BonePART Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 GONDARCENGIZ said: boom 6-7 olsa oyunun en iyi legendarysi olabilir ama,bgh olduktan sonra çok saçma bi kart,ve nedense karşıda her zmn bgh olur o deckte 1 tane bgh gelir sen boom u attığında ortaya çıkar,ama sana karşı oynadıklarında bgh asla elinde olmaz öyle bi kart işte :D iyide abi zaten olayı boomun o her decke zorla BGH soktu. Boomu atıyosun adam BGHsı yoksa zaten çile çekiyor varsada boombotlardan biri BGH ile trade olurken bi bombada başka bir şeyle trade oluyo en kötü 2 kart indiriyor boom. ve boom yoksa ortada adamın oyunun başından sonuna kadar elinde ölü bir kartla oturuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 battlecry legendery'si ile 4 bot çıkarınca çok büyük avantaj sağlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 > 2016 > dr.booma laf atmak http://www.youtube.com/watch?v=0XTQWYQ4qQk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 2016'da dr.boom tartismak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 constructed secret pala dolu hadi anladık da arena da paladinden geçilmiyor abi bu ne abv blizz. http://cdn.meme.am/instances/500x/34543774.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Brawl için amma ağlamışsınız lan. İlk oyunumda kazandım packimi aldım çıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 İlk oyunda kazanman bir şey ifade etmiyor ama, yani milyarda bir ihtimali olan bir konuda bile ilk seferinde 12 den vurabilirsin. Bu ihtimalin kaç olduğu gerçeğini değiştirmiyor. 10 tane maç at kaçını kazandın söyle, onun üstünden konuşalım. Ben normalde görevleri hep brawlda yapmayı tercih ediyorum daha fazla zevk alıyorum çünkü. Ancak bu seferkinde değil görev yapmak packi aldıktan sonra tekrar açmak bile istemiyor insan. 2 hesaptan biri ile 3. denemede yaptım brawlı, diğerinde 20 maç falan attım heralde kazanmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Masticore said: Onu bunu geçin abi blizz gerçekten kafasına göre ayar çekiyor. Geçenlerde yazdi biriniz kim hatırlamıyorum portal'dan leg. cıkma oranını arttırıldığıın itiraf etti ekipten biri ardından twit'i sildiler gibi birşeyler söyledi biriniz. HAYDAAAAAAAAAA ahahahahahaha :D asdfdsaasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Sen olduğunu bilsem kale almazdım :) Arena'da 5 hp'li adam. 1 önceki turn portal atti. fs cekti bu el, benim de full board'um dolu. 1 turn'de fs+reno yedim ya nasıl bir şeydir bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 arenada reno yemek evlat acısı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 FreEmoon said: İlk oyunda kazanman bir şey ifade etmiyor ama, yani milyarda bir ihtimali olan bir konuda bile ilk seferinde 12 den vurabilirsin. Bu ihtimalin kaç olduğu gerçeğini değiştirmiyor. 10 tane maç at kaçını kazandın söyle, onun üstünden konuşalım. Ben normalde görevleri hep brawlda yapmayı tercih ediyorum daha fazla zevk alıyorum çünkü. Ancak bu seferkinde değil görev yapmak packi aldıktan sonra tekrar açmak bile istemiyor insan. 2 hesaptan biri ile 3. denemede yaptım brawlı, diğerinde 20 maç falan attım heralde kazanmak için. Hayır, ben fazla iyiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 golden monkey ne kadar kötü bir kart ya. karşıma priest geliyor mesela. önde adam yenecek beni. elinde benim her kartımın antisi büyü falan var belli yani. ama gidip maymunu atıyor ortaya. ben de jaraxxus'u basıyorum. infernallarle falan temizliyorum tüm legendaryleri. 3 kere oldu aynı şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 priest e karsi board sendeyken jaraxxus oynarsan win direk zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 entomb o kadar iyi bir kartki priest zevkini ikiye katladi direk, CW ile oynarken karsima gelen priestte entomb varsa direk concede ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Masticore said: Sen olduğunu bilsem kale almazdım :) yeaaaaaaaaah right ahahaha işte bu tür şeyler böyle böyle yayılıyor. bi dallama reddit'te saçma sapan ya gerçekten fikrini ya bait'ini yazıyor. başka biri "ohaaaa evet" diyor, sonra başka biri daha diyor. sonra bunu okuyan biri "ohaaaaaa 3 kişi demiş, bana da sanki öle gelmişti, demek ki doğru" diyor. böle böle yayılıyor - legendary çıkma oranını arttırmışlar - blizzard randomness ile sürekli oynuyor - açılışta 1-2-3 manalık kart çekme olasılığı 4-5-6-7 mana çekme olasığından daha yüksek vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Bu dediklerin yazılımsal anlamda kolaylıkla yapılabilir şeyler. Balance sağlayacaksa, oyunun oynanabilirliğini arttıracaksa neden olmasın? Sen her kartın eşit olasılığa sahip olduğu düşüncesine nereden sahip oluyorsun mesela? Açıklandıysa böyle bir şey eyvallah? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 öteki türlü broken bir oyun olur ? sen bunu masanda oynarken belirli bir kartı cekme olasılığın daha fazla oluyor mu ? ya da bir minionu 5/5 mi 1/1 mi yapcagını bellirleyeceğin zaman zar atıyorsun, belli bir sayının gelme ihtimali diğerlerinden daha mı fazla ? tcg olarak masaüstü yerine platformlarda oynamanı sağlıyor bu oyun senin. böyle kucuk cakallıklar oyunu bozmaktan öteye gitmez. edit:yani imkansız demiyorum,olmamalı diyorum. balance kartların değerlerini değiştirerek sağlanmalı, onların olasılıkları ile oynayarak değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Masticore said: Sen olduğunu bilsem kale almazdım :) Arena'da 5 hp'li adam. 1 önceki turn portal atti. fs cekti bu el, benim de full board'um dolu. 1 turn'de fs+reno yedim ya nasıl bir şeydir bu.. Fs hangi kart oluyo? Cozemedim de kisaltmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 O hikayelere genelde ben de inanmıyorum fakat, işe yaramaz 2-3 legendary var Cho gibi. Onların rate'inin cok daha yuksek olduguna epey inanıyorum :D herkese cikmistir 2-3 defa? Fs: flamestrike? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Bu arada priest'in dinamiklerini en iyi ogrenebilecegim bir deck soyler misiniz yav? Hic oynamadım, oynayamıyorum da (kasmadım fazla) zaman içerisinde palatress ve voljin falan çıktı ama bakıyorum o kartları kullanmıyorlar hiç... Bu ay mage ayım 150 win kaldı golden hero'ya. Sonra warlock warrior kasacam bir yandan da priest oynamayı öğreneyim artık diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 akciğer kanseri falan belgeseli izlersen öğrenebilirsin bence priest dinamiklerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 :D Onu da anlamıyorum mesela. En zorlayıcı marchuplar priest oluyo genelde ne oynarsam oynayayım ama fakat priest rank 5 itibariyle verimsiz diye kimse oynamıyor falan. Garip bi çelişki. Bi de rogue oynamayı hiç bilmiyorum zaten. Bu iki class oyundan aldıgım zevki epey uzatacak gibi hissediyorum o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 şu anda raptor rog dekim var bitane. baya da oynuyorum hala millet bırakmış gerçi ama ben hızlı hızlı rank5 yapıp bırakmaya çalışıyorum vaktim yok keza onun için baya iyi bi deck. vefakat rog deki falan değil hiç onu söyleyeyim. raptor rog yaparsan rog öğrenmiş olmazsın çok. oil veya oil tempoyla falan rog öğrenilir veya şu dogun miracle'ı. asıl oynanış biçimi onlar yani ama çok para etmiyor bildiğim kadarıyla. uzak kaldığım için 2 aydır benim fikirlerimde çok para etmeyebilir tabi dsfkh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Wishmaster said: Bu dediklerin yazılımsal anlamda kolaylıkla yapılabilir şeyler. Balance sağlayacaksa, oyunun oynanabilirliğini arttıracaksa neden olmasın? Sen her kartın eşit olasılığa sahip olduğu düşüncesine nereden sahip oluyorsun mesela? Açıklandıysa böyle bir şey eyvallah? varsayıyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 applev0dka said: öteki türlü broken bir oyun olur ? sen bunu masanda oynarken belirli bir kartı cekme olasılığın daha fazla oluyor mu ? ya da bir minionu 5/5 mi 1/1 mi yapcagını bellirleyeceğin zaman zar atıyorsun, belli bir sayının gelme ihtimali diğerlerinden daha mı fazla ? tcg olarak masaüstü yerine platformlarda oynamanı sağlıyor bu oyun senin. böyle kucuk cakallıklar oyunu bozmaktan öteye gitmez. edit:yani imkansız demiyorum,olmamalı diyorum. balance kartların değerlerini değiştirerek sağlanmalı, onların olasılıkları ile oynayarak değil. ilk başta oyunun nasıl programlandığını, neyin nasıl kodlandığını bilmiyorsunuz ki. adam keyfi isterse yukarıda bahsettiğin tinkmaster overspark'taki olayı %60'a %40 yapar açıklaması da Transform a minion into a 5/5 Devilsaur or a 1/1 Squirrel at random olarak yine kalır herhangi bir yüzdeden bahsettiği yok sonuçta. şimdi bunu sabonis gelip aha %60'a %40 dedi diycek mesela. çünkü başka tarafıyla anlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar