applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 abi bu brawla nerf gelmesi gerek bu ne imkansız resmen neyse ki cho geldi gg sdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 4. oyunda aldım packi ilk defa brawl packinden legendary cikti prophet velen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 ooo drop rateler yükselmiş. velen için cok tatlı deckler var, oynaması cok zevkli öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 beyinsiz velet dolu oyun ya surrender veren mi ararsın bana fireball atan mı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Ben de 4.de kazandım, iki kişi fena oynamadı da; iki tanesi kanserdi. Tın tın tın. Kazandığımız oyunda da aktık adeta, skype'ta falan konuşarak, birbirimizin ekranını görerek oynasak bu kadar olurdu lel. Her kart iş yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 geçen sefere göre baya zor bu elimde 2 spell damage varken adam millhouse indi 2 arcane bolt 1 pyro falan attım troggzor 4 tane trogg çıkardı falan öyle zar zor kazandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 baya dust var bi tane legendary yapayım diyom ne yapayım dr.boom yapiyim mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 http://i.imgur.com/8ZCtDHM.jpg brawlda drop chance artmış kesin bilgi yayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Onu bunu geçin abi blizz gerçekten kafasına göre ayar çekiyor. Geçenlerde yazdi biriniz kim hatırlamıyorum portal'dan leg. cıkma oranını arttırıldığıın itiraf etti ekipten biri ardından twit'i sildiler gibi birşeyler söyledi biriniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Sabo yazmıştı da, geyik yapıyo sanmıştım ben. Gerçekmiymiş yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Tabii ki gerçek. Pazarlama hamlesi olarak yapılıyor hepsi, amaç oyunu canlı tutmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 sazan.avi'ydi o ya. yok öyle bişey =) bu tavern'de ne kastırmışlar ya 10 tane oyun oynadım, ilk 3-5 tanesi çözmekle sonraki 3-5 tanesi de rakip beğenmekle geçti falan zaten. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 deckinde ne kadar legendary varsa varianın legendary cıkarma sansı o kadar artıyomus aga sırf insanlar para versin legendary kassın diye yapılmıs bildiğin resmen hile pay 2 win oldu bu oyunda resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 k1nJo said: yapyapıyom bak bi iki kişi daha bişey desin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 cho yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Önce boom sonra diğer kartlar. Her decke giriyor zaten net bi kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Fistan said: baya dust var bi tane legendary yapayım diyom ne yapayım dr.boom yapiyim mi :D Boom for di piresident. Hatta soyle diyeyim. Sadece boom olsun baska lecinderin olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 abartmayın yav bi sürü dust varsa düzgün deck dizebilmek için gerekli kartları toparla. priest seviyosan boom şart değil epic'leri alırsın mesela hani. yane demek istediğim çok dustım var ne legendary craftlasam biraz yanlış bi yaklaşım. öte yandan dr.boom da craftlanacak ilk legendary kart çoğunlukla keza decklerin çoğunda mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Masticore said: Onu bunu geçin abi blizz gerçekten kafasına göre ayar çekiyor. Geçenlerde yazdi biriniz kim hatırlamıyorum portal'dan leg. cıkma oranını arttırıldığıın itiraf etti ekipten biri ardından twit'i sildiler gibi birşeyler söyledi biriniz. lolwut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Masticore said: cho yap onun abv. piloted shredderdan 2 kez çıktı, 2 oyunu da o kart yüzünden kaybettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Fistan said: k1nJo said: yapyapıyom bak bi iki kişi daha bişey desin ya boom çok yavşak bi kart söylim,attığın an bgh yer,üstüne boom botlar karşının istediği unite e istediği kadar vurur öyle oyun kazandırim falan tarzı bişey asla olmaz,misal karşı patron atar boom bot keser adam 2 hp li patrona gider 1 vurur çoğaltır falan,freez mage doomslayer falan atar 4 hp de dr boom atarsın,4 dmg de vurur heralde falan dersin gider 2-3 vurur elaleme rezil eder falan fdsfs,yani boom u siktiret o kadar şart değil,oynamak istediğin deckin epiclerini yapman senin için daha yararlı olur önce veya başka bi legendary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 boom'la masa az kendine gelecek, BGH vs. elenecek ki akabinde esas planını uygulamaya geçiresin. öyle de standart bi kart. 2016'da oyuna başlayanlara falan direkt vermeleri lazım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 boom 6-7 olsa oyunun en iyi legendarysi olabilir ama,bgh olduktan sonra çok saçma bi kart,ve nedense karşıda her zmn bgh olur o deckte 1 tane bgh gelir sen boom u attığında ortaya çıkar,ama sana karşı oynadıklarında bgh asla elinde olmaz öyle bi kart işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 bombalar efsane zaten boomdan ziyade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar