Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

GONDARCENGIZ said:

boom 6-7 olsa oyunun en iyi legendarysi olabilir ama,bgh olduktan sonra çok saçma bi kart,ve nedense karşıda her zmn bgh olur o deckte 1 tane bgh gelir sen boom u attığında ortaya çıkar,ama sana karşı oynadıklarında bgh asla elinde olmaz öyle bi kart işte :D

iyide abi zaten olayı boomun o
her decke zorla BGH soktu. Boomu atıyosun adam BGHsı yoksa zaten çile çekiyor varsada boombotlardan biri BGH ile trade olurken bi bombada başka bir şeyle trade oluyo en kötü 2 kart indiriyor boom. ve boom yoksa ortada adamın oyunun başından sonuna kadar elinde ölü bir kartla oturuyor
Sosyal ağlarda paylaş

İlk oyunda kazanman bir şey ifade etmiyor ama, yani milyarda bir ihtimali olan bir konuda bile ilk seferinde 12 den vurabilirsin. Bu ihtimalin kaç olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

10 tane maç at kaçını kazandın söyle, onun üstünden konuşalım. Ben normalde görevleri hep brawlda yapmayı tercih ediyorum daha fazla zevk alıyorum çünkü. Ancak bu seferkinde değil görev yapmak packi aldıktan sonra tekrar açmak bile istemiyor insan. 2 hesaptan biri ile 3. denemede yaptım brawlı, diğerinde 20 maç falan attım heralde kazanmak için.
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

Onu bunu geçin abi blizz gerçekten kafasına göre ayar çekiyor. Geçenlerde yazdi biriniz kim hatırlamıyorum portal'dan leg. cıkma oranını arttırıldığıın itiraf etti ekipten biri ardından twit'i sildiler gibi birşeyler söyledi biriniz.

HAYDAAAAAAAAAA

ahahahahahaha :D asdfdsaasd
Sosyal ağlarda paylaş

FreEmoon said:

İlk oyunda kazanman bir şey ifade etmiyor ama, yani milyarda bir ihtimali olan bir konuda bile ilk seferinde 12 den vurabilirsin. Bu ihtimalin kaç olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

10 tane maç at kaçını kazandın söyle, onun üstünden konuşalım. Ben normalde görevleri hep brawlda yapmayı tercih ediyorum daha fazla zevk alıyorum çünkü. Ancak bu seferkinde değil görev yapmak packi aldıktan sonra tekrar açmak bile istemiyor insan. 2 hesaptan biri ile 3. denemede yaptım brawlı, diğerinde 20 maç falan attım heralde kazanmak için.

Hayır, ben fazla iyiyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

Sen olduğunu bilsem kale almazdım :)

yeaaaaaaaaah right

ahahaha işte bu tür şeyler böyle böyle yayılıyor. bi dallama reddit'te saçma sapan ya gerçekten fikrini ya bait'ini yazıyor. başka biri "ohaaaa evet" diyor, sonra başka biri daha diyor. sonra bunu okuyan biri "ohaaaaaa 3 kişi demiş, bana da sanki öle gelmişti, demek ki doğru" diyor. böle böle yayılıyor

- legendary çıkma oranını arttırmışlar
- blizzard randomness ile sürekli oynuyor
- açılışta 1-2-3 manalık kart çekme olasılığı 4-5-6-7 mana çekme olasığından daha yüksek

vs vs vs
Sosyal ağlarda paylaş

öteki türlü broken bir oyun olur ?

sen bunu masanda oynarken belirli bir kartı cekme olasılığın daha fazla oluyor mu ?

ya da bir minionu 5/5 mi 1/1 mi yapcagını bellirleyeceğin zaman zar atıyorsun, belli bir sayının gelme ihtimali diğerlerinden daha mı fazla ?

tcg olarak masaüstü yerine platformlarda oynamanı sağlıyor bu oyun senin. böyle kucuk cakallıklar oyunu bozmaktan öteye gitmez.

edit:yani imkansız demiyorum,olmamalı diyorum. balance kartların değerlerini değiştirerek sağlanmalı, onların olasılıkları ile oynayarak değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada priest'in dinamiklerini en iyi ogrenebilecegim bir deck soyler misiniz yav?
Hic oynamadım, oynayamıyorum da (kasmadım fazla) zaman içerisinde palatress ve voljin falan çıktı ama bakıyorum o kartları kullanmıyorlar hiç... Bu ay mage ayım 150 win kaldı golden hero'ya. Sonra warlock warrior kasacam bir yandan da priest oynamayı öğreneyim artık diyorum
Sosyal ağlarda paylaş

:D

Onu da anlamıyorum mesela. En zorlayıcı marchuplar priest oluyo genelde ne oynarsam oynayayım ama fakat priest rank 5 itibariyle verimsiz diye kimse oynamıyor falan. Garip bi çelişki.

Bi de rogue oynamayı hiç bilmiyorum zaten. Bu iki class oyundan aldıgım zevki epey uzatacak gibi hissediyorum o yüzden
Sosyal ağlarda paylaş

şu anda raptor rog dekim var bitane. baya da oynuyorum hala millet bırakmış gerçi ama ben hızlı hızlı rank5 yapıp bırakmaya çalışıyorum vaktim yok keza onun için baya iyi bi deck.

vefakat rog deki falan değil hiç onu söyleyeyim. raptor rog yaparsan rog öğrenmiş olmazsın çok. oil veya oil tempoyla falan rog öğrenilir veya şu dogun miracle'ı. asıl oynanış biçimi onlar yani ama çok para etmiyor bildiğim kadarıyla.

uzak kaldığım için 2 aydır benim fikirlerimde çok para etmeyebilir tabi dsfkh
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

Bu dediklerin yazılımsal anlamda kolaylıkla yapılabilir şeyler. Balance sağlayacaksa, oyunun oynanabilirliğini arttıracaksa neden olmasın? Sen her kartın eşit olasılığa sahip olduğu düşüncesine nereden sahip oluyorsun mesela? Açıklandıysa böyle bir şey eyvallah?

varsayıyorlar :D
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

öteki türlü broken bir oyun olur ?

sen bunu masanda oynarken belirli bir kartı cekme olasılığın daha fazla oluyor mu ?

ya da bir minionu 5/5 mi 1/1 mi yapcagını bellirleyeceğin zaman zar atıyorsun, belli bir sayının gelme ihtimali diğerlerinden daha mı fazla ?

tcg olarak masaüstü yerine platformlarda oynamanı sağlıyor bu oyun senin. böyle kucuk cakallıklar oyunu bozmaktan öteye gitmez.

edit:yani imkansız demiyorum,olmamalı diyorum. balance kartların değerlerini değiştirerek sağlanmalı, onların olasılıkları ile oynayarak değil.

ilk başta oyunun nasıl programlandığını, neyin nasıl kodlandığını bilmiyorsunuz ki.

adam keyfi isterse yukarıda bahsettiğin tinkmaster overspark'taki olayı %60'a %40 yapar açıklaması da Transform a minion into a 5/5 Devilsaur or a 1/1 Squirrel at random olarak yine kalır herhangi bir yüzdeden bahsettiği yok sonuçta.

şimdi bunu sabonis gelip aha %60'a %40 dedi diycek mesela. çünkü başka tarafıyla anlıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...