ondan girdiğinizde de heirloomları kullanabiliyorsunuz. bi tane panda monk açın lvl 1'de heirloomları takın. bi saatte falan oluyorsunuz 20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 1 saat mi? Sırf panda mekanında koşsan mob öldürüp quest versen -ki priest ya da lockla zaten dot atıp koşuyorsun sadece- yine 2-3 saat sürüyor. Exp pot olmadan 1 saat çok zor. Diğer taraftan full heirloom varsa goblin/pandaren yerine belf/undead zonelarında mob grindlamak daha hızlı olabilir zoning olmadığından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 valla az önce oldum panda açılış görevlerini bitirdiğimde lvl 14'tüm zaten heirloomlar sayesinde. redridge'de bi iki görev yaptım 15 oldum. dungeon sırası beklerken görevlere devam 17 oldum. dungeon'da 19 oldum. çıkışta da iki görev yaptım 20 oldum. heirloomlar çok fark ettiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=_UNm7NGCubU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 panda açayım bende bi monku denemiş olurum monk ne armor giyiyor bende chain heirloomları vardı galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Leather, rogue ile aynı şeyleri giyiyor yani. Elinde mail armorlar varsa ench shaman oyna daha rahat edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 leather giyiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 allah belasını versin bu oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 çıktığı güne lanet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 ben diyorum bir tane ''hearthstone rage'' başlığı açalım orada küfür serbest olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Ya mobile bi yama geldi oyun pic oldu lan. Ana menu kucucuk sanki zoom out yapilmis gibi gorrunuyor, mac bulduktan sonra vs. Ekraninda takili kaliyor bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 silip tekrar yüklemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 yeni yamayla pembe yırtılma olayı geldi, senin bahsettiğini hiç görmedim duymadım. app info'ya girip clear data yapınca düzeliyor benim dediğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 bazen insan aşırı sinirleniyo ya. freeze mage oynarken son 4 maç üst üste druid mi gelir anasını satiim ya... bi de 2 tanesi topdeck ile heal attılar elimde lethal varken falan hieeyt. ama secret pala, face shaman, priest falan çok fena dayak yiyorlar benden. yani control warrior ve druid gelmedikçe fena dövüyorum da. druid aşırı fazla var. kombo nerf'ü gelsin artık hade. edit: Druid diil ama priest geldi o da topdeck holynova ile kazandı. allah allah ya kafayı sıyıriciim :D 6 loss oldu üst üste, ladder'ın tozunu atıyorduk. bu kadar topdeck de fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 fazla düz mantık oluyo bu c'thun minion'ları ya. değişik, orijinal bişi yok gibi ortalıkta henüz. hani farklı c'thun decki kuramayacak gibi duruyor millet, herkesin decki aynı bokun laciverti olacak sanki... tabii c'thun iyi olursa..C'Thun's Minion (maybe C'Thun's servant is more correct) 4 Mana / 4 Attack / 2 Health Divine Shield, Battlecry: Give your C'Thun +2/+2. (whenever it is) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 bu da Warrior kartı: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 fleşlayt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 expansionin adini cthun yapsaymis blizz bari :D cidden bu ne ya her kart cthun, aptal gibi sevindi millet bide blizz cthunu beles veriyor diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 abi aynen sadece cthun mu oynayacağız her deckte cthun mu olacak ne sacma bisi bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar