Masticore Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 arena'da cok aldım corruption. Ya board temizken ineceksin corruption'i ya da taunt'un varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 az önce fatigue mage vs reno mage oynadım. Yarım saate yakın sürdü. Oyun biterken board'ta 4 tane renom vardı. Hem de duplicate'i polyle kesmiş olmasına rağmen. (Conjurer'dan Echo geldi) R I C H B O Y S!!!! 3 gün önce decktracker kullanmaya başladım da. Bu replayleri paylaşmak gibi bişe var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Zaten yavas bir laptopta oynuyorum, decktrackerın herhangi bir etkisi olur mu acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 sık sık oynama yapıyorsan tam bir eziyet tracker.. ben 1-2 gün baktım, tamam kullanışlı falan ama deck değişince tracker ı da değiştirmek gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 oh be rank 5 oldum hayatımda ilk defa fdsfsd 13 de duruyodu 10 yapsam yeter falan diyodum,bi deck keşfettim 2 oynama yaptım üstünde 5 e kadar taşıdı valla http://i.hizliresim.com/nmnqQ5.png bu arada o reno warlockların mk.. 29 heal evlat acısı bilader yasaklansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 jarraxus craftlasam mı daha işe yarayacak neutral bişey mi craftlasam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 GONDARCENGIZ said: oh be rank 5 oldum hayatımda ilk defa fdsfsd 13 de duruyodu 10 yapsam yeter falan diyodum,bi deck keşfettim 2 oynama yaptım üstünde 5 e kadar taşıdı valla http://i.hizliresim.com/nmnqQ5.png bu arada o reno warlockların mk.. 29 heal evlat acısı bilader yasaklansın beter ol pis paladin sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Nekro said: GONDARCENGIZ said: oh be rank 5 oldum hayatımda ilk defa fdsfsd 13 de duruyodu 10 yapsam yeter falan diyodum,bi deck keşfettim 2 oynama yaptım üstünde 5 e kadar taşıdı valla http://i.hizliresim.com/nmnqQ5.png bu arada o reno warlockların mk.. 29 heal evlat acısı bilader yasaklansın beter ol pis paladin sdfsd secret değil abi beter olcak bi durum yok fdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 GONDARCENGIZ said: oh be rank 5 oldum hayatımda ilk defa fdsfsd 13 de duruyodu 10 yapsam yeter falan diyodum,bi deck keşfettim 2 oynama yaptım üstünde 5 e kadar taşıdı valla http://i.hizliresim.com/nmnqQ5.png bu arada o reno warlockların mk.. 29 heal evlat acısı bilader yasaklansın agro pala mı ne bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Yumurta paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 yumurta dğl agro abi, ooze ve bless combosu ekledim + murloc knight + truesilver falan,hafif late gamede el boş kalırsa göte gelmemek adına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=0UNdDCKHFkQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 cancer shaman :) https://www.youtube.com/watch?v=p8obUmMgANI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 oh sonunda yaptım raptor rog. ne eğlenceliymiş beaeaga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 evet yine tarihin en şanssız anlarından birini yaşadım... mech mage'in ağzına sıçmışım elinde 2 kart var, benim 8 kart. boom'unu falan çok rahat öldürmüşüm, 17 miyim neyim. Kafam acayip rahat. topdeck Blingtron ile elime Curse Blade'i verdi... Elimde Healbot + Reno Jackson olmasına rağmen 3 tur'da 56 damage vurarak (tabii aslında 28) öldürdü..... Hem rakibim kötü, Blingtron kullanıyor rezalet bir seçim olarak, hem de 18 weapon'da 1 ihtimal ile oyunu kazanıyor. Blizzard allah senin de belanı versin, bu kadar rezalet kart design edilir mi.... insan +2 damage falan yapar kartı x2 damage nedir ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Rakibin 5 kartta 28 DMG vuracak kadar iyiymiş daha ne olsun. Ağlama :) Ben acayip soğumuşum oyundan şimdi bi girince farkettim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 esportaldan gelen dr6 ile effigy + mirror entity + CS koyan mage e denk gelmedin iyiki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Yeter artık ağlama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 raptor rog ne iyiymiş ya. casual oynayarak rank3 falan gördüm. şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 ölümünün sana cıkan weapon ile alakası da yok 17 canın yokmuymus zaten ? hayır geçen hafta face rag yapınca wot döşeyen adamın regular 1 death için ağlamasına bak sdasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 oy oy yine anlamayanlar toplanmış da saldırmaya çalışmışlar sadfsafadfa. özellikle elmavodka harikulade, favorim. neymiş alakası yokmuş weapon ile falan. yeap. muhteşem bir mantık, muhteşem bir kafa yapısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 sabonis ne kadar kötü bi adamsın sen insan olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Evet öyleyim ama anlamadan yazanlara sabrım olmuyor maalesef. ben 6 ay wow oynadım 10 sene önce, şu an başlasam hiç oynamamış gibi bir şeyim yani aslında. Şimdi kalkıp başlayıp 3 ay oynasam, bütün raid'ler boss'lar build'ler hakkında gidip wow bölümünde artizlik yapmam iyi oynayanlara. öğrenmeye çalışırım bir şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 kendi işine gelince 1/7 rngye skill diyen işi,ne gelmeyince lanet olsun böyle zenci oyna diyen adamsın sabo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 göstersene lan nerde skill demişim çok merak ettim :D he kaldı ki kazandığım şey 1/7 topdeck üstü 1/8 şans. 56'da 1 ihtimal kaybettiğim 1/18 topdeck üstü 1/18 şans. 324'te 1 ihtimal. learn to math bruh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar